kostaspetsos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα εχω ενα προβλημα το tg788vn μου κλειδωνε στα 33 νε vdsl 50αρι και μας ειχαν πει πως λογω της περιοχης παραπανω δε θα κλειδωσει. Ομως πριν απο λιγες μερες επεσε στα 12d 1u και δεν ανεβαινει καθολου κλειδωνει διαρκως μονο σε αυτα τα νουμερα. Μηπως παιζει θεμα vectoring που ακουσα και σε αλλους στο φόρουμ? Μπορω να κανω κατι εγω? Ευχαριστω
darkman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγω αυτο εχω και κλειδωνει 49997 χωρις να κανω κατι ξερεις απο πια καμπινα περνεις vdsl περιπου που ειναι ? το καλωδιο απο το spliter στο ρουτερ ειναι μεγαλο ? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από darkman
kostaspetsos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μένω στον Πειραιά και απ'όσο γνωρίζω μας δίνει vdsl το Α/Κ Φρεαττύδας. Το καλώδιο είναι μικρό και το έχω αντικαταστήσει χωρίς αποτέλεσμα.
darkman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, kostaspetsos είπε Μένω στον Πειραιά και απ'όσο γνωρίζω μας δίνει vdsl το Α/Κ Φρεαττύδας. Το καλώδιο είναι μικρό και το έχω αντικαταστήσει χωρίς αποτέλεσμα. Ok με το Α/Κ αν εισαι κοντα μπορει να περνεις απο αυτο αλλιως πρεπει να ξερεις που ειναι η καμπινα εμενα πχ ειναι στα 300 μετρα απο το σπιτι στο λεω γιατι μου ειχαν πει οτι αν εισαι πανω απο αυτα δεν μπορουν να μου πουν σιγουρα οτι θα πιανω 50 και με οριο τα 1000μ για vdsl . μπορεις να βγαλεις σε ενα screenshot τα στοιχεία της γραμμης σου ??? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από darkman
darkman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) κατι δεν παει καλα εδω εμενα μου γραφει vdsl2 ενω εσενα οχι για δες στις συνδεσει εχει μπει με vdsl2 η με adsl ???( στο DSL TYPE ) Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από darkman
kostaspetsos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 με vdsl ειμαι συνδεδεμένος.. Απο παλια πιστευω παντα ετσι μου το εμφανιζε αλλα κλειδωνε πολυ καλυτερα. Τωρα σερνεται.
darkman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ετσι πρεπει να εισαι .... εχει βαλεις στους κωδικους σου μετα απο το name.ath.forthnet.gr(@forthnet.gr) ???????? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από darkman
kostaspetsos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ε ετσι πιστευω ειναι σωστο αυτο? Α εν τω μεταξύ εμενα δε θυμαμαι να μου βαλει connected στο ιντερνετ2 ποτε και με το απλο ομως internet vdsl καλα ημουν.
darkman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Οχι μπες στο vdsl2 και βαλε το ετσι ................
kostaspetsos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Το δοκιμασα στο ινερνετ2 και μου γραφει το κλασικο concentrator not reachable
darkman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, kostaspetsos είπε Το δοκιμασα στο ινερνετ2 και μου γραφει το κλασικο concentrator not reachable δεν θα επρεπε να το κανει λοιπον κανε ενα factory reset με το κουμπακι που εχει το ρουτερ και μπες και ξανα βαλε τα στο vdsl2 αν δεν μπενει παλι περνεις τηλεφωνο forthnet να το δουνε γιατι κατι τρεχει απο εκει ..... δεν πιστευω να ειναι νεα συνδεση να την εκανες αυτες της μερες ?????
kostaspetsos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Οχι οχι νεα συνδεση δεν ειναι, παντως θα κανω και το ρεσετ και βλεπουμε. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα