HamerZ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Διόρθωση Μου ήρθε email από την Amazon.fr στις 11:29 ότι έγινε ξανά διαθέσιμο στα 293.42€ " Γεια σας ΖΙΑΖΙΑΣ Α., Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το στοιχείο που ζητήσατε είναι τώρα διαθέσιμο για την παραγγελία σας από την Amazon.com. Δράστε γρήγορα, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα παραμείνει σε απόθεμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. " Αλλά δεν το πρόλαβα μιας και τώρα είδα το email μου. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από HamerZ 1
iakoboss7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 απο το amazon.com θα ειχες και βαρβατο τελωνειο οποτε...
Votritis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Φοβερό τρολαρισμα απ τους Γαλλους ,καλυτερα που δεν προλαβες γιατι θα σου ειχαν κλειδώσει το λογαριασμό
master1992g Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε απο το amazon.com θα ειχες και βαρβατο τελωνειο οποτε... Το πολυ 70 ευρω συνολικη επιβαρυνση θα ειχε. Βαλε μια τυχαια καρτα με πωλητη το amazon να τσεκαρεις. Το θεμα ειναι σε ποσα δευτερολεπτα μεταφραζεται αυτο το "δραστε γρηγορα..."
Vasilius Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Τόσα χρόνια βλέπω συνέχεια άτομα να αγοράζουν προσφορές που περιμένουν . Γιατί δεν το πάτε ανάποδα να μαζευόσαστε ΧΧ άτομα να κάνετε μαζική παραγγελία ; φάση massdrop 1
Damachi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, HamerZ είπε Διόρθωση Μου ήρθε email από την Amazon.fr στις 11:29 ότι έγινε ξανά διαθέσιμο στα 293.42€ " Γεια σας ΖΙΑΖΙΑΣ Α., Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το στοιχείο που ζητήσατε είναι τώρα διαθέσιμο για την παραγγελία σας από την Amazon.com. Δράστε γρήγορα, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα παραμείνει σε απόθεμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. " Αλλά δεν το πρόλαβα μιας και τώρα είδα το email μου. τα ινδο - τρόλια δε παλεύονται Μια μαζική παραγγελιά τρολαρισματος
Leon90 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/1/2018 στις 9:15 ΜΜ, HamerZ είπε Διόρθωση Μου ήρθε email από την Amazon.fr στις 11:29 ότι έγινε ξανά διαθέσιμο στα 293.42€ " Γεια σας ΖΙΑΖΙΑΣ Α., Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το στοιχείο που ζητήσατε είναι τώρα διαθέσιμο για την παραγγελία σας από την Amazon.com. Δράστε γρήγορα, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα παραμείνει σε απόθεμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. " Αλλά δεν το πρόλαβα μιας και τώρα είδα το email μου. Μου είχε έρθει και εμένα το ίδιο ακριβώς ενημερωτικό μήνυμα περίπου την ίδια ώρα που το έλαβες και εσύ αλλά κατά τις 14:30 που το άνοιξα , δεν ήταν πλέον διαθέσιμη. Μάλλον κάνουν δοκιμές για να μετρήσουν τον χρόνο αντίδρασης των πελατών τους Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Leon90
Mpatz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σημερα πηγα να παρω καρτα η οποια δεν ηταν καν προσφορα και μου κλειδωσαν τον λογαριασμο και θελουν επικυρωση στοιχειων! Οποτε οσοι πεσατε να τους φατε οτι ο λογος που σας κλειδωναν ηταν για να ακυρωσουν τις παραγγελιες σας, κανετε λαθος.. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Mpatz 1
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Στις 10/01/2018 στις 9:15 ΜΜ, Malthador είπε 365 posts επειδή πιστέψατε ότι θα παραλάβετε 1080 στην τιμή της 1060 και μάλιστα σε καιρό που οι τιμές των καρτών έχουν εκτοξευθεί. Φαίνεται ότι τα μνημόνια φέρνουν και πίστη στα θαύματα τελικά. Δεν ειναι κατι το εξωπραγματικο. Ανετα θα μπορουσε να ειναι κατι αντιστοιχο με την AOC οθονη στο διπλανο θεμα, που ειχε 260 και οι αντιστοιχες αλλες οθονες 400+ 2
JoannisV Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Έχω στείλει τα έγγραφα που μου ζητούσαν 1+ βδομάδα πριν (μόνο πιστοποιητικό γεννήσεως δεν τους έστειλα αυτή τη φορά...). Ακόμα ο λογαριασμός μου είναι κλειδωμένος και γράφει πως το τα έγγραφα μου είναι ύπο επεξεργασία και θα ενημερωθώ εντός 24ωρών (1+ βδομάδα τώρα). Για να επικοινωνήσω με το support και να δω τι παίζει πρέπει να έχω πρόσβαση στον λογαριασμό μου και αυτή την στιγμή δεν έχω αφού με έχουν κλειδώσει εκτός. Δεν χρησιμοποιούσα amazon οπότε δεν έχω κάποιο θέμα και ξέρω πως γενικά δεν παίζει συχνά κάτι τέτοιο μιας και μιλάμε για πολύ trusted site, αλλά σαν πρώτη μου εμπειρία είναι απλά τραγική.
