naruto14 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Εντάξει λογικό τότε. Μου διέφυγε προηγουμένως.
mameloukos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 ρε παιδια την παραγγειλα κανονικα την καρτα και μου ηρθε και confirmation email αλλα στις παραγγελιες μου στο amazon δεν υπαρχει. Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση?
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, mameloukos είπε ρε παιδια την παραγγειλα κανονικα την καρτα και μου ηρθε και confirmation email αλλα στις παραγγελιες μου στο amazon δεν υπαρχει. Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση? Στο γαλλικό amazon κοιτάς ε; Τι να σου πω, δεν μου έχει τύχει ποτέ!
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, mameloukos είπε ρε παιδια την παραγγειλα κανονικα την καρτα και μου ηρθε και confirmation email αλλα στις παραγγελιες μου στο amazon δεν υπαρχει. Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση? αν θυμαμαι καλα αυτο ειχε ξαναγινει από άλλο μελος που ειχε ανοιξει θεμα με το ιδιο πρόβλημα. δεν θυμαμαι την εκβαση της υπόθεσης όμως να σ πω την αληθεια. παντως εχει ξαναγινει.
Damachi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Τα γαλλικά μας είναι γτπ αλλά με translator έπρεπε να φαίνεται στο vos commandes
iGotProblems Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, mameloukos είπε ρε παιδια την παραγγειλα κανονικα την καρτα και μου ηρθε και confirmation email αλλα στις παραγγελιες μου στο amazon δεν υπαρχει. Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση? Και σε εμενα το ιδιο, ναι ειμαι στο γαλλικο αμαζον. Μαλλον μας ρηξαν ακυρο...
Jimys2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Εμένα φαίνεται κανονικά η παραγγελία. Ελπίζω να μην φαμε όλοι ακυρο
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, ktf είπε Δεν έχω εμπειρία από 4k gaming αλλά φαντάζομαι εξαρτάται και από το παιχνίδι + τις ρυθμίσεις. δε πιάνει 60fps η 1080 δοκιμασμένα. Αλλιώς ποιος ο λόγος να παίζεις 4Κ σε low settings? για να πιάνεις τα 60 άρια;
naruto14 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Jimys2008 είπε Εμένα φαίνεται κανονικά η παραγγελία. Ελπίζω να μην φαμε όλοι ακυρο Κ σε μένα κανονικά φαίνεται πάντως.
bill987 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μόλις διάβασα εδώ κοίταξα την παραγγελία μου, όλα οκ !! Παίδες, πριν φαινόταν στις παραγγελίες σας ή δεν εμφανίστηκε καθόλου εκεί???
Skoundouflis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Και σε εμένα κανονικά φαίνετε, κάποιοι στο hotukdeals που είδα τους λέει αναμένετε 15 Ιανουαρίου
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Και μένα κανονικά φαίνεται η παραγγελία μου όπως και χτες.
naruto14 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Skoundouflis είπε Και σε εμένα κανονικά φαίνετε, κάποιοι στο hotukdeals που είδα τους λέει αναμένετε 15 Ιανουαρίου Επικοινώνησαν με amazon ή τους το έβγαλε στην εξέλιξη της παραγγελίας;
Skoundouflis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Από' τι κατάλαβα τους το έβγαλε σε κάποιους στα στοιχεία παραγγελίας αλλά δε αναφέρουν τρόπο αποστολής ή ώρα που παραγγείλαν ,αναφέρουν το κλασικό estimetee 15 Ιαν Η κάπως έτσι, Ξέρει κανείς αν μπορείς να αλλάξεις τρόπο αποστολής από απλή σε γρήγορη στη παραγγελία που έχει τοποθετηθεί?
naruto14 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Skoundouflis είπε Ξέρει κανείς αν μπορείς να αλλάξεις τρόπο αποστολής από απλή σε γρήγορη στη παραγγελία που έχει τοποθετηθεί? Νομίζω δεν γίνεται, ειδικά από όσο είδα. Ήθελα να το αλλάξω και εγώ. Αν τελικά το στείλουν, πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες περισσότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα