Προς το περιεχόμενο

ASUS GeForce GTX 1080 8GB - 375€ amazon.fr - ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι που μας έχουν μάθει τα σκρουτζομάγαζα να ετοιμαζόμαστε πάντα για τα χειρότερα. Προσωπικά δεν έφαγα ποτέ άκυρο από πωλητή το Amazon

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι σε έξοδα μπήκαμε ρε σεις. Αν γίνει το θαύμα και κάτσει η καρτούλα τελικά, θα πρέπει είναι το πρέπον να αλλάξω και cpu-mobo-ram μετά. :D:P

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ.

Ένα παιχνίδι παίζω όλο και όλο, το σύστημα που έχω το σηκώνει και το παρασηκώνει, το γιατί την αγόρασα (αν μας την στείλουν) άγνωστο για την ώρα.......

Είναι αυτό που λέμε πολύ συχνά-πυκνά μέσα στις προσφορές, αγορά χωρίς λόγο και αιτία!!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Πάλι σε έξοδα μπήκαμε ρε σεις. Αν γίνει το θαύμα και κάτσει η καρτούλα τελικά, θα πρέπει είναι το πρέπον να αλλάξω και cpu-mobo-ram μετά. :D:P

Αυτό. Βάλε και την οθόνη μαζί... Γιατί 1080p@60hz gaming με 1080 είναι πεταμένα λεφτά. Πριν ένα μήνα πήρα την 1060 3gb αλλά με τέτοια τιμή δεν κρατήθηκα... impulse buy. Με τον FX6300 που είμαι δεν πάω μακριά, μάλλον θα κάνω μια ολική αναβάθμιση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ktf είπε

Αυτό. Βάλε και την οθόνη μαζί... Γιατί 1080p@60hz gaming με 1080 είναι πεταμένα λεφτά. Πριν ένα μήνα πήρα την 1060 3gb αλλά με τέτοια τιμή δεν κρατήθηκα... impulse buy. Με τον FX6300 που είμαι δεν πάω μακριά, μάλλον θα κάνω μια ολική αναβάθμιση.

Απο οθόνη είναι κομπλέ έχω μια Dell P2416D QHD. H κάρτα που έχω τώρα είναι μια Sapphire RX480 nitro 8GB.

Cpu AMD FX 8320.

5 λεπτά πριν, bill987 είπε

Ένα παιχνίδι παίζω όλο και όλο, το σύστημα που έχω το σηκώνει και το παρασηκώνει, το γιατί την αγόρασα (αν μας την στείλουν) άγνωστο για την ώρα.......

Είναι αυτό που λέμε πολύ συχνά-πυκνά μέσα στις προσφορές, αγορά χωρίς λόγο και αιτία!!

Aκριβώς αυτό. Αλλά κακά τα ψέμματα καλά να είμαστε (και να έχουμε χρήματα) να αγοράζουμε. Έχει τη φάση του! 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Απο οθόνη είναι κομπλέ έχω μια Dell P2416D QHD. H κάρτα που έχω τώρα είναι μια Sapphire RX480 nitro 8GB.

Θα σου βάλω το μικρόβιο τώρα αλλά... είναι μάλλον λίγη η οθόνη για την κάρτα (1440p 60Hz) :(. Όπως το σκέφτομαι είτε πας για 4k @ 60hz ή για μικρότερη ανάλυση με πολλά FPS (προτιμότερο το 2ο). Το g-sync καλό αλλά πανάκριβο επίσης

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ktf είπε

Θα σου βάλω το μικρόβιο τώρα αλλά... είναι μάλλον λίγη η οθόνη για την κάρτα (1440p 60Hz) :(. Όπως το σκέφτομαι είτε πας για 4k @ 60hz ή για μικρότερη ανάλυση με πολλά FPS (προτιμότερο το 2ο). Το g-sync καλό αλλά πανάκριβο επίσης

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά η οθόνη μπορεί να πάει μέχρι τα 75Hz με overclock που και πάλι δεν είναι αξιόλογη διαφορά με τα 60Hz βέβαια.

Εγώ στο pc παίζω μόνο WoT τα άλλα παιχνίδια στις κονσόλες που έχω, οπότε το setup που έχω τώρα είναι άριστο για τη δουλειά του.

Κάποια στιγμή βέβαια θα πάμε σε 4k αλλά αυτό αργεί ακόμα καθώς την οθόνη την πήρα πέρυσι τα Χριστούγεννα (μετάβαση απο Dell U2311H).

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, καλή χρονιά !

Πρίν απο ενάμιση μήνα περίπου η Amazon.fr είχε βάλει στον τίτλο της κάρτας γραφικών "MSI GTX 1050 GAMING X 2G" τον τίτλο "MSI GTX 1060 GAMING X 6G".

Στις φωτογραφίες όμως και στην περιγραφή του προϊόντος, φαινόταν ότι πουλιόταν η "MSI GTX 1050 GAMING X 2G".

Αυτός ο λάθος τίτλος όπως αποδείχθηκε ότι ήταν, παρέμεινε για  4 - 5  ημέρες.

Η τιμή της κάρτας ήταν στα 210 Ευρώ με την "γρήγορη αποστολή".

Όπως ήταν φυσικό την παρήγγειλα αλλά λόγω του ότι δεν μου άρεσε όλο αυτό το σκηνικό με τον διαφορετικό τίτλο και την διαφορετική περιγραφή του προϊόντος , έστειλα e-mail στο support για να μάθω τελικά τι ακριβώς θα λάβω.

Η απάντηση τους ήταν ότι θα λάβω την κάρτα του τίτλου δηλαδή την "MSI GTX 1060 GAMING X 6G".

Τελικά όμως στην πόρτα μου έφθασε  η "MSI GTX 1050 GAMING X 2G" , όπου και δεν την παρέλαβα καν.

Μετά και απο το δεύτερο e-mail που έστειλα στο support για να τους ενημερώσω για το λάθος προϊόν που απέστειλαν , η απάντηση τους ήταν ότι λόγω κάποιου "τεχνικού προβλήματος" στο σύστημα , ο τίτλος του προϊόντος ήταν λάθος και δεν θα μπορέσουν να με εξυπηρετήσουν με την αποστολή της "MSI GTX 1060 GAMING X 6G" και ότι θα επιστρέψουν τα χρήματα στον λογαριασμό μου.

-> Σε αυτήν την περίπτωση όμως με την "Asus" τα πράγματα φαίνονται κάπως καλύτερα γιατί και ο τίτλος "0889349442234" οδηγεί σε υπαρκτό προιόν αλλά και η περιγραφή και οι φωτογραφίες , περιγράφουν το ίδιο ακριβώς προϊόν .

Τώρα δεν ξέρω αν θα δηλώσουν "λάθος τιμολόγηση" για να ακυρώσουν τις παραγγελίες.

Ελπίζω πως όχι. :D

Έριξα και εγώ μία και ότι κάτσει.

Επεξ/σία από Leon90
  • Like 1
Δημοσ.

Καλη μας τυχη! Ειμαι με 580 8GB εδω και δυο μερες αλλα στα 370Ε αξιζε η αναβαθμιση, θα πιασει καλη τιμη και η 580.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, ktf είπε

Δεν είναι σίγουρο. Έτσι είχα πετύχει στο παρελθόν μια προσφορά και μου στείλανε κανονικά. Άργησαν απλά καμιά βδομάδα να κάνουν dispatch γιατί δεν είχαν στοκ, όπως τώρα καλή ώρα.

