Προς το περιεχόμενο

ASUS GeForce GTX 1080 8GB - 375€ amazon.fr - ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

Πριν κανα 3 μηνο ειχα παραγγειλει 4 διαφορετικες καρτες γραφικων απο το co.uk και ενω περιμενα να ερθουν, βλεπω οτι ακομα δεν ειχαν αποσταλει (πρακτικα ηταν 2 1060 6gb στα 250 ευρω και 2 1070 στα 360 ευρω, palit προσφορες). Οταν τους ρωτησα τι γινεται μου ειπαν οτι δεν δεχονται εγκριση απο την τραπεζα (εθνικη) και στην αρχη τους πιστεψα. Ωστοσο οταν ρωτησα την τραπεζα μου ειπαν οτι δεν δεχθηκαν καμια αιτηση για τα χρηματα. Οταν το ειπα στο αμαζον μου ακυρωσε τις παραγγελιες και μου ειπε οτι και καλα καποιο προβλημα με την καρτα μου και θα πρεπει να την ξανακανω. Πρακτικα εκαναν οτι εκαναν ωστε να μην τιμησουν την προσφορα της palit απο το today's deals

Είχα το ίδιο πρόβλημα στις γιορτές με παραγγελίες από το amazon με κάρτες ΕΤΕ, δεν έφταιγε το amazon και στην ΕΤΕ ήθελε πρήξιμο στα τηλέφωνα στο 181818 για να στρώσει το πράγμα (είχαν μπλοκάρει κιόλας την μια, ήτανε "ύποπτη" και καλά η συναλλαγή).

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 1/16/2018 στις 7:52 ΜΜ, JoannisV είπε

Έχω στείλει τα έγγραφα που μου ζητούσαν 1+ βδομάδα πριν (μόνο πιστοποιητικό γεννήσεως δεν τους έστειλα αυτή τη φορά...). Ακόμα ο λογαριασμός μου είναι κλειδωμένος και γράφει πως το τα έγγραφα μου είναι ύπο επεξεργασία και θα ενημερωθώ εντός 24ωρών (1+ βδομάδα τώρα).

Για να επικοινωνήσω με το support και να δω τι παίζει πρέπει να έχω πρόσβαση στον λογαριασμό μου και αυτή την στιγμή δεν έχω αφού με έχουν κλειδώσει εκτός. 

Δεν χρησιμοποιούσα amazon οπότε δεν έχω κάποιο θέμα και ξέρω πως γενικά δεν παίζει συχνά κάτι τέτοιο μιας και μιλάμε για πολύ trusted site, αλλά σαν πρώτη μου εμπειρία είναι απλά τραγική.

και σε μενα η ιδια κατασταση,ακομη δεν ελενξανε τα εγγραφα που ζητησαν.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Mάικ ο ΦασουΛάκης είπε

και σε μενα η ιδια κατασταση,ακομη δεν ελενξανε τα εγγραφα που ζητησαν.

Αναγκάστηκα και έφτιαξα καινούριο λογαριασμό για να τους πω να τελειώνουν σιγα σιγά και να μου ξεκλειδώσουν τον παλιό μου. Μου τον ξεκλείδωσαν σχετικά άμεσα, αφού κ τα έγγραφα που τους έστειλα ήταν ΟΚ. Όχι ότι σκοπεύω να τον χρησιμοποιήσω σύντομα, απλά αν ποτέ παίξει καμιά καλή τιμή να ξέρω πως δεν θα τρέχω πάλι αν ανοίξω καινούριο λογαρισμό...  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...