forgotten Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 προφανως ισχυει οτι ειπα ,αλλιως το αμαζον θα διαχειριστει χασουρα 1000 ευρω και αλλιως 10.000 common sense people....
Damachi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Η χειροτερη π@στια που εχουμε δει μακραν - 2 κλειδωμενοι λογαριασμοι ο .uk με ενεργη καρτα κατι χρονια και μια γελοια κατασταση να μη μου κανουν ουτε reset . Χεστηκα για τα 3 ευρω απλα απαραδεκτοι ....
Looter Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Όπως έγραψα και παραπάνω είμαι πεπεισμένος ότι όσοι αντιμετώπισαν πρόβλημα με κλειδωμένο λογαριασμό και ακυρωμένες παραγγελίες έχουν μερίδιο ευθύνης ή δε μας λένε όλη την αλήθεια και κράζουν απλά το Αμαζον. Αν ήταν να πέσει άκυρο θα έπεφτε ΜΑΖΙΚΑ σε όλους και αυτό μπορεί να γίνει σύμφωνα με τους όρους χρήσης που έχετε ΟΛΟΙ αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας. Διαβάζοντας να γράφουν κάποιοι ότι το Αμαζον ακυρώνει παραγγελίες «έμμεσα» και επιλεκτικά ενώ σε άλλους τις διατηρεί κανονικά βγαζω το συμπέρασμα ότι δεν έχουν σοβαρή εμπειρία με το σάιτ και σίγουρα είναι μειοψηφία επι των παραγγελιών. Λυπαμαι ειλικρινά αν ακυρώθηκε σε κάποιους η παραγγελία αλλά σίγουρα δεν μπορώ να ρίξω την ευθύνη στο Αμαζον. Θα είχαν ρίξει ένα άκυρο σε όλους λόγω λάθους και θα τελείωνε η υπόθεση. Βεβαια σε κάθε μεγάλη προσφορά θα υπαρχουν και ευτράπελα λόγω της μεγάλης ζήτησης. Προσωπικα ψωνίζω χρόνια από το Αμαζον (.com .co.uk .de .fr .it .es , κλπ) και ουδέποτε είχα τέτοια θέματα ενώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο σάιτ όταν πωλητής είναι οι ίδιοι και όχι κάποιος τρίτος. 1 1
1.3power Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα, Οπως εγραψα χτες μουθ ειχαν κλειδωσει το account και περιμεναν καποια εγγραφα για να κανουν check καρτα και διευθυνση. Σημερα πηρα την παρακατω απαντηση Hello, Your customer account is accessible again and your order will be processed as soon as possible. We thank you for your understanding of our security measures and we apologize for the delay in processing your order that may have resulted. Do not hesitate to contact us for any other question. Thank you for choosing Amazon.fr. Regards, Amazon.fr Η παραγγελια υπαρχει κανονικα στα οrders. Για να βοηθησω οσους εχουν το ιδιο προβλημα Εστειλα 1 photo με την συναλλαγη του 1 ευρω απο το pdf,1 photo εναν τελευταιο λογαριασμο με την διευθυνση μου και 1 photo απο το e banking μου που φαινεται ο αριθμος της καρτας μου και το ονομα μου. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από 1.3power 1
Looter Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Damachi είπε Η χειροτερη π@στια που εχουμε δει μακραν - 2 κλειδωμενοι λογαριασμοι ο .uk με ενεργη καρτα κατι χρονια και μια γελοια κατασταση να μη μου κανουν ουτε reset . Χεστηκα για τα 3 ευρω απλα απαραδεκτοι .... Φίλε μου τι εννοείς 2 κλειδωμένοι λογαριασμοί; Έχεις παραπάνω από ένα λογαριασμούς που χρησιμοποιείς ταυτόχρονα;
White Wolf Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, Looter είπε Όπως έγραψα και παραπάνω είμαι πεπεισμένος ότι όσοι αντιμετώπισαν πρόβλημα με κλειδωμένο λογαριασμό και ακυρωμένες παραγγελίες έχουν μερίδιο ευθύνης ή δε μας λένε όλη την αλήθεια και κράζουν απλά το Αμαζον. Αν ήταν να πέσει άκυρο θα έπεφτε ΜΑΖΙΚΑ σε όλους και αυτό μπορεί να γίνει σύμφωνα με τους όρους χρήσης που έχετε ΟΛΟΙ αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας. Διαβάζοντας να γράφουν κάποιοι ότι το Αμαζον ακυρώνει παραγγελίες «έμμεσα» και επιλεκτικά ενώ σε άλλους τις διατηρεί κανονικά βγαζω το συμπέρασμα ότι δεν έχουν σοβαρή εμπειρία με το σάιτ και σίγουρα είναι μειοψηφία επι των παραγγελιών. Λυπαμαι ειλικρινά αν ακυρώθηκε σε κάποιους η παραγγελία αλλά σίγουρα δεν μπορώ να ρίξω την ευθύνη στο Αμαζον. Θα είχαν ρίξει ένα άκυρο σε όλους λόγω λάθους και θα τελείωνε η υπόθεση. Βεβαια σε κάθε μεγάλη προσφορά θα υπαρχουν και ευτράπελα λόγω της μεγάλης ζήτησης. Προσωπικα ψωνίζω χρόνια από το Αμαζον (.com .co.uk .de .fr .it .es , κλπ) και ουδέποτε είχα τέτοια θέματα ενώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο σάιτ όταν πωλητής είναι οι ίδιοι και όχι κάποιος τρίτος. Δεν στο ευχομαι αλλα θελω να δω τι θα λες ετσι και φας καμμια ακυρωση τοσο πολυ που εισαι σιγουρος οτι οσοι τρωνε ακυρωση φταινε αυτοι...δεν νομιζω οτι θελει πολυ μυαλο για να καταλαβει καποιος οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πουλησει ακομα και η Amazon ενα προιον ακριβο σε τοσο σκοτωμενη τιμη. Σκεψου ποσες εκατονταδες παραγγελιες θα εχει δεχτει για να μην πω χιλιαδες....στη καλυτερη και ειναι αυτο που ευχομαι να επιλεξει ενα συγκεκριμενο αριθμο παραγγελιων και να τις ολοκληρωσει μονο και μονο για να γλυτωσει τη δυσφημιση.
techon1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μάλλον θα ακυρώσουνε αυτούς που πήρανε πάνω από 1 κάρτα.
Damachi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα πει οτι μου κλειδωσαν το .fr εβγαλαν την παραγγελια - και τα στοιχεια της καρτας και τωρα μου λενε να μπω να την ξανακανω Βοηθεια ζητησα απο το αμαζον . uk - us 1 καρτα πηρα για μενα ' εμποριο δε κανω. ουδέποτε είχα θέμα , εμπιστοσύνη ΕΙΧΑ πριν εκνευριστω περισοτερο με τα μποτακια τηλεφωνητες - και αυτοι το ιδιο λενε δεν φταίει η Αμαζον φταιει το matrix .... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Damachi
Looter Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Όπως είπα και πιο πάνω, αν είναι λάθος , καλώς να πέσει το άκυρο σε όλους. Το γράφει και στους όρους χρήσης του σάιτ όπως αναφέρω. Όταν όμως μου έχουν στείλει μαιλ ότι η παραγγελία είναι οκ και ταυτόχρονα διαβάζω για προβλήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς ή κάρτες που δεν δεν έχουν καμία σχέση με την παραγγελία βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν φταίει η Αμαζον.
cons1985 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μακάρι παίδες να μην είναι λάθος και να παραλάβετε όλοι. Δυστηχώς εγώ δεν πρόλαβα για λίγη ώρα.
White Wolf Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Looter είπε Όπως είπα και πιο πάνω, αν είναι λάθος , καλώς να πέσει το άκυρο σε όλους. Το γράφει και στους όρους χρήσης του σάιτ όπως αναφέρω. Όταν όμως μου έχουν στείλει μαιλ ότι η παραγγελία είναι οκ και ταυτόχρονα διαβάζω για προβλήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς ή κάρτες που δεν δεν έχουν καμία σχέση με την παραγγελία βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν φταίει η Αμαζον. Αν ειναι λαθος....δηλαδη σοβαρα πιστευεις οτι δεν ειναι λαθος;Μια καρτα που κανει κοντα στα 700ευρω τη πουλαει μονο το γαλλικο Amazon στα 350 ευρω και δεν ειναι λαθος; Τεσπα μην το κουραζουμε μακαρι να παραλαβετε εστω και καποιοι τη καρτουλα...χλωμο το κοβω αλλα μακαρι.
Looter Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Damachi είπε Θα πει οτι μου κλειδωσαν το .fr εβγαλαν την παραγγελια - και τα στοιχεια της καρτας και τωρα μου λενε να μπω να την ξανακανω Βοηθεια ζητησα απο το αμαζον . uk - us 1 καρτα πηρα για μενα ' εμποριο δε κανω Παραπάνω γράφεις για 2 λογαριασμούς. Δεν ξέρω τι εννοείς και πόσο αυτό επιτρέπεται. Εφόσον υπάρχουν φίλοι που ενεργοποιήθηκε ξανά η παραγγελία τους μετά από επικοινωνίας προφανώς και δε είναι ολοι στην ίδια περίπτωση και προφανώς δεν έχει να κάνει με έμμεση προσπάθεια της Αμαζον να ρίξει άκυρα...
Heybro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 580 πήρα την 1070ti strix πραγματικά περιμένατε με τόσες παραγγελίες που έγιναν να πάρετε 1080 strix στα 375 ενώ έχει 680 κανονικά?
bill987 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες αν είναι λάθος δεν έπρεπε τα άκυρα να έχουν φτάσει κατά κύματα ?? Το σκέφτονται?? Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από bill987 1
Looter Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, White Wolf είπε Αν ειναι λαθος....δηλαδη σοβαρα πιστευεις οτι δεν ειναι λαθος;Μια καρτα που κανει κοντα στα 700ευρω τη πουλαει μονο το γαλλικο Amazon στα 350 ευρω και δεν ειναι λαθος; Τεσπα μην το κουραζουμε μακαρι να παραλαβετε εστω και καποιοι τη καρτουλα...χλωμο το κοβω αλλα μακαρι. Στο εξωτερικο οι υλοποιήσεις της 1080 ξεκινάνε από πολύ χαμηλότερα. Μην ξεχνάς ότι δε μας έχουν πει ακόμα πότε θα τη στείλουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα