triantyllos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας.Αρχες Δεκεμβρη περασα επιτυχως τις εξετασεις για διπλωμα αυτοκινητου.Ρωτησα και εμαθα πως θα κανει τουλαχιστον 2 μηνες για να ερθει δτα χερια μου...Γνωριζει καποιος αν μπορω να επισπευσω τη διαδικασια με καποιο τροπο?Πχ να κανω μια υπευθυνη δηλωση σε οικειο μου προσωπο, ωστε να το παραλαβει απο την Αθηνα?Οποιος γνωριζει λεπτομερειες παρακαλω να με διαφωτισει.
vngls7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Νομίζω ότι η έκδοση καθυστερεί(Πάσχα, Χριστούγεννα και καλοκαίρι λίγο παραπάνω λόγο αργιών και άδειων), όχι το να το παραλάβεις. Και να γινόταν άντε να γλυτώσεις 2 μέρες. Εμένα μου είχαν δώσει μια βεβαίωση από τη σχολή ότι έχω περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις, πριν χρόνια. Νομικά δεν είχε καμία ισχύ αλλά μου την χαρίσανε 1-2 φορές σε έλεγχο.
JohnTehGreek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Αν έδωσες και πέρασες Δεκέμβρη υπάρχει περίπτωση να μην έχει αρχίσει καν η διαδικασία εκτύπωσης. Πάρε στα μέσα προς τέλη Ιανουαρίου την σχολή σου να ενημερωθείς. Για να επισπεύσεις την διαδικασία μόνο αν λαδώσεις τον δάσκαλο και με την σειρά του δώσει τα λεφτά στον υπάλληλο του τοπικού παραρτήματος του Υπουργείου για να βγάλει το δίπλωμα πιο γρήγορα. Αλλά αφού δεν στο είπε τότε δεν θα έχει άτομο στο παράρτημα.
Phoenix7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ούτε καν μην δωσεις λεφτά για να μάθεις ή για να βγει πιο γρήγορα υποτίθεται, μάθαμε ολοι τώρα θέλουν λεφτά 1
mp123 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δώσε κάτι να το έχεις αμέσως.πριν 18 χρόνια που έβγαλα το δίπλωμα αυτοκινήτου δυο μέρες αφού πέρασα τις εξετάσεις το είχα στα χέρια.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Καθυστερεί περίπου έξτρα 1 μήνα κάθε 10 χρόνια. Αν εσύ πριν 18 το είχες σχεδόν αμέσως, εγώ πριν 9,5 το είχα σε 1 μήνα και τώρα κάνει 2.... Δεκάρα τσακιστή δε θα τους έδινα, σε κανέναν. Ό,τι χαρτί τυχόν σου έδωσαν ("βεβαίωση" κλπ) δεν έχει καμία ισχύ και μπορούν κάλλιστα να σε γράψουν. Προσωπικά, 9,5 χρόνια ζήτημα να με έχουν σταματήσει 5 φορές... Αλλά αν σου κάτσει θα μπλέξεις. 1
mp123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πήρα μετά από δύο μέρες κανονικότατα το διπλωμα .σιγά μην περίμενα 1 μήνα να το πάρω.πιο οικονομικά μου ήρθε από το να χρησιμοποιούσα λεωφορείο η ταξι για ένα μήνα να κινούμε. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από mp123
kargo130 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Εγω προσπαθω εδω και 3 χρονια να κανω μεταφραση του διπλωματος απο χωρα της ΕΕ σε ελληνικο και μολις πριν 2 εβδομαδες μου ειπαν οτι οκ το περασαμε εφυγε κατω(μενω επαρχια). Τωρα πραγματικα δεν ξερω ποσο καιρο θα κανει (υποθετω οχι πολυ). Πριν χρονια οταν ειχα κανει την αντιθετη διαδικασια(απο ελληνικο σε αλλης χωρας) η διαδικασια ειχε διαρκεσει 15 λεπτα!!
triantyllos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Τα διπλωματα τυπωνονται απο το Υπουργειο Δημοσιας Ταξης νομιζω και, εν συνεχεια, μεταβαινουν στο Υπουργειο Μεταφορων, στην πρωτευουσα παντα.Κατοπιν, ακολουθουν το δρομο προς την επαρχια. Απλα ηθελα να μαθω εαν καποιος γνωριζει πως θα μπορουσα να επισπευσω τη διαδικασια?Ο "δασκαλος" απο τη σχολη δε μπορει να κανει κατι.
meletis_m Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Υπομονή θα κάνεις. Εγω που έβγαλα αρχές του 2015 , περίμενα 2 μήνες και 5 ημέρες. Είχα δώσει στο Χολαργό. Εννοείται οτι δεν είσαι καλλυμένος απο ασφαλίστικη ή σε περίπτωση ατυχήματος με τη βεβαίωση.Το έχω διαβάσει απο πολλούς , θα πάρω τη βεβαίωση και θα ειμαι καλλυμένος. Επίσης ως νέος οδηγός πληρώνεις +10€ στη ασφάλεια λόγω ηλικίας <23 ετών τουλάχιστον για το 1ο έτος.
triantyllos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Εχουν περασει δυο μηνες και το διπλωμα ακομη δεν εκδοθηκε..Το ως διαπιστωθηκε απο το επισημο σαιτ του υπουργειου πατωντας τους προσωπικους μου κωδικους.Πως το βλεπετε? 1
papoys1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ πήγα στο τοπικό Υπουργείο στην περιοχή μου για έκδοση κάποιας απλής κάρτας και μου είπαν ψυχρά ότι δεν έχουν έντυπα. Πρόκειται για ένα απλό έντυπο 10χ20 εκατοστά όχι τίποτε μηχανογραφημένο και εξεζητημένο και μου είπαν να ξαναπεράσω σε κανένα μήνα λες και δεν έχουν κάποιο εκτυπωτή να τυπώσουν. Τι να λέμε τώρα συνεχίζουμε να είμαστε το κράτος του ποδαριού του άρπα κόλα της μίζας του λαδώματος και του παραλόγου.Και μετά σου λέει ο Λιακόπουλος και ο Βελόπουλος θέλουν να μας εξοντώσουν γιατί είμαστε ανώτερη ράτσα και μας φοβούνται. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, triantyllos είπε Εχουν περασει δυο μηνες και το διπλωμα ακομη δεν εκδοθηκε..Το ως διαπιστωθηκε απο το επισημο σαιτ του υπουργειου πατωντας τους προσωπικους μου κωδικους.Πως το βλεπετε? Αρχικά τι χρησιμοποίησες στο Site; Αριθμό άδεια ή Αρ. Πρωτοκόλλου/Ετος; Γιατί σε ένα από τα 2 δεν δουλεύει (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο) και σου βγάζει ότι δεν έχει αρχίσει καν η διαδικασία ενώ αν βάλεις την άλλη επιλογή δουλεύει και σου λέει σωστά που βρίσκεται η εκτύπωση του διπλώματος. (Το ότι υπάρχει τέτοιο Bug στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Μεταφορών απλά No comment). Κάνε και μια βόλτα από το παράρτημα του υπουργείου που ανήκεις να ρωτήσεις. Edit, επίσης είσαι Αθήνα; Γιατί σε μερικές περιοχές όπως Πάτρα το δίπλωμα μπορεί να θέλει και κανά 5μηνο να εκδοθεί. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από JohnTehGreek
papoys1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιθανώς αργεί η εκτύπωση νέου διπλώματος. Πριν ένα χρόνο περίπου που πήγα εγώ να βγάλω το καινούργιο σε κάρτα επειδή είχα χάσει της μηχανής το ήθελα για ασφάλεια και κατέθεσα και του αυτοκινήτου σε λιγότερο από μήνα το είχα πάρει.Πιθανώς στα καινούργια ακολουθούν άλλη διαδικασία η οποία είναι πιο χρονοβόρα. Edit. Δεν το είχα χάσει αλλά ήταν παλαιό δίφυλλο έντυπο 10ετίας 80 το οποίο έγραφε "Αυτοκινήτων Ποδηλάτων" και δεν το δέχονταν η ασφάλεια ότι είναι μοτοσυκλέτας. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα