Προς το περιεχόμενο

ASUS GeForce GTX 1080 8GB - 375€ amazon.fr - ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

60 καρέ σε 4k δυσκολεύεται να πιάσει η1080ti μερικές φορές. Για την 1080 είναι άπιαστο όνειρο. 4k@30-40 ναι.

Δεν έχω εμπειρία από 4k gaming αλλά φαντάζομαι εξαρτάται και από το παιχνίδι + τις ρυθμίσεις.

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ktf είπε

Στο άμαζον πουλάνε και τρίτοι πωλητές, εκείνοι μπορεί να έχουν διαφορετική πολιτική επιστροφών. Το παρόν προϊόν το πουλάει το ίδιο το άμαζον, αν στο στείλει και δεν είναι αυτό που περιέγραφε, στην χειρότερη θα τους το επιστρέψεις και θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

Ναι το γνωρίζω.

Η εμπειρία με την λάθος κάρτα που έλαβα ήταν με πωλητή και αποστολεά την ίδια την Amazon.fr

Τα χρήματα τα πήρα πίσω απλά χάσαμε κάποιες μέρες με τα πέρα δώθε του courier και την αναμονή για την επιστροφή των χρημάτων.

Ήλπιζα μπάς και τους καταφέρω να στείλουν το σωστό προιόν αλλά αυτοί μου επέστρεψαν αναγκαστικά τα χρήματα πίσω στον λογαριασμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Ακριβώς την 580 8GB την δίνεις γύρω στα 300 ευρώ ενώ η 480 8GB κανά 250άρι (μιλάμε πάντα για κομπλέ κάρτες με κουτιά - παρελκόμενα και απόδειξη αγοράς).

Άρα η μετάβαση σε 1080 για σένα με ~75 ευρώ και για μένα με ~125 ευρώ παραπάνω είναι φοβερό deal αν μας κάτσει βέβαια. 

Μακαρι να τα καταφερουμε!

Σε επικοινωνια μαζι τους το μεσημερι μου ειπαν πως δεν προκειται για λαθος τιμη και οτι μολις υπαρξει στοκ η παραγγελια θα προχωρησει κανονικα. Τους ειπα να μου το διαβεβαιωσουν και οπως βλεπετε μου ειπε "I confirm μπλα μπλα μπλα...". Πιο πριν τους ρωτησα αν γινεται να μου στειλουν απο την αλλη "εγγραφη" της ιδιας καρτας στα 629, αλλα ειπαν οτι δυστυχως κατι τετοιο δεν ειναι δυνατο.

Τα 7Ε μου τα δωσαν γιατι ειχε προκυψει θεμα και με  προηγουμενη παραγγελια και δεν νομιζω να μου τα εδιναν αν ειχα στειλει μονο αυτο.

Screenshot_20180106-195433.png

Επεξ/σία από CoderX99
Δημοσ.
2 hours ago, lionheart75 said:

Πάλι σε έξοδα μπήκαμε ρε σεις. Αν γίνει το θαύμα και κάτσει η καρτούλα τελικά, θα πρέπει είναι το πρέπον να αλλάξω και cpu-mobo-ram μετά. :D:P

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν και εγώ! Πάλι έξοδα για αναβάθμιση :P

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Πάλι σε έξοδα μπήκαμε ρε σεις. Αν γίνει το θαύμα και κάτσει η καρτούλα τελικά, θα πρέπει είναι το πρέπον να αλλάξω και cpu-mobo-ram μετά. :D:P

Εγώ που δεν έχω καν desktop αυτό τον καιρό τι να πω; Αν έρθει πρέπει να πάρω τα πάντα! :-D

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, IraqLobster είπε

In addition: Μόνο σε email όμως, όχι σε chat.

Εχω μιλησει σε chat και στο γαλλικο και στο ισπανικο αμαζον, απλα συνηθως σου λενε περιμενε να ερθει καποιος αλλος στο chat που μιλαει αγγλικα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εγώ που δεν έχω καν desktop αυτό τον καιρό τι να πω; Αν έρθει πρέπει να πάρω τα πάντα! :-D

Μια απο τα ίδια και εγώ! 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Leon90 είπε

Ναι το γνωρίζω.

Η εμπειρία με την λάθος κάρτα που έλαβα ήταν με πωλητή και αποστολεά την ίδια την Amazon.fr

Τα χρήματα τα πήρα πίσω απλά χάσαμε κάποιες μέρες με τα πέρα δώθε του courier και την αναμονή για την επιστροφή των χρημάτων.

Ήλπιζα μπάς και τους καταφέρω να στείλουν το σωστό προιόν αλλά αυτοί μου επέστρεψαν αναγκαστικά τα χρήματα πίσω στον λογαριασμό.

Την κάρτα που σου στείλαν τελικά την επέστρεψες; 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, naruto14 είπε

Την κάρτα που σου στείλαν τελικά την επέστρεψες; 

Νομίζω δεν επιστρέφουν λεφτά αλλιώς, εκτός αν μιλάμε για χαμένο δέμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...