Προς το περιεχόμενο

Tg788vn και Vectoring

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostaspetsos είπε

Οχι οχι νεα συνδεση δεν ειναι, παντως θα κανω και το ρεσετ και βλεπουμε.

Ευχαριστω

Κανε και πες μου :)

Δημοσ.

Δυστυχώς το hard reset δεν έλυσε το πρόβλημα. Μάλιστα με το που εκκίνησα το router, παρατήρησα πως προσπάθησε να συνδεθεί με την σύνδεση vdsl από μόνο του. Πάτησα disconnect και δοκίμασα το vdsl2 αλλά μου έβγαλε μήνυμα "concentrator not reachable". Η ταχύτητα παρέμεινε η ίδια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostaspetsos είπε

Δυστυχώς το hard reset δεν έλυσε το πρόβλημα. Μάλιστα με το που εκκίνησα το router, παρατήρησα πως προσπάθησε να συνδεθεί με την σύνδεση vdsl από μόνο του. Πάτησα disconnect και δοκίμασα το vdsl2 αλλά μου έβγαλε μήνυμα "concentrator not reachable". Η ταχύτητα παρέμεινε η ίδια.

Τηλέφωνο στην forthnet αμεσα :)

Δημοσ.

εχεις vdsl απο forthnet δηλαδη απο το αστικο κεντρο ή vdsl απο το Kv του οτε?η μια συνδεση νομιζω vdsl2 ειναι για Kv οτε και η αλλη vdsl για αστικο κεντρο.εχουν διαφορετικο vlan id.

αν εσυ οπως λες παιρνεις απο το αστικο κεντρο τοτε ειναι η συνδεση vdsl.οποτε για καποιο λογο κλειδωνεις σε adsl αντι για vdsl>μιλα με forthnet και λογικα θα στο φτιαξουν πιστευω.

επισης για να παρεις τα μεγιστα κανε αυτο

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...