Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και Καλή Χρονιά, αγόρασα από το GearBest αυτή την κάμερα και μου ήρθε με τον φορτιστή της φωτογραφίας παρακάτω. Το καλώδιο είναι micro-USB αλλά δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω άλλον φορτιστή γι αυτό θέλω αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει έναν αντάπτορα για να ταιριάζει στις πρίζες του σπιτιού.

tp0QRMg.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θες ευρωπαϊκό! Αν ταιριάζει ο φορτιστής του κινητού σου δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Αν ταιριάζει η υποδοχή δηλαδή. Ο συγκεκριμένος είναι άχρηστος εδώ. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Ναι ευρωπαϊκό, αλλά σκεφτόμουν μήπως είναι καλύτερα να πάρω έναν αντάπτορα σαν και αυτόν ώστε να έχει τον δικό του μετασχηματιστή για την κάμερα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, frozex είπε

Ναι ευρωπαϊκό, αλλά σκεφτόμουν μήπως είναι καλύτερα να πάρω έναν αντάπτορα σαν και αυτόν ώστε να έχει τον δικό του μετασχηματιστή για την κάμερα. 

Κ αυτό γίνεται! 

Δημοσ.

αυτό που ρωτάω είναι... αυτοί οι αντάπτορες είναι όλοι ίδιοι ή έχουν διαφορές; δεν εννοώ US china EU κ.α., εννοώ τπτ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ή είναι απλώς πλαστικές "θήκες";

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτού του είδους είναι θήκη που μπαίνει στα "δοντάκια" του αντάπτορα και τον κάνει ευρωπαϊκό ουτοσωστε να μπαίνει στις δικές μας πρίζες. Δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Κάνει τη δουλειά που θες. 

Επεξ/σία από lek88
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, frozex είπε

αυτό που ρωτάω είναι... αυτοί οι αντάπτορες είναι όλοι ίδιοι ή έχουν διαφορές; δεν εννοώ US china EU κ.α., εννοώ τπτ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ή είναι απλώς πλαστικές "θήκες";

8 ώρες πριν, frozex είπε

Χρειάζεσαι ένα απλό μετατροπέα βύσματος απο διπολικό china σε διπολικό EU ή σουκο EU (οπου βέβαια δεν χρησιμοποιείται η γείωση). Δες τα παρακατω σαν ενδεικτικά, τα οποία μπορει να τα βρεις και πολύ φθηνότερα σε τοπικό μαγαζί με ηλεκτρικά (λάμπες, πρίζες, κλπ) ή σε τοπικό κινεζομάγαζο ή σε τοπικό 1euroshop. 

http://www.e-shop.gr/adaptor-reymatos-ac-7220-220v-110v-mayro-universal-p-PER.751349

http://www.e-shop.gr/adaptor-reymatos-lle91234-1-lz-p-PER.751347

Αυτό που παραθεσες ειναι UK -> EU και δεν κάνει για τη δική σου περιπτωση

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...