1.3power Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Damachi είπε Που αφήνουμε μια αξιολόγηση για τη εμπειρια ; για τη τραυματικη επικοινωνία με την υποστήριξη . Στειλαμε και καποια τραπεζικα χαρτια με ευαισθητα δεδομενα περα απο τη πλακα Και εμενα αυτο ειναι που με χαλασε περισσοτερο...Οκ το ακυρο ηταν δεδομενο και το περιμεναμε...Αλλα ριξε ακυρο και μην μου ζητας λογαριασμους καρτες συναλλαγες και μετα μου λες ειδα τα στοιχεια σου αλλα λαθος τιμη..Θα τους στειλω μυνημα αυριο για το οτι ζητησαν εγγραφα για να τσεκαρουν καρτες και στοιχεια και μετα ακυρωσαν να δω τι θα απαντησουν.Οπως και να εχει τον καναμε τον χαβαλε μας περιμενουμε τις 20ΧΧ απο τελος καλοκαιριου και μετα.. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από 1.3power
mindtrapper Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Το πιθανότερο είναι ta 350€ να μπήκαν από κάποιο software που έχουν. Δεν ξέρω τι αλγόριθμους χρησιμοποιούν αλλά δεν έχει νόημα να έριξαν manually την τιμή.
sazistas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 παιδιά παρακολουθώ κι εγώ το θέμα από τη αρχή, αν και δεν είχα σκοπό να παραγγείλω, θέλω να αναφέρω και μια δική μου εμπειρία από το Amazon. πρόσφατα έτσι όπως κοιτούσα για κάρτες γραφικών πετυχαίνω μια 1060 6gb στα 200 ευρώ. Χτυπάω απευθείας παραγγελία μιας και ήξερα ότι η τιμή είναι σίγουρα λάθος, αυτή τη στιγμή πωλουνται γύρω στο 300αρι και απλά περίμενα να δω τι θα γίνει. Μετά από λίγη ώρα ξαναμπαίνω στο Αμαζον πηγαίνω στο listing της καρτας και η τιμή είχε διορθωθεί όπως ήταν αναμενόμενο. Αντί να μου έρθει άκυρο όμως μου κάνουν κανονικά χρέωση στη κάρτα για τα 200 ευρώ και την επόμενη tracking number. τη κάρτα την παρέλαβα κανονικά χωρίς να μου πούνε το παραμικρό. 3
Exploticon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 ρε παιδια τελικα και εμενα μου εκαναν locked το account στο αμαζον τι εγραφα δωσατε και που τα στειλατε γιατι δεν μπορω να μπω πουθενα στο live chat
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, sazistas είπε παιδιά παρακολουθώ κι εγώ το θέμα από τη αρχή, αν και δεν είχα σκοπό να παραγγείλω, θέλω να αναφέρω και μια δική μου εμπειρία από το Amazon. πρόσφατα έτσι όπως κοιτούσα για κάρτες γραφικών πετυχαίνω μια 1060 6gb στα 200 ευρώ. Χτυπάω απευθείας παραγγελία μιας και ήξερα ότι η τιμή είναι σίγουρα λάθος, αυτή τη στιγμή πωλουνται γύρω στο 300αρι και απλά περίμενα να δω τι θα γίνει. Μετά από λίγη ώρα ξαναμπαίνω στο Αμαζον πηγαίνω στο listing της καρτας και η τιμή είχε διορθωθεί όπως ήταν αναμενόμενο. Αντί να μου έρθει άκυρο όμως μου κάνουν κανονικά χρέωση στη κάρτα για τα 200 ευρώ και την επόμενη tracking number. τη κάρτα την παρέλαβα κανονικά χωρίς να μου πούνε το παραμικρό. στην προκειμένη περίπτωση το λάθος άργησε να διορθωθεί(συν ότι υπήρχε η κάρτα στην κανονική της τιμή με σωστή περιγραφή) και οι παραγγελίες πήραν φωτιά,όποτε η χασούρα του amazon πρέπει να ήταν τεράστια,γιάυτο και το μαζικό άκυρο Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Mάικ ο ΦασουΛάκης
Salvation81 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, Mάικ ο ΦασουΛάκης είπε στην προκειμένη περίπτωση το λάθος άργησε να διορθωθεί(συν ότι υπήρχε η κάρτα στην κανονική της τιμή με σωστή περιγραφή) και οι παραγγελίες πήραν φωτιά,όποτε η χασούρα του amazon πρέπει να ήταν τεράστια,γιάυτο και το μαζικό άκυρο Αμεσως αμεσως απο εδω μεσα θα παραγγειλαν καμια 20αρια ατομα τουλαχιστον (καποιοι σιγουρα παραπανω απο 1 καρτα και ας μην το λενε), βαλτε και ολους οσους παραγγειλαν απο την Ευρωπη και δεν νομιζω να μπηκαν λιγοτερες απο 1000 παραγγελιες (και λιγες βαζω).....Αυτο δεν ειναι χασουρα αυτο ειναι κομικοτραγικο.
Aias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καποιοι θα παρεγγειλαν και 100-200 καρτες each οποτε ακομα χειροτερα Αλλα αναμενομενο ηταν Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Aias
adok13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 αυτο που κλειδωνουν τον λιγαριασμο δεν μπορω να το καταλαβω,εκτος οτι ειχα χασει μια πολυ καλη προσφορα τη περιοδο prime day, ταλαπαιρηθηκα κιολας 2 εβδομαδες γιατι δεν ηξερα τι εγγραφο πρεπει να στηλω ,και στα email ουτε που μου απανταγαν.
giorginho Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, sazistas είπε παιδιά παρακολουθώ κι εγώ το θέμα από τη αρχή, αν και δεν είχα σκοπό να παραγγείλω, θέλω να αναφέρω και μια δική μου εμπειρία από το Amazon. πρόσφατα έτσι όπως κοιτούσα για κάρτες γραφικών πετυχαίνω μια 1060 6gb στα 200 ευρώ. Χτυπάω απευθείας παραγγελία μιας και ήξερα ότι η τιμή είναι σίγουρα λάθος, αυτή τη στιγμή πωλουνται γύρω στο 300αρι και απλά περίμενα να δω τι θα γίνει. Μετά από λίγη ώρα ξαναμπαίνω στο Αμαζον πηγαίνω στο listing της καρτας και η τιμή είχε διορθωθεί όπως ήταν αναμενόμενο. Αντί να μου έρθει άκυρο όμως μου κάνουν κανονικά χρέωση στη κάρτα για τα 200 ευρώ και την επόμενη tracking number. τη κάρτα την παρέλαβα κανονικά χωρίς να μου πούνε το παραμικρό. Αν πηραμε την ιδια 'προσφορα' (πριν περιπου 1,5 μηνα) τοτε το 'λαθος' δεν ειχε γινει με πωλητη το ιδιο το αμαζον σε αυτην την περιπτωση αλλά ενα άλλο καταστημα που πουλαει μεσω αμαζον. Σε ο,τι αφορα το αμαζον επειδη δεν διαβασα τωρα ολες τις σελιδες του θεματος απο οτι καταλαβα εγινε ο,τι ειχα περιγραψει και στο περασμενο ποστ μου: Οτιδηποτε δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο και με πανω απο 25% 'λαθος εκπτωση' παιρνει κατα 99,9% ακυρο, εδω και τουλαχιστον καμια 3ετια. Ειδικα το γαλλικο αμαζον τελευταια με κατι προ-παραγγελιες το εχει παρακανει με τα λαθη, μαλιστα μερικα ακυρα που εχουν πεσει ηταν εως και αδικαιολογητα, του στυλ SSD mx300 525GB στα 100 ευρω εφαγε ακυρο ως λαθος και 1 μηνα μετα πηρα σε 'κανονικοτατη προσφορα' και οχι 'λαθος' και μαλιστα προσφορα "ημερας" και οχι "lightning deal" των λιγων λεπτων/ωρων με 109€ τον Samsung evo 850 500GB που, λεω εγω τωρα, αξιζει τα 9€ της "διαφορας" που θα ειχε αν οντως εδιναν τον αλλο τοσο τοτε. Αυτο που διαβασα -ελαχιστα δυστυχως λογω χρονου- οτι ζητησαν στοιχεια για καρτες/λογαριασμους κλπ μου φαινεται νεο κολπο, συνηθως το αμαζον κανει μια 'δοκιμαστικη χρεωση/δεσμευση' στην καρτα (του στυλ 1€) για επιβεβαιωση και μετα ΟΚ... τι να πω..
master1992g Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και μαντεψτε....ενας από hotukdeals που εκανε την παραγγελια απο τους πρωτους ειχε αναφερει τις προηγουμενες μερες οτι η παραγγελια του εγινε dispatched, πριν λιγο παρελαβε και ανεβασε και φωτογραφιες!! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από master1992g
White Wolf Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μαλιστα προφανως στειλανε ελαχιστες καρτες σε καποιους και στη συντριπτικη πλειοψηφια τους ριξανε ακυρο για να μην μπουνε μεσα με τα μπουνια....αρα επαιξε το καλυτερο απο τα πιθανα σεναρια που ελεγα.
Salvation81 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Λογικο να εστειλαν καποιες καρτες, θα ειχαν καποιο στοκ (10-20 κομματια πχ)....Αν παραγγειλαν 1000 κομματια συνολικα οσοι επεσαν με τα μουτρα ενταξει μην περιμενετε και θαυματα.
p4n0s86 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ότι έστειλαν έστω και σε 1 πάντως σίγουρα θα παραβιάζει κάποιους όρους και είναι απαράδεκτο. Ένας φίλος είπε (πολύ σωστά) ότι έχουν κάθε δικαίωμα να ακυρώσουν αν είναι λάθος του συστήματος. Τώρα που έγιναν διακρίσεις όμως και κάποιοι παρέλαβαν κανονικά, τι προβλέπεται απ' τους όρους χρήσης που έχουν συμφωνήσει οι χρήστες; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από p4n0s86
xristosp59 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 XD γτφ? μπορει να δωσει κανεις μια μικρη συνοψη του τι παιχτηκε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα