georgeγ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 η μητρικη μου εχει τις παρακατω υποδοχες.Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα την Νο 7 πρασινη και εδινα με ενα τετοιο καλωδιο https://www.skroutz.gr/s/6154932/Valueline-Audio-Cable-3-5mm-male-2x-RCA-male-3m-VLAP22200B3-00.html σε ενισχυτη παλαιου στερεοφωνικου για να ακουσω ηχο τωρα η υποδοχη αυτη εχει χαλασει (δεν κανει καλη επαφη το jack και διακοπτεται ο ηχος) και αναζητω νεο τροπο αν υπαρχει να ξανασυνδεσω τα υπαρχοντα μηχανηματα π.χ. οι υποδοχες 4 και 9 αναφερονται σαν rear και side speaker.μπορω να τις χρησιμοποιησω και πως? ποια η διαφορα τους απο την 7 που αναφερεται ως front? μηπως μπορω να προσθεσω καρτα ηχου στην μητρικη?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Κοιτα αν εχει η μητρικη καποιο header με line out η εστω headphone out (λυση αναγκης). Σε αφηνει ο audio driver να κανεις reconfigure speaker ports? Quote Plug it into the orange jack, the one for Center/Subwoofer. Now go into realtek and set speaker configuration to 5.1 Now in Optional Speakers check the Center box and the Subwoofer box. Make sure Speaker Fill and Swap Center/ Subwoofer Output boxes are checked also.
georgeγ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, #mtsalla11 είπε Κοιτα αν εχει η μητρικη καποιο header με line out η εστω headphone out (λυση αναγκης). Σε αφηνει ο audio driver να κανεις reconfigure speaker ports? πως βρισκω τον audio driver? εχω windows 10 κανω δεξι κλικ στο εικονιδιο του ηχειου στην γραμμη εργασιων -->συσκευες αναπαραγωγης και μου εμφανιζεται το παρακατω
georgeγ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, #mtsalla11 είπε Γραψε ποια μητρικη εχεις https://www.asus.com/us/Motherboards/M2NE/
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Κοιτα εκει που λεει Analog Devices SoundMAX Audio Driver και πηγαινε στο Control Panel (η κατι τετοιο). Στα specs της μητρικης λεει οτι υποστηριζει Jack-Retasking, αυτο θες
georgeγ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 ναι μαλλον αυτο πρεπει να κανω (jack retasking).πως γινεται ομως δεν εχω καταλαβει,το γκουγκλαρισα δεν βρηκα ακρη...πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα? στον πινακα ελεγχου (windows10) την μονη ρυθμιση για ηχο που βρισκω ειναι η παραπανω εικονα που ανεβασα
georgeγ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 σε ξενα φορουμ διαβαζω για καποιον realtec sound manager.πρεπει να τον κατεβασω ή υπαρχει μεσα στα windows10? μηπως το realtec δουλευει οταν εχεις ξεχωριστη καρτα ηχου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα