Προς το περιεχόμενο

ASUS GeForce GTX 1080 8GB - 375€ amazon.fr - ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vaggelis dogas είπε

https://imgur.com/a/7s9SR ακομη περιμενει φιλος απο το black friday

Επικοινώνησε με το support? Γιατί και σε φίλο μου π είχε παραγγείλει μια rx 580 μετά απο επικοινωνία του έδωσα dispatch date. 

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω φάει άκυρο από amazon στο παρελθόν, νομίζω ήταν πριν ενάμιση χρόνο τελευταία φορά για rgb μηχανικό πληκτρολόγιο. Όχι πως παραγγέλνω και συχνά από εκεί. Πρέπει να ψάξω emails. Φυσικά ήταν στεγνό άκυρο, ούτε καν συγγνώμη.

Δεν είναι πλέον όπως ήταν πριν 5+ χρόνια.

Edit: Απλά αφήνω αυτό εδώ επειδή το βρήκα (Νοέμβριος 2016)

Hello,

The price for `Corsair K70 Mechanical Gaming Keyboard Cherry MX Red USB RGB'  (ASIN: B01FSMKF3G) was displayed incorrectly when you placed your order 206-6270609-4631547.

Despite our best efforts, with the millions of items available on our website, pricing errors can occasionally occur.

In our Conditions of Use and Sale (see http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/?nodeId=1040616), we state that where an item's correct price is higher than our stated price, we will, at our discretion, cancel the order and notify you of that cancellation.

Your order has now been cancelled. If you still want to purchase this item, please place a new order which will be charged at the correct price, when we dispatch it to you.

We’re sorry for any inconvenience caused and hope to see you again soon.

Regards,

Customer Service Department
Amazon.co.uk

Επεξ/σία από BrocasHelm
  • Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Looter είπε

Πώλητης είναι το άμαζον όποτε δύσκολο να πέσει άκυρο. Έριξα έτσι μια για το καλό...Για να δούμε...

Ριχνει ακυρα και το αμαζον.

Χωρις αυτο να σημαινει , οτι δεν τιμαει αλλα λαθη κατα καιρους, τα οποια στελνει κανονικα.

Δημοσ.

πολύ ψείρισμα παίζει για τιμή που την αγοράζεις με κλειστά τα μάτια..

Τι φοβάστε δεν καταλαβαίνω με πωλητή το amazon.

Τα λεφτά εξάλου τα τραβάει οταν την ετοιμάζει για αποστολή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεις να ριξεις την παραγγελια τζαμπα ειναι και αν ειναι λαθος δεν σου κλεβει κανεις τα λεφτα (το πιθανοτερο ομως,χωρις κανενα στοιχειο στην περιγραφη τουλαχιστον περιεργο) αν οχι, πηρες, σε μια για μενα τουλαχιστον απιστευτη τιμη, την 1080

Επεξ/σία από panagiotis54
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα.
Αν τη στείλει έχει καλώς, διαφορετικά δε χάσαμε και τίποτα. Στο camel δε βγάζει ιστορικό https://fr.camelcamelcamel.com/Asus-STRIX-GTX1080-8G-GAMING-0889349442234/product/B01GRRRW0A?active=summary

Προσωπικά έβαλα και express delivery γιατί είμαι large!

4 λεπτά πριν, zygorito είπε

Ειχε παίξει άκυρο και Σεπτέμβρη με μια Sapphire rx 580 8g στις 102,5 λίρες :P Είπαν λάθος τιμή κτλ κτλ

Όχι σε όλους, έχω φίλο που είναι και μέλος του forum που παρέλαβε κανονικά.

Επεξ/σία από djuan1988
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, djuan1988 είπε

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα.
Αν τη στείλει έχει καλώς, διαφορετικά δε χάσαμε και τίποτα. Στο camel δε βγάζει ιστορικό https://fr.camelcamelcamel.com/Asus-STRIX-GTX1080-8G-GAMING-0889349442234/product/B01GRRRW0A?active=summary

Προσωπικά έβαλα και express delivery γιατί είμαι large!

ναι κι εγω οτι παιρνω απο αμαζον παντα express 5-7 παραπανω δεν ειναι κατι το τρομερο καλυτερα να σας ερθει με courier μεσα σε 2-3 μερες παρα με ελτα ....

στο θεμα μας τωρα ελεγα να παρω την 1080ti αλλα σε αυτη την τιμη που παιζει η 1080 εριξα μια παραγγελια ξερεται αν μπορω να κανω sli την συγκεκριμενη με αλλο μοντελο 1080? Η πρεπει να εχω το ιδιο μοντελο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, zygorito είπε

Ειχε παίξει άκυρο και Σεπτέμβρη με μια Sapphire rx 580 8g στις 102,5 λίρες :P Είπαν λάθος τιμή κτλ κτλ

Προσωπικά αγόρασα από μέλος την συγκεκριμένη, ο οποίος την είχε παραλάβει κανονικά στην τιμή που αναφέρεις(έχω και το invoice), απλά την παρέλαβε με καθυστέρηση.

Μόλις τώρα, ssns είπε

Yπαρχει τροπος να το γυρισουμε σε αγγλικη γλωσσα το fr?

όχι δεν έχει την δυνατότητα όπως π.χ. από το amazon.de, μόνο με αυτόματη μετάφραση από chrome, το οποίο όμως κάνει καλή δουλειά.

Επεξ/σία από master1992g
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, master1992g είπε

όχι δεν έχει την δυνατότητα όπως π.χ. από το amazon.de, μόνο με αυτόματη μετάφραση από chrome, το οποίο όμως κάνει καλή δουλειά.

ειχα ξεχασει οτι εχει αυτη την δυνατοτητα το chrome και εχω την εντυπωση πως το εχω απενεργοποιησει γιατι ηταν ενοχλητικο

Δημοσ.

γρήγορη ερώτηση εκτός θέματος αν μπορεί να βοηθήσει κανεις γιατί περιμένω και κάτι άλλα από amazon fr .Η απλή αποστολή έρχεται με ελτα?Γιατί δεν μ έστειλαν tracking no.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...