Damachi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άμα είναι για Πάσχα από Κίνα θα εχει έρθει έτοιμο pc με i5 500 του βάζεις τροφοδοτικό και κάρτα και έχεις και γαμο value σύστημα όχι tvbox Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από Damachi
Looter Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μαζί με το ψήσιμο του πασχαλινού οβελία θα έχουμε και να αναζητάμε τα δέματα με τις κάρτες μας... Μην ανησυχείτε , το Πάσχα φέτος πέφτει νωρίς!! Παντως αν βγει κάποια πολύ καλή προσφορά για Xbox One X στο μεσοδιάστημα θα την ακυρώσω την κάρτα. Για να δούμε.. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από Looter
chrisde Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 150 για την ακρίβεια. Μωρέ ας έρθει κάποια και θα δω τι θα τις κάνω. Είναι ευχάριστοι πονοκεφάλοι αυτοί Εντωμεταξύ είμαι με fx8320 και 1080p οθόνη οπότε καταλαβαίνετε... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από chrisde 1
ktf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Chrysostomos είπε δε πιάνει 60fps η 1080 δοκιμασμένα. Αλλιώς ποιος ο λόγος να παίζεις 4Κ σε low settings? για να πιάνεις τα 60 άρια; Δεν διάβασε σωστά το σχόλιο μου μάλλον. Είπα ανάλογα το παιχνίδι και τις ρυθμίσεις. Ορίστε ένα τυχαίο review http://www.trustedreviews.com/reviews/nvidia-geforce-gtx-1080-performance-benchmarks-and-conclusion-page-2 Dirt Rally 63 average FPS Middle-earth: Shadow of Mordor 55 average FPS GTA V 33 average FPS δεν είναι όλα τα παιχνίδια το ίδιο απαιτητικά
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ktf είπε Δεν διάβασε σωστά το σχόλιο μου μάλλον. Είπα ανάλογα το παιχνίδι και τις ρυθμίσεις. Ορίστε ένα τυχαίο review http://www.trustedreviews.com/reviews/nvidia-geforce-gtx-1080-performance-benchmarks-and-conclusion-page-2 Dirt Rally 63 average FPS Middle-earth: Shadow of Mordor 55 average FPS GTA V 33 average FPS δεν είναι όλα τα παιχνίδια το ίδιο απαιτητικά Πάνω σε αυτό σου έχω απαντήσει. Αν θέλεις να ρίχνεις αρκετά σε ρυθμίσεις για να λες πως παίζεις σε 4k δικαίωμα σου.
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 παιδια στο statement που ζηταει τι να στειλω;με την χρεωστικη μονο καρτα στο κινητο βαζω μεσω paypal. κατι απο το winbanking της πειραιως μπορω να στειλω;
JoannisV Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Mάικ ο ΦασουΛάκης είπε παιδια στο statement που ζηταει τι να στειλω;με την χρεωστικη μονο καρτα στο κινητο βαζω μεσω paypal. κατι απο το winbanking της πειραιως μπορω να στειλω; Εγώ για αρχή θα τους στείλω pdf με την κίνηση -1ε που έκανε το αμαζον χθες μαζί με την παραγγελία και θα δω αν θα τους κανει. Και εγώ Πειραιώς είμαι, πατάς κινήσεις χρεωστικής, πας στις εγκρίσεις και σου δείχνει κάτω αριστερά εκτύπωση. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι πως δείχνει και αρχικά ψηφία της κάρτας μου (όχι μόνο τα 4 τελευταία που θέλουν αυτοί), θα προσπαθήσω να τα σβήσω κάπως όμως. (μιλάμε για browser και όχι app) Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από JoannisV 1
Actinidio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, Looter είπε Πάτε και βάζετε μούφα κάρτες με πωλητή το Amazon , λες και είναι κανένα μαγαζάκι της πλάκας το οποίο θα σας φάει τα λεφτά σας... Μακαρι να μην υπάρξει άκυρο , και σε εμένα φαίνεται κανονικά. Πάντως δεν ανησυχώ, όποτε θέλω μπορώ να ακυρώσω και για όσους δεν το ξέρουν η χρέωση της κάρτας θα γίνει όταν το προϊόν αποσταλεί. Και εννοείται ότι στελνουν μαιλ μόλις υπάρχει ακριβής ημερομηνία παράδοσης.. Προσωπικα πιστεύω ότι θα την πάρουμε κανονικά , κάπου εκεί στο Πάσχα.. Το συμπέρασμα πως το βγάζεις τυπε για μουφα κάρτες; η μισθοδοσία θεωρείται μουφα; η visa είναι μουφα ;
vadergr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά ακύρωσαν σε κάποιον ή όχι? Δεν κατάλαβα. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από vadergr
bill987 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Για την ώρα δεν έχουν ακυρώσει σε κάποιον, απλά μερικά προβλήματα που έχουν κάποιοι στο ότι δεν φαίνεται η παραγγελία τους! Στείλτε email με την απόδειξη αγοράς!
Leuteris.V.2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Εγω βρηκα μια 1080ti στα 405€. Τι λετε scam?https://www.amazon.de/gp/aw/ol/B06XWXQX6T/ref=olp_tab_used?ie=UTF8&condition=used
panagiotis54 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) απο το link που βαζεις λεει στο τελος " condition=used " επισης στα σχολια απο κατω λεει πως κανει πολυ θορυβο...τωρα εννοει κανενα coil whine ή ειναι απλα κακη κατασκευη εν γενη αυτων των καρτων δεν ξερω την συγκεκριμενη υλοποιηση Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από panagiotis54
gaspazet Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 3 minutes ago, Leuteris.V.2 said: Εγω βρηκα μια 1080ti στα 405€. Τι λετε scam?https://www.amazon.de/gp/aw/ol/B06XWXQX6T/ref=olp_tab_used?ie=UTF8&condition=used Είναι Used φίλε μου .
oddin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Leuteris.V.2 είπε Εγω βρηκα μια 1080ti στα 405€. Τι λετε scam?https://www.amazon.de/gp/aw/ol/B06XWXQX6T/ref=olp_tab_used?ie=UTF8&condition=used Είνα άθλια υλοποίηση η συγκεκριμένη.Εγω την έστειλα πίσω.Υψηλές θερμοκρασιες και πλαστικα της πλακας (δεν έχει ούτε backplate),μετά απο 15 μέρες έκαναν θόρυβο τα ανεμηστηράκια που ακουμπούσαν στα πλαστικά. Προφανώς και την συγκεκριμένη που είναι used κάποιος την έστειλε πίσω. (είνα και μούφα ο πωλητής,έχει gmail να του στείλεις μνμ..μπαμ οτι είναι scam) Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από oddin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα