Προς το περιεχόμενο

ASUS GeForce GTX 1080 8GB - 375€ amazon.fr - ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Leuteris.V.2 είπε

πρεπει να εχω χρηματα μεσα τη στιγμη της παραγγελιας?

Οχι, τα χρηματα τα τραβαει την ημερα που θα στειλει την παραγγελια. Αν παλι δεν εχεις μεσα χρηματα, σε ενημερωνει με  mail οτι η πληρωμη απετυχε και σου δινει αλλες 4 μερες περιθωριο.

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έριξα και εγώ μια παραγγελία. Ευχαριστούμε TS. 

Αυτή ήταν πολύ καλή περίπτωση προκειμένου να αντικαταστήσω την RX480 8GB που έχω.

Ελπίζουμε να μας κάτσει και να μην φάμε άκυρο. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, apathya είπε

Out of stock :(

Προσωρινά out of stock συγκεκριμένα.

Αν δεν φάμε άκυρο λόγο λάθους τότε από την στιγμή που σε αφήνει να κάνεις παραγγελία θα στην στείλει όταν ξαναγίνει διαθέσιμη.

Εμένα προσωπικά και να αργήσει δεν με χαλάει καθώς η συγκεκριμένη αγορά δεν ήταν προγραμματισμένη και το γεγονός ότι τα χρήματα στα τραβάει πρίν την αποστολή είναι ακόμα πιο θετικό. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

θα παιξει ακυρο,μονη περιπτωση να μην επαιζε ηταν να την αγοραζαν ενα δυο ατομα, βλεπω να εχει ατομα που θα πηραν και 2_3 για μεταπωληση

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gaspazet είπε

Εγγύηση δίνει 2 χρόνια λέει, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι 3.

Ναι αυτό με παραξένεψε και μένα λίγο. Ίσως τα 2 χρόνια τα καλύπτει το amazon, το 3ο η αντιπροσωπεία. 

Δημοσ.

Σωστός 

3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Αν δεν φάμε άκυρο λόγο λάθους τότε από την στιγμή που σε αφήνει να κάνεις παραγγελία θα στην στείλει όταν ξαναγίνει διαθέσιμη.

Εμένα προσωπικά και να αργήσει δεν με χαλάει καθώς η συγκεκριμένη αγορά δεν ήταν προγραμματισμένη και το γεγονός ότι τα χρήματα στα τραβάει πρίν την αποστολή είναι ακόμα πιο θετικό. 

4 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Εμένα προσωπικά και να αργήσει δεν με χαλάει καθώς η συγκεκριμένη αγορά δεν ήταν προγραμματισμένη και το γεγονός ότι τα χρήματα στα τραβά

Σωστός 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, forgotten είπε

θα παιξει ακυρο,μονη περιπτωση να μην επαιζε ηταν να την αγοραζαν ενα δυο ατομα, βλεπω να εχει ατομα που θα πηραν και 2_3 για μεταπωληση

Μπορεί να ρίξει άκυρο στις μεγάλες ποσότητες και να περιορίσει 1 ανά άτομο. Δεν θυμάμαι πάντως το amazon να ρίχνει άκυρο σε παραγγελίες. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Το θέμα είναι ποτέ δεν την είχε διαθέσιμη σε αυτή την τιμή. Με κάτι μνήμες που είχαν βγει αρχές καλοκαιριού σε πολύ καλή τιμή, νομίζω κάποιοι που πήραν από εδώ έφαγαν άκυρο. Ας επιβεβαιώσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...