udroxoos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Αντικατέστησα στο λάπτοπ τον παλιό HDD 2.5' και για να μην πάει χαμένος θα ήθελα να τον χρησιμοποιώ ως εξωτερικό. Βρήκα αυτόν τον αντάπτορα Inateck ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για HDD 3.5' σε συνδυασμό με το καλώδιο τροφοδοσίας. Πριν προβώ στην αγορά του ήθελα απλά να ρωτήσω αν τέτοια γκατζετάκια μετατρέπουν όντως τον δίσκο σε εξωτερικό ή είναι πεταμένα λεφτά.
darkman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρα ειναι , θα εισαι οκ εγω εχω κατι cases απο τα βαθη της κινας usb 3 και εχω βαλει μεσα απο τα παλια μου laptop τους δισκους και ειναι λουκουμι Αλλα μην παρεις αυτην την βλακια παρε case που ο δισκος θα ειναι μεσα και δεν θελει και ρευμα Κατι σαν αυτο https://www.ebay.com/itm/USB-3-0-SATA-2-5-SDD-HDD-HD-Hard-Drive-External-Enclosure-Mobile-Disk-Case-Box/282786535228?hash=item41d764173c:g:wEMAAOSw8axaQwJu Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από darkman
udroxoos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Αυτό το Inateck θα με βόλευε περισσότερο γιατί κάνει και για δίσκους 3.5' που υπάρχουν κάπου παρατημένοι. Αναφέρει ότι είναι usb 3.0 αλλά ελπίζω πως θα λειτουργεί και με 2.0 δίχως πρόβλημα.
darkman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, udroxoos είπε Αυτό το Inateck θα με βόλευε περισσότερο γιατί κάνει και για δίσκους 3.5' που υπάρχουν κάπου παρατημένοι. Αναφέρει ότι είναι usb 3.0 αλλά ελπίζω πως θα λειτουργεί και με 2.0 δίχως πρόβλημα. Ναι παει προς τα πισω δηλαδη απο usb 3 σε usb 2 παρε και μερικα κουτακια για 3.5 δισκους τζαμπα ειναι απο κινα τωρα να τους εχεις χυμα με αυτο το καλωδιο και βαλε βγαλε να κανεις και καμια ζημια απο εκει και περα οτι θες εσυ εγω ειχα ενα καλώδιο τετοιο αλλα για να τσεκαρω τον δισκο κανενος φιλου και να μην ανοιγω το pc για να τον βαλω αλλα για μενα εχω κουτακια τα πεταω χυμα μεσα στο συρταρι και κλαιν μαιν αααα και κατι αλλο πλεων απο κινα εχει και τελωνιο λεφτα μεχρι τα 25 δεν θα δωσεις αλλα να ξερεις θα παρει κανα 2μηνο Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από darkman
darkman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, udroxoos είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Να σε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα