Προς το περιεχόμενο

Tg788vn και Vectoring

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα προβλημα το tg788vn μου κλειδωνε στα 33 νε vdsl 50αρι και μας ειχαν πει πως λογω της περιοχης παραπανω δε θα κλειδωσει. Ομως πριν απο λιγες μερες επεσε στα 12d 1u και δεν ανεβαινει καθολου κλειδωνει διαρκως μονο σε αυτα τα νουμερα. Μηπως παιζει θεμα vectoring που ακουσα και σε αλλους στο φόρουμ? Μπορω να κανω κατι εγω?

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω αυτο εχω και κλειδωνει 49997 χωρις να κανω κατι :) ξερεις απο πια καμπινα περνεις vdsl περιπου που ειναι ? το καλωδιο απο το spliter στο ρουτερ ειναι μεγαλο ?

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.

Μένω στον Πειραιά και απ'όσο γνωρίζω μας δίνει vdsl το Α/Κ Φρεαττύδας. Το καλώδιο είναι μικρό και το έχω αντικαταστήσει χωρίς αποτέλεσμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, kostaspetsos είπε

Μένω στον Πειραιά και απ'όσο γνωρίζω μας δίνει vdsl το Α/Κ Φρεαττύδας. Το καλώδιο είναι μικρό και το έχω αντικαταστήσει χωρίς αποτέλεσμα.

Ok με το Α/Κ αν εισαι κοντα μπορει να περνεις απο αυτο αλλιως πρεπει να ξερεις που ειναι η καμπινα εμενα πχ ειναι στα 300 μετρα απο το σπιτι :) στο λεω γιατι μου ειχαν πει οτι αν εισαι πανω απο αυτα δεν μπορουν να μου πουν σιγουρα οτι θα πιανω 50 και με οριο τα 1000μ για vdsl  . μπορεις να βγαλεις σε ενα screenshot τα στοιχεία της γραμμης σου ???

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι δεν παει καλα εδω :( εμενα μου γραφει vdsl2 ενω εσενα οχι :( για δες στις συνδεσει εχει μπει με vdsl2 η με adsl ???( στο DSL TYPE )

Screenshot_3.jpg

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι πρεπει να εισαι ....  εχει βαλεις στους κωδικους σου μετα απο το name.ath.forthnet.gr(@forthnet.gr) ????????

Screenshot_4.jpg

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.

Ε ετσι πιστευω ειναι σωστο αυτο?5a5145f5363d1_2018-01-0623_54_56.png.41591aceb7992c3af2b60219f64b09a1.png

Α εν τω μεταξύ εμενα δε θυμαμαι να μου βαλει connected στο ιντερνετ2 ποτε:huh: και με το απλο ομως internet vdsl καλα ημουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostaspetsos είπε

Το δοκιμασα στο ινερνετ2 και μου γραφει το κλασικο concentrator not reachable

δεν θα επρεπε να το κανει :( λοιπον κανε ενα factory reset με το κουμπακι που εχει το ρουτερ και μπες και ξανα βαλε τα στο vdsl2 αν δεν μπενει παλι περνεις τηλεφωνο forthnet να το δουνε :) γιατι κατι τρεχει απο εκει ..... δεν πιστευω να ειναι νεα συνδεση να την εκανες αυτες της μερες ?????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...