MoviemakerGr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Καλά το μπαχαλακι τους το έχουν και αυτοί.. δεν είναι μια καλοκουρδισμενη μηχανή,ενώ θα έπρεπε μετά από τόσα χρόνια. και εμένα με ταλαιπώρησαν άδικα το καλοκαίρι,τώρα τα μετέπειτα συγνώμη κλπ.. είναι @@ μαριτσα μου.
slavador Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 εαν δεν πεσουν ακυρα απλως δεν θα μπει ποτε σε στοκ η θα μπει μετα απο 4-5 μηνες 1
Damachi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Looter είπε Παραπάνω γράφεις για 2 λογαριασμούς. Δεν ξέρω τι εννοείς και πόσο αυτό επιτρέπεται. Εφόσον υπάρχουν φίλοι που ενεργοποιήθηκε ξανά η παραγγελία τους μετά από επικοινωνίας προφανώς και δε είναι ολοι στην ίδια περίπτωση και προφανώς δεν έχει να κάνει με έμμεση προσπάθεια της Αμαζον να ρίξει άκυρα... Μην επιμενεις , 1 λογαριασμο εχω απλως μιλουσα με 2 μεριες .Αλλη περιπτωση - εμενα μου ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΕ την παραγγελια και δε γινεται λεει να την επαναφερουν - σε αλλους φιλους προχωραει κανονικα η παραγγελια Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Damachi
Looter Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, MoviemakerGr είπε Καλά το μπαχαλακι τους το έχουν και αυτοί.. δεν είναι μια καλοκουρδισμενη μηχανή,ενώ θα έπρεπε μετά από τόσα χρόνια. και εμένα με ταλαιπώρησαν άδικα το καλοκαίρι,τώρα τα μετέπειτα συγνώμη κλπ.. είναι @@ μαριτσα μου. Λάθη πάντα θα γίνονται φίλε μου όταν άνθρωποι δουλεύουν και όταν μιλάμε για τεράστιο όγκο εργασιών. το θέμα είναι μετά πως γ κάθε εταιρία διαχειρίζεται τα λάθη της..
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Απο την στιγμη που εχουν επιβεβαθωσει σε 2 διαφορετικα email οτι δεν ειναι λαθος η τιμη, το μονο που πρεπει να μας ανησυχει ειναι το ποτε θα υπαρξει νεο στοκ και αν φτασει για ολους. Ελπιζω σε αυτη τη περιπτωση να δωσουν σε ολους απο μια και να μην καλυψουν παραγγελιες με 10 και 15 καρτες. Στο hotukdeals ενα ατομο αναφερει οτι στις 15 Ιανουαριου περιμενει παραλαβη. Θα δουμε.
Looter Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Damachi είπε Μην επιμενεις , 1 λογαριασμο εχω απλως μιλουσα με 2 μεριες .Αλλη περιπτωση - εμενα μου ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΕ την παραγγελια και δε γινετε λεει να την επαναφερουν - σε αλλους φιλους προχωραει κανονικα η παραγγελια Σου διέγραψαν προφανώς την παραγγελία γιατί έκριναν με βάση τις διαδικασίες ασφαλείας που έχουν για τη δίκη σου ασφάλεια ή με βάση το προφίλ σου ότι η συγκεκριμένη παραγγελία ΔΕΝ έγινε από εσένα. Αυτός είναι και ο λόγος που ακυρώθηκε αυτόματα , αναγνωρίστηκε ως κακόβουλη. Αν υπήρχε η τιμή τώρα θα μπορούσες να ξαναβάλεις κανονικά παραγγελία. Το πρόβλημα είναι επειδή μιλάμε για προσφορά η οποία πλέον είναι μη διαθέσιμη. Μόλις τώρα, CoderX99 είπε Απο την στιγμη που εχουν επιβεβαθωσει σε 2 διαφορετικα email οτι δεν ειναι λαθος η τιμη, το μονο που πρεπει να μας ανησυχει ειναι το ποτε θα υπαρξει νεο στοκ και αν φτασει για ολους. Ελπιζω σε αυτη τη περιπτωση να δωσουν σε ολους απο μια και να μην καλυψουν παραγγελιες με 10 και 15 καρτες. Στο hotukdeals ενα ατομο αναφερει οτι στις 15 Ιανουαριου περιμενει παραλαβη. Θα δουμε. Φίλε μπορείς να δώσεις το σύνδεσμο γιατί δεν το βρίσκω; Ευχαριστώ
White Wolf Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Looter είπε Στο εξωτερικο οι υλοποιήσεις της 1080 ξεκινάνε από πολύ χαμηλότερα. Μην ξεχνάς ότι δε μας έχουν πει ακόμα πότε θα τη στείλουν Για τη συγκεκριμενη καρτα και σε Αγγλια και Γερμανια που κοιταξα οι φθηνοτερες τιμες ηταν γυρω στα 600€....με αυτη τη τιμη μονο αμα στη στειλουν μετα απο 2 χρονια εχεις ευλογες ελπιδες!
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Όσοι παραγγείλατε χωρίς να έχετε θέμα με πληρωμή (δηλ. να υπάρχει χρήμα στην κάρτα-λογαριασμό) και σας στέλνουν αυτό το email για ταυτοποίηση τι ποσό αγοράς έχετε κάνει στην συγκεκριμένη παραγγελία ? Υποθέτω πως για την ώρα ακυρώνονται όσοι πήραν παραπάνω από μία.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Looter είπε Φίλε μπορείς να δώσεις το σύνδεσμο γιατί δεν το βρίσκω; Ευχαριστώ Στην τεταρτη σελιδα σχολιων.
bill987 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 και γράφει ένας πιο κάτω Spoiler I asked support if its real that you said about estimated delivery and they answered this: Hello Following your email, I am confirming that "Livraison estimée le 15 jan. 2018" means " estimated delivery is 15 January. However, for your order XXXXXXX, there is still no estimated delivery date known. Indeed, the item is still unavailable. You can check on the description page amazon.fr/dp/…W0A, and it still written, " Actuellement indisponible" that means " Currently unavailable. So if another person has seen a estimated delivery date on January 15th, it comes probably from a different item which looks similar or from another seller than Amazon. I hope this information help. Ότι είναι να γίνει θα γίνει, στην τελική τι είχαμε τι χάσαμε! 1
Votritis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 αν και δεν εχω παραγγείλει παρακολουθώ με ενδιαφέρον το θεμα , εχει αγωνία(θα παραλάβετε η οχι ) , εχει ίντριγκα (φταίει το αμαζον η οχι) , εχει πισώπλατα μαχαιρωματα (μακαρι να σου ριξουν και εσενα "ακυρο" να δεις την γλυκα!). 1
suffocater Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, Votritis είπε αν και δεν εχω παραγγείλει παρακολουθώ με ενδιαφέρον το θεμα , εχει αγωνία(θα παραλάβετε η οχι ) , εχει ίντριγκα (φταίει το αμαζον η οχι) , εχει πισώπλατα μαχαιρωματα (μακαρι να σου ριξουν και εσενα "ακυρο" να δεις την γλυκα!). Aρτος και θεάματα Μόλις παραλάβω,εφυγε αγγελία +200 eu,εκεί να δεις γλύκα 1 1
kalo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μια ερωτηση, οσοι εχετε στειλει να εγγραφα που ζηταει, στο γαλλικο amazon που πρεπει να παμε για να τα στειλουμε? Μονο στο amazon.com μου δειχνει επιλογη για upload.
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Εμένα γράφει waiting for a delivery date. Για να δούμε!
Jimys2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 11 minutes ago, zio10 said: Εμένα γράφει waiting for a delivery date. Για να δούμε! Το ιδιο και εδω. Αναμενουμε λοιπον. Ακυρο ή την καναμε λαχειο!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα