Προς το περιεχόμενο

ASUS GeForce GTX 1080 8GB - 375€ amazon.fr - ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

καλα σε λιγο θα εχουμε τις 2060 που θα ειναι ισες (πανω κατω) με 1080... τι σκατε...

Καλο καλοκαιρι για 20ΧΧ...

• Like 1
  • Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Jimys2008 είπε

Παίζει να είναι η 1070 και όχι η 1080, αυτό γιατί η πρώτη τόσο είχε παίξει το καλοκαίρι 

Κι όμως το νούμερο 0889349442234 αντιστοιχεί στο barcode specification της εν λόγο GTX 1080 Strix και όχι στην 1070.

http://itemshark.com/Product/Asus/STRIXGTX10808GGAMING/ASUS-GeForce-GTX-1080-8GB/0889349442234

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Και ακόμα το λάθος δεν το διορθώσανε :wacko:

Δεν βλεπω δυνατοτητα να παραγγελθει πλεον, αλλά απλά θα αναφερω οτι τα αμαζον οποτε πεφτει παραγγελια σε out of stock προϊον με 'λαθος' τιμη ριχνει ακυρα, στο 99,9% τετοιων περιπτωσεων, εδω και καιρο και για οτιδηποτε ειναι πανω απο 25% διαφορά σε σχεση με την 'κανονικη' τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nek4d είπε

Το εχουν διορθωσει, δεν ισχυει πια.

Ακριβώς τώρα λέει:

Currently unavailable.
We do not know when this item will be back in stock or if it will be.

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Όταν είχα τσιμπήσει την 1070 το καλοκαίρι, ήταν ακριβώς ίδια περίπτωση. Έλεγε out of stock αλλα η παραγγελία πέρασε κανονικά. 2 εβδομάδες αργότερα ήταν στα χέρια μου. Τι να πω..... Ίσως και να είμαστε τυχεροί 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Leuteris.V.2 είπε

Αρα θα πεσει ακυρο?

Δεν είναι σίγουρο. Έτσι είχα πετύχει στο παρελθόν μια προσφορά και μου στείλανε κανονικά. Άργησαν απλά καμιά βδομάδα να κάνουν dispatch γιατί δεν είχαν στοκ, όπως τώρα καλή ώρα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jimys2008 είπε

Όταν είχα τσιμπήσει την 1070 το καλοκαίρι, ήταν ακριβώς ίδια περίπτωση. Έλεγε out of stock αλλα η παραγγελία πέρασε κανονικά. 2 εβδομάδες αργότερα ήταν στα χέρια μου. Τι να πω..... Ίσως και να είμαστε τυχεροί 

Aπ το στόμα σου και στου Mπέζου το αφτί! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...