ας ειναι και 2 μηνες μονο που θα παρεις 1080 κατω απο 400...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, bill987 είπε

και εγω μονο CS στα low παιζω με 300 fps , εριξα ετσι για πλακα :)

Επεξ/σία από MessatsuRoku
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, CoderX99 είπε

Καλη μας τυχη! Ειμαι με 580 8GB εδω και δυο μερες αλλα στα 370Ε αξιζε η αναβαθμιση, θα πιασει καλη τιμη και η 580.

Ακριβώς την 580 8GB την δίνεις γύρω στα 300 ευρώ ενώ η 480 8GB κανά 250άρι (μιλάμε πάντα για κομπλέ κάρτες με κουτιά - παρελκόμενα και απόδειξη αγοράς).

Άρα η μετάβαση σε 1080 για σένα με ~75 ευρώ και για μένα με ~125 ευρώ παραπάνω είναι φοβερό deal αν μας κάτσει βέβαια. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Leon90 είπε

Καλησπέρα, καλή χρονιά !

Πρίν απο ενάμιση μήνα περίπου η Amazon.fr είχε βάλει στον τίτλο της κάρτας γραφικών "MSI GTX 1050 GAMING X 2G" τον τίτλο "MSI GTX 1060 GAMING X 6G".

Στις φωτογραφίες όμως και στην περιγραφή του προϊόντος, φαινόταν ότι πουλιόταν η "MSI GTX 1050 GAMING X 2G".

Αυτός ο λάθος τίτλος όπως αποδείχθηκε ότι ήταν, παρέμεινε για  4 - 5  ημέρες.

Η τιμή της κάρτας ήταν στα 210 Ευρώ με την "γρήγορη αποστολή".

Όπως ήταν φυσικό την παρήγγειλα αλλά λόγω του ότι δεν μου άρεσε όλο αυτό το σκηνικό με τον διαφορετικό τίτλο και την διαφορετική περιγραφή του προϊόντος , έστειλα e-mail στο support για να μάθω τελικά τι ακριβώς θα λάβω.

Η απάντηση τους ήταν ότι θα λάβω την κάρτα του τίτλου δηλαδή την "MSI GTX 1060 GAMING X 6G".

Τελικά όμως στην πόρτα μου έφθασε  η "MSI GTX 1050 GAMING X 2G" , όπου και δεν την παρέλαβα καν.

Μετά και απο το δεύτερο e-mail που έστειλα στο support για να τους ενημερώσω για το λάθος προϊόν που απέστειλαν , η απάντηση τους ήταν ότι λόγω κάποιου "τεχνικού προβλήματος" στο σύστημα , ο τίτλος του προϊόντος ήταν λάθος και δεν θα μπορέσουν να με εξυπηρετήσουν με την αποστολή της "MSI GTX 1060 GAMING X 6G" και ότι θα επιστρέψουν τα χρήματα στον λογαριασμό μου.

-> Σε αυτήν την περίπτωση όμως με την "Asus" τα πράγματα φαίνονται κάπως καλύτερα γιατί και ο τίτλος "0889349442234" οδηγεί σε υπαρκτό προιόν αλλά και η περιγραφή και οι φωτογραφίες , περιγράφουν το ίδιο ακριβώς προϊόν .

Τώρα δεν ξέρω αν θα δηλώσουν "λάθος τιμολόγηση" για να ακυρώσουν τις παραγγελίες.

Ελπίζω πως όχι. :D

Έριξα και εγώ μία και ότι κάτσει.

Στο άμαζον πουλάνε και τρίτοι πωλητές, εκείνοι μπορεί να έχουν διαφορετική πολιτική επιστροφών. Το παρόν προϊόν το πουλάει το ίδιο το άμαζον, αν στο στείλει και δεν είναι αυτό που περιέγραφε, στην χειρότερη θα τους το επιστρέψεις και θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, ktf είπε

60 καρέ σε 4k δυσκολεύεται να πιάσει η1080ti μερικές φορές. Για την 1080 είναι άπιαστο όνειρο. 4k στα 30-40 ναι.

edit: email protection ...

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...