iGotProblems Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, Skoundouflis είπε Από' τι κατάλαβα τους το έβγαλε σε κάποιους στα στοιχεία παραγγελίας αλλά δε αναφέρουν τρόπο αποστολής ή ώρα που παραγγείλαν ,αναφέρουν το κλασικό estimetee 15 Ιαν Η κάπως έτσι, Ξέρει κανείς αν μπορείς να αλλάξεις τρόπο αποστολής από απλή σε γρήγορη στη παραγγελία που έχει τοποθετηθεί? το ειχα κανει στο αμαζον uk αλλα με live chat, πληρωσα τα εχτρα χρηματα και το αλλαξαν αυτοι
Spitfire_13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, Skoundouflis είπε Από' τι κατάλαβα τους το έβγαλε σε κάποιους στα στοιχεία παραγγελίας αλλά δε αναφέρουν τρόπο αποστολής ή ώρα που παραγγείλαν ,αναφέρουν το κλασικό estimetee 15 Ιαν Η κάπως έτσι, Ξέρει κανείς αν μπορείς να αλλάξεις τρόπο αποστολής από απλή σε γρήγορη στη παραγγελία που έχει τοποθετηθεί? Γινεται να αλλαξεις τον τροπο αποστολης. Θα πας στην παραγγελια σου θα πατησεις στο : Consulter ou modifier une commande ( ή αν κανεις μεταφραση στα αγγλικα : View or edit an order) μετα σου βγαζει κατω δεξια : Option de livraison = Modifier , το πατας και αλλαζεις σε lightning 1
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Spitfire_13 είπε Γινεται να αλλαξεις τον τροπο αποστολης. Θα πας στην παραγγελια σου θα πατησεις στο : Consulter ou modifier une commande ( ή αν κανεις μεταφραση στα αγγλικα : View or edit an order) μετα σου βγαζει κατω δεξια : Option de livraison = Modifier , το πατας και αλλαζεις σε lightning Σε ευχαριστώ και εγώ το άλλαξα. Επιπλέον κόστος 7 ευρώ για lighting, βγαίνει στα 382,04€. Πιστεύω αξίζει. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από lionheart75
Vasilis 07 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ο λόγος που αλλάζεται τον τρόπο αποστολής ? Νομίζετε πως αν βάλετε πιο ακριβή αποστολή ακόμα και λάθος να είναι θα σας την στείλουν ? Ας την στείλουν και ας είναι το Πάσχα να κάνουμε Ανάσταση.
mpokwsths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλά κάνατε και παραγγείλατε όσοι παραγγείλατε αλλά μυρίζομαι πολύ άκυρο. Σε αντίστοιχη φάση με μια RX580 σε πολύ χαμηλή τιμή και out of stock, είχε πέσει τρελό άκυρο (και στον υποφαινόμενο). Βέβαια, κάποιοι λίγοι τυχεροί παρέλαβαν κανονικά. Για να δούμε τι θα γίνει με την 1080... 1
epamiz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας παιδες, Έχω λάβει ένα mail από το [email protected] που ζηταει ένα τραπεζικό statement (μέσω fax!) προκειμένου να επιβεβαιωθεί η διεύθυνση μου και να προχωρήσει η παραγγελία. Παράλληλα και μέχρι να το κάνω αυτό έχει κλειδώσει και ο λογαριασμός μου στο amazon.fr. Υπόψιν είναι η πρώτη μου παραγγελία απο το amazon.fr. Από ότι έψαξα δεν μου φαίνεται για fishing αλλά έχει τύχει σε κανέναν από εσάς τους γκουρού? Όντως στέλνω ελληνικό statement με διεύθυνση στα Ελληνικά κτλ? Ευχαριστώ
JoannisV Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά έκανα 3-4 παραγγελίες γιατί κάθε φορά μου την ακύρωνε για κάποιο λόγο, μέχρι που κατάλαβα πως η κάρτα που έβαζα δεν είχε 1ε που ήθελε να τραβήξει για επικύρωση. Άλλαξα κάρτα, έκανα την παραγγελία κανονικά χωρίς να ακυρωθεί και σήμερα μου ήρθε mail πως ο λογαριασμός μου έχει κλειδωθεί λόγω καχύποπτης συμπεριφοράς και πλέον πρέπει μέσω του amazon.com να ανεβάσω ένα αρχείο (pdf, jpeg, jpg, κτλ..) στο οποίο να φαίνονται τα τελευταία 4 ψηφία της κάρτας μου και αν κατάλαβα καλά η διεύθυνση μου. Έχει κανείς ιδέα τι ακριβώς είναι και που θα βρω το billing statement που ζητάνε; Το googlαρα να δω μήπως υπήρχε τίποτα παρόμοιο σε κάποιο thread αλλά δεν βρήκα κάτι... Η διεύθυνση που έχω δηλώσει για την παραγγελία είναι διαφορετική από αυτή της κάρτας μου, ελπίζω να μην παίζει ρόλο το γεγονός αυτό κάπου και να βρεθεί άκρη Spoiler 11 λεπτά πριν, epamiz είπε Γεια σας παιδες, Έχω λάβει ένα mail από το [email protected] που ζηταει ένα τραπεζικό statement (μέσω fax!) προκειμένου να επιβεβαιωθεί η διεύθυνση μου και να προχωρήσει η παραγγελία. Παράλληλα και μέχρι να το κάνω αυτό έχει κλειδώσει και ο λογαριασμός μου στο amazon.fr. Υπόψιν είναι η πρώτη μου παραγγελία απο το amazon.fr. Από ότι έψαξα δεν μου φαίνεται για fishing αλλά έχει τύχει σε κανέναν από εσάς τους γκουρού? Όντως στέλνω ελληνικό statement με διεύθυνση στα Ελληνικά κτλ? Ευχαριστώ Ακριβώς το ίδιο θέμα και εγώ και μετά από πολλές προσπάθειες κατάλαβα πως η επιβεβαίωση θα γίνει μέσω του amazon.com. Βέβαια δεν μου ζητήσανε fax, αλλά να ανεβάσω κάποιο αντίγραφο εγγράφου όπως έγγραψα παραπάνω. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από JoannisV
adok13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, epamiz είπε Γεια σας παιδες, Έχω λάβει ένα mail από το [email protected] που ζηταει ένα τραπεζικό statement (μέσω fax!) προκειμένου να επιβεβαιωθεί η διεύθυνση μου και να προχωρήσει η παραγγελία. Παράλληλα και μέχρι να το κάνω αυτό έχει κλειδώσει και ο λογαριασμός μου στο amazon.fr. Υπόψιν είναι η πρώτη μου παραγγελία απο το amazon.fr. Από ότι έψαξα δεν μου φαίνεται για fishing αλλά έχει τύχει σε κανέναν από εσάς τους γκουρού? Όντως στέλνω ελληνικό statement με διεύθυνση στα Ελληνικά κτλ? Ευχαριστώ εμενα μου ειχε τυχει φιλε στο γερμανικο.τους εστειλα με φαξ μια κινηση λογαριασμου απο το ebanking της τραπεζας μου κ τον ξεκληδωσαν
Skoundouflis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Εγώ θέλω να αλλάξω τρόπο αποστολής όχι για να μ έρθει πιο γρήγορα καθώς μπορεί να μην έρθει ποτέ αλλά αν τη στείλουν να ξέρω που είναι,επειδή έχω πάρει και μια rx580 Από amazon fr με απλή αποστολή μου τη στείλανε χωρίς καν tracking no. και σε επικοινωνία μαζί τους ούτε αυτοί ξέρουν,που είναι και ακόμα περιμένω .
Actinidio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ομοίως με τους παραπάνω, ποιο έγγραφο ακριβώς θέλουν να στείλουμε;
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 και σε μενα εστειλαν το e-mail αλλα η παραγγελια μου εγινε με την πρωτη.προσωπικα πρωτη φορα κανω(ευελπιστω) αγορα απο amazon
Looter Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάτε και βάζετε μούφα κάρτες με πωλητή το Amazon , λες και είναι κανένα μαγαζάκι της πλάκας το οποίο θα σας φάει τα λεφτά σας... Μακαρι να μην υπάρξει άκυρο , και σε εμένα φαίνεται κανονικά. Πάντως δεν ανησυχώ, όποτε θέλω μπορώ να ακυρώσω και για όσους δεν το ξέρουν η χρέωση της κάρτας θα γίνει όταν το προϊόν αποσταλεί. Και εννοείται ότι στελνουν μαιλ μόλις υπάρχει ακριβής ημερομηνία παράδοσης.. Προσωπικα πιστεύω ότι θα την πάρουμε κανονικά , κάπου εκεί στο Πάσχα.. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από Looter
JoannisV Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Looter είπε Πάτε και βάζετε μούφα κάρτες με πωλητή το Amazon , λες και είναι κανένα μαγαζάκι της πλάκας το οποίο θα σας φάει τα λεφτά σας... Μακαρι να μην υπάρξει άκυρο , και σε εμένα φαίνεται κανονικά. Πάντως δεν ανησυχώ όποτε, θέλω μπορώ να ακυρώσω και για όσους δεν το ξέρουν η χρέωση της κάρτας θα γίνει όταν το προϊόν αποσταλεί. Και εννοείται ότι στελνουν μαιλ μόλις υπάρχει ακριβής ημερομηνία παράδοσης.. Προσωπικα πιστεύω ότι θα την πάρουμε κανονικά , κάπου εκεί στο Πάσχα.. Δεν έβαλα μούφα κάρτα. 2 έχω και τις χρησιμοποιώ και τις 2. Έβαλα την προπληρωμένη που νόμιζα πως είχε 2-3ε. μέσα μόνο κ μόνο επειδή θέλω να είμαι σίγουρος 100% πως όταν θα πάνε να τραβήξουν τα λεφτά θα είμαι οικονομικά ΟΚ για να τα δώσω (και απλά θα τα βάλω επιτόπου για να τα πάρουν). Την θεωρώ φοβερή προσφορά και γενικά ψάχνω να φτιάξω PC, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από JoannisV
chrisde Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Εχω παραγγειλει και την VEGA56 από το ίδιο amazon με 460€ ανευ φπα, η οποία έχει εκτιμώμενη παράδοση κάπου στην άνοιξη. Να δω ποια θα έρθει (αν έρθει) πρώτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα