master1992g Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Leuteris.V.2 είπε πρεπει να εχω χρηματα μεσα τη στιγμη της παραγγελιας? Οχι, τα χρηματα τα τραβαει την ημερα που θα στειλει την παραγγελια. Αν παλι δεν εχεις μεσα χρηματα, σε ενημερωνει με mail οτι η πληρωμη απετυχε και σου δινει αλλες 4 μερες περιθωριο.
Leuteris.V.2 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δεν καταλσβαινω ομως που βαζω τα στοιχεια της καρτας και τι να επιλεξω 1
iGotProblems Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) με εγγυηση τι παιζει? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από iGotProblems
gaspazet Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Εγγύηση δίνει 2 χρόνια λέει, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι 3.
lionheart75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Έριξα και εγώ μια παραγγελία. Ευχαριστούμε TS. Αυτή ήταν πολύ καλή περίπτωση προκειμένου να αντικαταστήσω την RX480 8GB που έχω. Ελπίζουμε να μας κάτσει και να μην φάμε άκυρο.
vaggelis dogas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Χτυπησα και εγω μια παιδια ,ευχαριστω πολυ !
lionheart75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, apathya είπε Out of stock Προσωρινά out of stock συγκεκριμένα. Αν δεν φάμε άκυρο λόγο λάθους τότε από την στιγμή που σε αφήνει να κάνεις παραγγελία θα στην στείλει όταν ξαναγίνει διαθέσιμη. Εμένα προσωπικά και να αργήσει δεν με χαλάει καθώς η συγκεκριμένη αγορά δεν ήταν προγραμματισμένη και το γεγονός ότι τα χρήματα στα τραβάει πρίν την αποστολή είναι ακόμα πιο θετικό. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από lionheart75 1
forgotten Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 θα παιξει ακυρο,μονη περιπτωση να μην επαιζε ηταν να την αγοραζαν ενα δυο ατομα, βλεπω να εχει ατομα που θα πηραν και 2_3 για μεταπωληση
naruto14 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, gaspazet είπε Εγγύηση δίνει 2 χρόνια λέει, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι 3. Ναι αυτό με παραξένεψε και μένα λίγο. Ίσως τα 2 χρόνια τα καλύπτει το amazon, το 3ο η αντιπροσωπεία.
apathya Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Σωστός 3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Προσωρινά out of stock συγκεκριμένα. Αν δεν φάμε άκυρο λόγο λάθους τότε από την στιγμή που σε αφήνει να κάνεις παραγγελία θα στην στείλει όταν ξαναγίνει διαθέσιμη. Εμένα προσωπικά και να αργήσει δεν με χαλάει καθώς η συγκεκριμένη αγορά δεν ήταν προγραμματισμένη και το γεγονός ότι τα χρήματα στα τραβάει πρίν την αποστολή είναι ακόμα πιο θετικό. 4 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Προσωρινά out of stock συγκεκριμένα. Αν δεν φάμε άκυρο λόγο λάθους τότε από την στιγμή που σε αφήνει να κάνεις παραγγελία θα στην στείλει όταν ξαναγίνει διαθέσιμη. Εμένα προσωπικά και να αργήσει δεν με χαλάει καθώς η συγκεκριμένη αγορά δεν ήταν προγραμματισμένη και το γεγονός ότι τα χρήματα στα τραβά Σωστός 1
Looter Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Πώλητης είναι το άμαζον όποτε δύσκολο να πέσει άκυρο. Έριξα έτσι μια για το καλό...Για να δούμε...
naruto14 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, forgotten είπε θα παιξει ακυρο,μονη περιπτωση να μην επαιζε ηταν να την αγοραζαν ενα δυο ατομα, βλεπω να εχει ατομα που θα πηραν και 2_3 για μεταπωληση Μπορεί να ρίξει άκυρο στις μεγάλες ποσότητες και να περιορίσει 1 ανά άτομο. Δεν θυμάμαι πάντως το amazon να ρίχνει άκυρο σε παραγγελίες.
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Προσωρινά out of stock συγκεκριμένα. Αν δεν φάμε άκυρο λόγο λάθους τότε από την στιγμή που σε αφήνει να κάνεις παραγγελία θα στην στείλει όταν ξαναγίνει διαθέσιμη. Εμένα προσωπικά και να αργήσει δεν με χαλάει καθώς η συγκεκριμένη αγορά δεν ήταν προγραμματισμένη και το γεγονός ότι τα χρήματα στα τραβάει πρίν την αποστολή είναι ακόμα πιο θετικό. Το θέμα είναι ποτέ δεν την είχε διαθέσιμη σε αυτή την τιμή. Με κάτι μνήμες που είχαν βγει αρχές καλοκαιριού σε πολύ καλή τιμή, νομίζω κάποιοι που πήραν από εδώ έφαγαν άκυρο. Ας επιβεβαιώσουν.
vaggelis dogas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://imgur.com/a/7s9SR ακομη περιμενει φιλος απο το black friday Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από vaggelis dogas προσθηκη επιπλεον στοιχειων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα