frozex Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα και Καλή Χρονιά, αγόρασα από το GearBest αυτή την κάμερα και μου ήρθε με τον φορτιστή της φωτογραφίας παρακάτω. Το καλώδιο είναι micro-USB αλλά δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω άλλον φορτιστή γι αυτό θέλω αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει έναν αντάπτορα για να ταιριάζει στις πρίζες του σπιτιού. 1
lek88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θες ευρωπαϊκό! Αν ταιριάζει ο φορτιστής του κινητού σου δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Αν ταιριάζει η υποδοχή δηλαδή. Ο συγκεκριμένος είναι άχρηστος εδώ. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από lek88
frozex Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ναι ευρωπαϊκό, αλλά σκεφτόμουν μήπως είναι καλύτερα να πάρω έναν αντάπτορα σαν και αυτόν ώστε να έχει τον δικό του μετασχηματιστή για την κάμερα.
lek88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, frozex είπε Ναι ευρωπαϊκό, αλλά σκεφτόμουν μήπως είναι καλύτερα να πάρω έναν αντάπτορα σαν και αυτόν ώστε να έχει τον δικό του μετασχηματιστή για την κάμερα. Κ αυτό γίνεται!
frozex Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 αυτό που ρωτάω είναι... αυτοί οι αντάπτορες είναι όλοι ίδιοι ή έχουν διαφορές; δεν εννοώ US china EU κ.α., εννοώ τπτ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ή είναι απλώς πλαστικές "θήκες";
lek88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτού του είδους είναι θήκη που μπαίνει στα "δοντάκια" του αντάπτορα και τον κάνει ευρωπαϊκό ουτοσωστε να μπαίνει στις δικές μας πρίζες. Δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Κάνει τη δουλειά που θες. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από lek88 1
isay Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, frozex είπε αυτό που ρωτάω είναι... αυτοί οι αντάπτορες είναι όλοι ίδιοι ή έχουν διαφορές; δεν εννοώ US china EU κ.α., εννοώ τπτ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ή είναι απλώς πλαστικές "θήκες"; 8 ώρες πριν, frozex είπε Ναι ευρωπαϊκό, αλλά σκεφτόμουν μήπως είναι καλύτερα να πάρω έναν αντάπτορα σαν και αυτόν ώστε να έχει τον δικό του μετασχηματιστή για την κάμερα. Χρειάζεσαι ένα απλό μετατροπέα βύσματος απο διπολικό china σε διπολικό EU ή σουκο EU (οπου βέβαια δεν χρησιμοποιείται η γείωση). Δες τα παρακατω σαν ενδεικτικά, τα οποία μπορει να τα βρεις και πολύ φθηνότερα σε τοπικό μαγαζί με ηλεκτρικά (λάμπες, πρίζες, κλπ) ή σε τοπικό κινεζομάγαζο ή σε τοπικό 1euroshop. http://www.e-shop.gr/adaptor-reymatos-ac-7220-220v-110v-mayro-universal-p-PER.751349 http://www.e-shop.gr/adaptor-reymatos-lle91234-1-lz-p-PER.751347 Αυτό που παραθεσες ειναι UK -> EU και δεν κάνει για τη δική σου περιπτωση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα