Konstantinio Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ψαχνω να βρω μια καρτα ηχου Για 7.1 με αυτοενισχυομενα ηχεια στουντιο! Οι καρτες που εχω δει δεν εχουν ξεχωριστα τα δεξια-αριστερα και δεν γνωριζω αν θα ειναι καλο το αποτελεσμα! Τα ηχεια που θελω να βαλω ειναι αυτα https://www.skroutz.gr/s/4125497/JBL-LSR305.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να καταλάβω θα αγοράσεις 7 τέτοια ηχεία (700€) περίπου + γουφερ άλλα 100€;;; δεν νομίζω να κάνεις δουλειά. Με αυτά τα λεφτά πας σε home theater πολύ ανώτερο. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από chios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinio Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, chios είπε Για να καταλάβω θα αγοράσεις 7 τέτοια ηχεία (700€) περίπου + γουφερ άλλα 100€;;; δεν νομίζω να κάνεις δουλειά. Με αυτά τα λεφτά πας σε home theater πολύ ανώτερο. Δεν θελω home cinema γιατι θα χρειαστω και ενισχυτ! θελω να δω αν υπαρχει μια καρτα ηχου για να τα βαλω στο pc! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 δλδ τα ηχεία τα έχεις ; https://www.skroutz.gr/s/7859758/Asus-Strix-Soar.html αυτήν βλέπω οτι είναι 7,1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Πως ακριβως θα συνδεσεις ολα αυτα τα ηχεια στη καρτα ηχου? Τα ηχεια studio ειναι για συγκεκριμενες δουλειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Πως ακριβως θα συνδεσεις ολα αυτα τα ηχεια στη καρτα ηχου? Τα ηχεια studio ειναι για συγκεκριμενες δουλειες Δεν εχω βρει καρτα για να συνδεσω ακομα! Με ανταπτορες θα συνδεθουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Γιατι θες να κανεις κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Γιατι θες να κανεις κατι τετοιο? Γιατι εχω ηδη 4 ηχεια στουντιο! Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να συνδεθουν; Βασικα θελω να δω αν γινεται επειδη δεν βρισκω καποια καρτα ηχου για να το κανω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 καλυτερα καντα 4.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Τα αυτοενισχυομενα ειναι φοβερη επιλογη για home theater απλα για το καλυτερο αποτελεσμα θελεις εναν processor ή καποιον avr που να εχει pre out. Ισως το πετύχεις και με καρτα ηχου ετσι οπως λες αλλα σκεψου σοβαρα την αγορα ενός marantz 6011 πχ και θα εχεις ενα εξαιρετικό συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinio Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, Kazama88 είπε Τα αυτοενισχυομενα ειναι φοβερη επιλογη για home theater απλα για το καλυτερο αποτελεσμα θελεις εναν processor ή καποιον avr που να εχει pre out. Ισως το πετύχεις και με καρτα ηχου ετσι οπως λες αλλα σκεψου σοβαρα την αγορα ενός marantz 6011 πχ και θα εχεις ενα εξαιρετικό συστημα. Μαλλον κατι τετοιο θα κανω γιατι θα μπλεξω με ανταπτορες με την καρτα ηχου! υπαρχει κατι πιο συγκεκριμενο να μου προτινεις που να υπαρχει στο σκρουτζ και σχετικα οικονομικο; Παντα για συνδεση με το πς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα