wings12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 170 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): ιντερτετ, fb , Insta, τηλέφωνα κτλ 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι καλό θα ήταν να είναι καλές 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι σιγουρα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μονο ελλαδα (skroutz κτλ) 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; μονο καινούριο Γεια σας έχω samsung και πραγματικά για τα λεφτά που πληρώνεις παίρνεις τίποτα. Κάτι έχει πάθει η μπαταρία μετά από 1.5 χρόνο που το έχω κάποιες φορές αργεί να φορτίσει πολύ τελευταία. Αν έχετε προτάσεις για κανένα καλό κινητό που να αξίζει και να έχει καλά χαρακτηριστικά σε καλή τιμή είμαι ανοιχτή σε ιδέες. Ευχαριστώ παιδιά. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από wings12
saruman123 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Θα κοιτάξεις αυτό http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black Αν πάλι θες την μεγαλύτερη έκδοση εδώ https://www.mymegastore.gr/product/xiaomi-redmi-note-4-dual-sim-4gb-ram64gb-rom-gray-snapdragon-eu-elliniko-menoudoro-fidget-spinner/ 2 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ότι λέει παραπάνω ο συμφορουμίτης το έχω κοντά 9 μήνες έιμαι υπερ ευχαριστημενος
wings12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λέτε βρε παιδιά; Είναι τόσο καλό; Απλά δεν έχω ασχοληθεί τόσο με Xiaomi και τα λοιπά όπως άλλες πιο γνωστές εταιρίες τύπου Samsung κτλ. Kαι σχετικά με τις αναβαθμίσεις του λογισμικού τι γίνεται γίνονται αυτόματα; Δεν θέλω να μπλέξω με δικές μου εγκατάστασεις ROM κτλ αν το λέω σωστά. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από wings12
SeNNinhA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, wings12 είπε Λέτε βρε παιδιά; Είναι τόσο καλό; Απλά δεν έχω ασχοληθεί τόσο με Xiaomi και τα λοιπά όπως άλλες πιο γνωστές εταιρίες τύπου Samsung κτλ. Kαι σχετικά με τις αναβαθμίσεις του λογισμικού τι γίνεται γίνονται αυτόματα; Δεν θέλω να μπλέξω με δικές μου εγκατάστασεις ROM κτλ αν το λέω σωστά. Ενας παραπανω λογος για Xiaomi. Πιο μεγαλο support δεν θα βρεις
chios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Όλα αυτόματα γίνονται , τώρα αν θες να απογειώσεις το κινητό και να το κάνεις καλύτερο έχεις την δυνατότητα να ξεκλειδώσεις bootloader και να παίξεις rom .
ziaba Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Η xiaomi δένει αναβαθμίσεις αλλά όχι major δηλαδή επόμενες εκδόσεις android σε αυτό το εύρος τιμών μην ψάχνετε υποστήριξη νταξ είπαμε
chios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, ziaba είπε Η xiaomi δένει αναβαθμίσεις αλλά όχι major δηλαδή επόμενες εκδόσεις android σε αυτό το εύρος τιμών μην ψάχνετε υποστήριξη νταξ είπαμε το συγκεκριμένο τηλέφωνο σε custom rom έχει πάρει και oreo. Είναι πολύ καλή επιλογή . υγ ziaba τις απόκριες τη θα ντυθείς ;; χαχαχαχ
wings12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Το γεγονός ότι δεν δίνει major να υποθέσω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό έτσι; Γιατί και η Samsung σε αυτό που έχω τώρα έκανε αναβάθμιση σε Marshmallow αλλά αμφιβάλλω αν θα κάνει άλλες οπότε δεν είναι θέμα έτσι;
ziaba Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, chios είπε το συγκεκριμένο τηλέφωνο σε custom rom έχει πάρει και oreo. Είναι πολύ καλή επιλογή . υγ ziaba τις απόκριες τη θα ντυθείς ;; χαχαχαχ Θα ναι έκπληξη 1 λεπτό πριν, wings12 είπε Το γεγονός ότι δεν δίνει major να υποθέσω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό έτσι; Γιατί και η Samsung σε αυτό που έχω τώρα έκανε αναβάθμιση σε Marshmallow αλλά αμφιβάλλω αν θα κάνει άλλες οπότε δεν είναι θέμα έτσι; Από την στιγμή που θα χεις τα security patch δεν υπάρχει θέμα για μια διετία είσαι κομπλέ
chios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, wings12 είπε Το γεγονός ότι δεν δίνει major να υποθέσω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό έτσι; Γιατί και η Samsung σε αυτό που έχω τώρα έκανε αναβάθμιση σε Marshmallow αλλά αμφιβάλλω αν θα κάνει άλλες οπότε δεν είναι θέμα έτσι; κανένα πρόβλημα το παν είναι να δουλεύει σωστά , τι να το κάνεις να πάρει καινούργιο android και να είναι ολο κολλήματα 1
wings12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σωστό αυτό. Όντως το κινητό που έχω τώρα από τότε που μου έγινε αναβάθμιση έχει καταστραφεί. Όλο θέματα η μπαταρία και με αναβαθμίσεις κτλ. Και από ποιο μαγαζί προτείνετε όσο πιο οικονομικά να το πάρω αλλά να είναι εγγυημένο; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από wings12
driverpit Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, wings12 είπε Σωστό αυτό. Όντως το κινητό που έχω τώρα από τότε που μου έγινε αναβάθμιση έχει καταστραφεί. Όλο θέματα η μπαταρία και με αναβαθμίσεις κτλ. Και από ποιο μαγαζί προτείνετε όσο πιο οικονομικά να το πάρω αλλά να είναι εγγυημένο; Όποιο μαγαζί σε βολεύει στο σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html κοιτάς clobal version EU 1
wings12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eυχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια. Φαίνεται να αξίζει. Πραγματικά τόσο καιρό να δίνω 250+ για άλλες πιο γνωστές μάρκες και να μην παίρνεις τίποτα καλό από χαρακτηριστικά, δεν λέει. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από wings12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα