chios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 καλύτερη κάμερα έχει το sony, αλλά σε όλα τα άλλα είναι ανώτερο το xiaomi , και το μεγάλο μείον του σονυ η μπαταρία θα θες να το φορτίζεις 2-3 φορες την μέρα, (αυτό με βάση την χρήση που κάνω εγώ ) .
wings12 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το Sony μου φάνηκε καλό και νομίζω ότι έχει και αναβάθμιση σε Nougat αλλά στην ίδια τιμή και με πολύ καλύτερη μπαταρία πετάει το Xiaomi note 4 και ας έχει Marshmellow. Αμφιβάλλω ότι η Sony θα το αναβαθμίσει σε άλλη έκδοση έτσι και αλλιώς. Επομένως το Xiaomi αφού προτείνατε το note 4 αντί για το 4X να πάρω με Mediatek ή Snapdragon; Εκεί μπερδεύομαι. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από wings12
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, wings12 είπε Το Sony μου φάνηκε καλό και νομίζω ότι έχει και αναβάθμιση σε Nougat αλλά στην ίδια τιμή και με πολύ καλύτερη μπαταρία πετάει το Xiaomi note 4 και ας έχει Marshmellow. Αμφιβάλλω ότι η Sony θα το αναβαθμίσει σε άλλη έκδοση έτσι και αλλιώς. Επομένως το Xiaomi αφού προτείνατε το note 4 αντί για το 4X να πάρω με Mediatek ή Snapdragon; Εκεί μπερδεύομαι. Το note 4 έχει πάρει ήδη Nougat με miui 9. Με το Snapdragon φυσικά. 1
chios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, wings12 είπε Το Sony μου φάνηκε καλό και νομίζω ότι έχει και αναβάθμιση σε Nougat αλλά στην ίδια τιμή και με πολύ καλύτερη μπαταρία πετάει το Xiaomi note 4 και ας έχει Marshmellow. Αμφιβάλλω ότι η Sony θα το αναβαθμίσει σε άλλη έκδοση έτσι και αλλιώς. Επομένως το Xiaomi αφού προτείνατε το note 4 αντί για το 4X να πάρω με Mediatek ή Snapdragon; Εκεί μπερδεύομαι. αν θέλεις να μείνεις μια ζωή android 6 να έχεις χάλια μπαταρία πας στο mediatek, εννοείτε φίλε μου ότι θα πάρεις snapgragon και φοράει nougat εδώ και πολύ καιρό .
wings12 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν το ήξερα παιδιά ότι έχει πάρει Nougat. Ακόμα καλύτερα επομένως. Θα πάω για το Snapdragon. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από wings12
ad276 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 ,Έχω το L1 και είμαι υπέρ ευχαριστημένος.Το κινητό έχει nougat απο τη μανα ,εαν σου επαρκούν τα 16GB χώρο μην το σκέφτεσαι.
wings12 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ad276 είπε ,Έχω το L1 και είμαι υπέρ ευχαριστημένος.Το κινητό έχει nougat απο τη μανα ,εαν σου επαρκούν τα 16GB χώρο μην το σκέφτεσαι. Aπό μπαταρία με έντονη χρήση fb πως τα πάει; Κολλάει η εφαρμογή;
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, wings12 είπε Δεν το ήξερα παιδιά ότι έχει πάρει Nougat. Ακόμα καλύτερα επομένως. Θα πάω για το Snapdragon. Όταν το πάρεις θα έχει 6 αλλά στο καπάκι θα σου έρθει ενημέρωση για 7 και για miui 9. Οπότε δύο αναβαθμίσεις. 2 ώρες πριν, ad276 είπε ,Έχω το L1 και είμαι υπέρ ευχαριστημένος.Το κινητό έχει nougat απο τη μανα ,εαν σου επαρκούν τα 16GB χώρο μην το σκέφτεσαι. Η σωστή απάντηση είναι "ας κοιτάξεις και το L1" και όχι να λες τι εχεις. Και αν έχει κάποιος απορίες τότε του λες. Αυτά όλα φιλικά
ad276 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μια χαρά είναι μην το φοβάσαι.Το έχω ενάμισι μήνα και δεν μου έχει κολλήσει ποτε.Η έντονη χρηση ίντερνετ φυσικά και καταναλώνει ενέργεια άλλωστε δεν υπάρχει κινητό που να μην τρώει μπαταρία αν γίνεται έντονη χρηση.Υπαρχουν και βοηθήματα όπως stamina και βελτιστοποίηση εφαρμογών.Βέβαια να σου πω πως έχω την lite έκδοση του fb. Αγαπητέ saruman123 καλυτερα να μην σχολιασω την απάντηση σου,άλλωστε δεν απευθυνθηκα σε σένα αλλά στο φιλο που ανέφερε το L1.
wings12 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. Τελικά θα πάω για το Xiaomi κανονικά λόγω χαρακτηριστικών.
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, ad276 είπε Αγαπητέ saruman123 καλυτερα να μην σχολιασω την απάντηση σου,άλλωστε δεν απευθυνθηκα σε σένα αλλά στο φιλο που ανέφερε το L1. Και καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρως και άλλο κράξιμο. 5 λεπτά πριν, wings12 είπε Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. Τελικά θα πάω για το Xiaomi κανονικά λόγω χαρακτηριστικών. Πολύ καλή επιλογή.
ad276 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Φιλαρακο προκαλεις.Υποδειξεις για το τι θα γραψω δεν δεχομαι απι κανενα.Οπως εσυ εχεις πει οταν προτεινα το p9 lite σε καποιον φιλο δεν με εκρινε κανεις,τωρα γιατι με κρινεις εφ οσον ηδη εχω το L1 . και λεω τη γνωμη μου?
SeNNinhA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, ad276 είπε Φιλαρακο προκαλεις.Υποδειξεις για το τι θα γραψω δεν δεχομαι απι κανενα.Οπως εσυ εχεις πει οταν προτεινα το p9 lite σε καποιον φιλο δεν με εκρινε κανεις,τωρα γιατι με κρινεις εφ οσον ηδη εχω το L1 . και λεω τη γνωμη μου? Κακως σε αυτη την στιγμη σε προσεβαλε. Την εμπειρια μας εννοειται την λεμε ελευθερα.
ad276 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Κακως σε αυτη την στιγμη σε προσεβαλε. Την εμπειρια μας εννοειται την λεμε ελευθερα. Σε ευχαριστω φιλε μου
wings12 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να μην ξεκινάω νέο θέμα απλά μία ερώτηση βρε παιδιά, το παλιό μου κινητό εδώ και καιρό μου κάνει κάτι περίεργα με την μπαταριά. Πρέπει να είναι εδώ και 2 εβδομάδες. Κάνει πολύ ώρα να φορτίσει κανονικά με φορτιστή. Εκεί δηλαδή που σε 2,5 ώρες είχε φτάσει άνετα 90%+ τώρα παίρνει πολύ ώρα να φορτίσει. Υποθέτω μέχρι και πάνω από 4 ώρες. Το παρατήρησα ότι πάει πολύ αργά αλλά φορτίζει. Ένα βράδυ το άφησα όλη νύχτα και εκεί που έπρεπε να έχει φτάσει στο 100% ήταν στο 75. Πριν λίγες μέρες φόρτισε κανονικά αλλά αργά (νομίζω πήρε 4ωρο και παραπάνω). Επίσης φορτίζει ποιο εύκολα όταν είναι κλειστό, έτσι παρατήρησα αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Όταν είναι ανοιχτό αργεί νομίζω. Τι γίνεται πιστεύετε; Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από wings12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα