Προς το περιεχόμενο

Custom Rom για Huawei Y625-U51

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω να βρω και να εγκαταστήσω μια custom rom, σε κάποιες συσκευές Y625-U51 που έχω, γιατί θέλω να έχω νεώτερη έκδοση android από την 4.4 που φοράνε τώρα και θέλω να πετάξω τα πολλά περιττά προγράμματα που έχουν μέσα οι συσκευές, με αποτέλεσμα να βγαίνει μήνυμα ότι δεν επαρκεί ο εσωτερικός χώρος (χωρίς να έχω καμία εφαρμογή εγκατεστημένη). Δοκίμασα το AutoRoot_tools, το οποίο υποτίθεται κατεβάζει την τελευταία έκδοση android σε οποιαδήποτε συσκευή, αλλά είναι fake, και το μόνο που κάνει είναι να σου ζητάει να εγκαταστήσεις παιχνίδια.

Ξέρει κανείς πού μπορώ να κοιτάξω; Κάτι σε φάση Cyanogen ψάχνω, με απλή διαδικασία γιατί δεν γνωρίζω πολλά.

Σας ευχαριστώ.

Επεξ/σία από BritGreek
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει κάτι σε αυτό το μοντέλο.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το ρουταρης και να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή όπως το root uninstaller για να απεγκαταστησεις εφαρμογές για να απελευθερωθεί χώρος στο κινητό και από κάποιες ανούσιες εφαρμογές.

Μετά μπορείς να βάλεις και το Link2sd για αύξηση της μνήμης(όχι την εσωτερική) του κινητού αρκεί να υπάρχει sd κάρτα.

Αναλυτικά μπορείς να διαβάσεις εδώ http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Δεν υπάρχει κάτι σε αυτό το μοντέλο.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το ρουταρης και να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή όπως το root uninstaller για να απεγκαταστησεις εφαρμογές για να απελευθερωθεί χώρος στο κινητό και από κάποιες ανούσιες εφαρμογές.

Μετά μπορείς να βάλεις και το Link2sd για αύξηση της μνήμης(όχι την εσωτερική) του κινητού αρκεί να υπάρχει sd κάρτα.

Αναλυτικά μπορείς να διαβάσεις εδώ http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd

Βλέπω αρκετά  βίντεο στο youtube με τη συγκεκριμένη συσκευή να φοράει android 7.  Αυτό πώς το κάνουν;

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...