mpokwsths Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/11/2018 στις 9:31 ΜΜ, iakoboss7 είπε απο το amazon.com θα ειχες και βαρβατο τελωνειο οποτε... Στις 1/11/2018 στις 9:34 ΜΜ, Votritis είπε Φοβερό τρολαρισμα απ τους Γαλλους ,καλυτερα που δεν προλαβες γιατι θα σου ειχαν κλειδώσει το λογαριασμό Στις 1/11/2018 στις 9:55 ΜΜ, master1992g είπε Το πολυ 70 ευρω συνολικη επιβαρυνση θα ειχε. Βαλε μια τυχαια καρτα με πωλητη το amazon να τσεκαρεις. Το θεμα ειναι σε ποσα δευτερολεπτα μεταφραζεται αυτο το "δραστε γρηγορα..." Στις 1/12/2018 στις 11:45 ΠΜ, Damachi είπε τα ινδο - τρόλια δε παλεύονται Μια μαζική παραγγελιά τρολαρισματος Ούτε Ινδοί, ούτε τελωνείο, ούτε τρολάρισμα από το Amazon. Τα παράπονα σας στο Google Translate και τις αυθαίρετες πρωτοβουλίες που παίρνει.
Sakiz105 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Πριν κανα 3 μηνο ειχα παραγγειλει 4 διαφορετικες καρτες γραφικων απο το co.uk και ενω περιμενα να ερθουν, βλεπω οτι ακομα δεν ειχαν αποσταλει (πρακτικα ηταν 2 1060 6gb στα 250 ευρω και 2 1070 στα 360 ευρω, palit προσφορες). Οταν τους ρωτησα τι γινεται μου ειπαν οτι δεν δεχονται εγκριση απο την τραπεζα (εθνικη) και στην αρχη τους πιστεψα. Ωστοσο οταν ρωτησα την τραπεζα μου ειπαν οτι δεν δεχθηκαν καμια αιτηση για τα χρηματα. Οταν το ειπα στο αμαζον μου ακυρωσε τις παραγγελιες και μου ειπε οτι και καλα καποιο προβλημα με την καρτα μου και θα πρεπει να την ξανακανω. Πρακτικα εκαναν οτι εκαναν ωστε να μην τιμησουν την προσφορα της palit απο το today's deals
ilos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Στις 15/1/2018 στις 6:25 ΜΜ, Ntinaras είπε Δεν ειναι κατι το εξωπραγματικο. Ανετα θα μπορουσε να ειναι κατι αντιστοιχο με την AOC οθονη στο διπλανο θεμα, που ειχε 260 και οι αντιστοιχες αλλες οθονες 400+ Με την διαφορά ότι τόσο έκανε ακόμα και Ελλάδα όταν την έφερε το Priveshop (δηλαδή εξαρχής δεν ήταν προσφορά).
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ilos είπε Με την διαφορά ότι τόσο έκανε ακόμα και Ελλάδα όταν την έφερε το Priveshop (δηλαδή εξαρχής δεν ήταν προσφορά). Οταν ανοιξε το θεμα, δεν υπηρχε στο priveshop, και οι αντιστοιχες αλλες παρομοιες οθονες ειχαν σχεδον διπλασιο κοστος.
Bigi444444 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Τώρα συζητάμε ότι πραγματικά κάποιος θεώρησε λογική τιμή τα 375€ από άμαζον για 1080;Asus κιόλας;Όταν σε αυτή την τιμή παίζουν κάρτες της ίδιας εταιρείας που είναι όχι 1, αλλά 3 σκαλιά κάτω;Αλήθεια; Και ότι πέτυχε προσφορά; Ξανά αλήθεια; Εντάξει, ας παραδεχτούμε ότι όλοι γουστάρουμε να ρίξουμε 1 και 2 και 5 παραγγελίες μπας και, αλλά όχι τώρα ότι εάν στέκει κανείς στα συγκαλά του και έχει την παραμικρή επαφή με την αγορά πιστεύει ότι η τιμή αυτή είναι μη λανθασμένη.Να ξέρουμε και τι λέμε. Τα κοράκια που περιμένουν με το ράμφος ανοιχτό να βγάλουν ότι μπορέσουν εξαιρούνται. Είναι παθολογική η περίπτωσή τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα