Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΣΕΧΩΣ...

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χα χα χα! Πως το κάνεις, πως το φέρνεις, όλα τα threads σε Bellucci photo album τα μετατρέπεις LL...Και καλά εδώ, σε προκάλεσε το θέμα, αλλά το άλλο μιλάει για dual-layer DVD! :D :D :D

Άσχετο σχετικά με bellucci πάλι :-). Παίζει στην ταινία του Mel Gibson σχετικά με τα πάθη του Ιησού, ο ρόλος της Μαρίας Μαγδαληνής! Να χαρώ εγώ αμαρτωλή!

Αλήθεια τελικά επέμεινε ο Γκίμπσον στο να μιλάνε μόνο την γλώσσα της εποχής, χωρίς υπότιτλους;Αν ναι, ποιός θα πάει να τη δει;:-)

Πολύ σιωπή από Κάιζερ...ύποπτη και επικίνδυνη...

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάιος του 2003 σου κάνει για πρόσφατη;

konnak όπως είδες εγώ ακόμα δεν έχω ποστάρει τίποτα. Όσον αφορά τον heineken, φοβάται

Δημοσ.

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι

Και το κυριότερο: Χωρίς να ποστάρω ούτε καν μια φωτό

Δημοσ.

Σε χει φάει η περιέργεια παλιο λιγούρι CoronaSoze ε; Αμ δε....

Eddie ήμαρτον την τύπισα απο το καθρέφτη κάνει λογικό είναι το μακιγιάζ να ειναι έντονο. Όσον αφορά τώρα το αν έχει γεράσει ένα έχω να σας πω.

3.45 το πρωι την είδα, αφότου είχε περάσει μια ολόκληρη μέρα μέσα σε αεροπλάνα σε φωτογραφήσεις συνεντεύξεις και γκαλά και σας διαβεβαιώνω ότι το προσωπάκι είναι στην τσίτα ακόμα

Δημοσ.

Ασε LL_NEO σε μαθαμε ολο λογια ......

Για να μη μαρτυρησω πως παραδεχτηκες πως εχει γερασει λιγο η Monica....

Aν εχεις κατι να πεις θελουμε εργα...οχι αλλο μπλα-μπλα........

Αλλα και συ ενα λαμογιο εισαι......γι αυτο και οταν σε ειδε η monica απο κοντα καταλαβε και δεν καταδεχτηκε ουτε το λουλουδι να παρει :shock:

Δημοσ.

με μπριζώνεις μωρή αντε μη σε πω ε; Λοιπόν πείτε ότι θέλετε εγώ δεν τη δίνω...

Α να μην το ξεχάσω. Το "Vous etes un homme tres gentil" εξ όσων γνωρίζω δε σημαίνει "Πάρε το τριαντάφυλλο και βάλτο στον κ#$ο σου".

Δημοσ.

3.45 το πρωι την είδα' date=' αφότου είχε περάσει μια ολόκληρη μέρα μέσα σε αεροπλάνα σε φωτογραφήσεις συνεντεύξεις και γκαλά και σας διαβεβαιώνω ότι το προσωπάκι είναι στην τσίτα ακόμα[/quote']

ax re si LouLou_NEO... exeis mperdepsei kapoia pragmata nomizo!

to prosopaki pou les, den einai auto pou bgenei apo to ntekolte!... einai liga ekatosta pio pano!... :roll:

Δημοσ.
Α να μην το ξεχάσω. Το "Vous etes un homme tres gentil" εξ όσων γνωρίζω δε σημαίνει "Πάρε το τριαντάφυλλο και βάλτο στον κ#$ο σου".

eisai sigouros oti den ekane proba se kamia ataka apo kapoio ergo? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...