LL_NEO Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Τότε θα σου έλεγα ότι το προσωπάκι κοιτάει στο θεό ρε βλάκα και συ. Όχι δεν έκανα λάθος το προσωπάκι το πάνω πάνω είναι στην τσίτα και το κάτω όντως κοιτάει στο Θεό(είναι θρήσκο το άτιμο) Δεν υπάρχει τέτοια ατάκα στα έργα της Μόνικα, περίμενα να το ξέρεις. Νομίζετε ότι με αυτά και αυτά θα με φορτώσετε ε;
KaizerSoze Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Egw pisteuw oti eipe "Eisai poly trobas re LL.Fyge apodw palio limountzi" alla esy twra mas metafereis all'anti allwn
spiros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 ενα εχω να πω... η μαλλον 2... Αλλα λεει η θεια μ' αλλα ακουν τ'αυτιαμ' και ... στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα....
LL_NEO Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 In that case... δεν έχει γλυκό για πολύ καιρό. Απεργία εκτός και αν παρέμβουν οι mods
dim_b Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δεν ξέρω τι θα κάνει ο epote, εγώ πάντως δεν παρεμβαίνω. Αν θέλεις όμως να συνεχίσεις σε άλλα sections, κανένα πρόβλημα.
LL_NEO Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Ένα έχω να πω: Ο σκύλος έφησε δυσαναπλήρωτο κενό
KaizerSoze Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 I moni apergia pou xestika na min lixei kai pote ama laxei
Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 ll dilono paron kai ipostiriktis tou agona sou.vazo to sig sou kai ego gia ipostiriksi ston agona sou
LL_NEO Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 (παρενθετικά: ο σκύλος παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει... )
dim_b Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Τι περιμένει; :roll: Κανονικά, αυτό το thread θα έπρεπε να έχει κλείσει προ πολλού, αλλά φοβάμαι ότι θα μεταφερθεί η συζήτηση σε άλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.