Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αργησε αλλα εφτασε η ωρα για ενα insomnia phone.............με τον billdano να το αγνοει επιδεικτικα λογω ελλειψης ios :D

Επεξ/σία από kargo130
  • Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alxlightning είπε

οι mtk δεν εχουν και πολυ καλη διαχειριση μπαταριας ομως :S

Σιγά μη τους νοιάζει η διαχείριση. Όσα ίσα να βγάλουν συσκευή με την επωνυμία τους νοιάζει. Να λένε ότι βγάλανε κ αυτοί ένα κινητό. 

Δημοσ.

με αγνωστη τιμη δεν μπορουμε να πουμε πολλα.Εμενα προσωπικα μου αρεσει αλλα δυστηχως σταματησα να διαβαζω οταν ειδα android 7.0 και mediatek helio.

Ενδιαφερουσα περιπτωση ειναι οι 2 διαφορετικες εκδοσεις που δεν ξερω αν εχω ξαναπετυχει ποτε σε κινητο τετοια διαφορα στην μνημη ram οπως εδω.

3gb ram/32gb χωρου ή

6gb ram/64gb χωρου

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SPANK είπε

Νομίζω οτι το πιο αρνητικό ειναι το πάχος του και φαντάζομαι το βάρος του , απο την αλλη βέββαια για να το αγοράσει καποιος το συγκεκριμένο δεν τον ενδιαφέρει παρα μονο η αυτονομία του οποτε και αναφέρεται σε συγκεκριμένο κοινό κατ εμε

θέλεις μπαταρία ? αν ναι αυτά πάνε παρέα δεν θέλεις? υπάρχουν άλλες προτάσεις με μικρή αυτονομία και πούπουλο

και τα δυο δεν υπάρχουν καθώς τεχνολογία στης μπαταρίες το λιγότερο 10 χρόνια πίσω είναι απο ολα τα αλλα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, paragontikos είπε

ψηθειτε να μαζευτουμε μια μερα να βγαλουμε και μεις ενα smartphone

ολοι εχουν δικαιωμα :P

Άνετα

Δημοσ.

κάποιος να τους ενημερώσει ότι υπάρχουν τα Lenovo P2 και MiMax2 με snapdragon επεξεργαστή... έχουν τρελαθεί εντελώς αυτοί οι κινέζοι και όχι μόνο ο ταμτάκος (ακόμα κλαίω) θα βγάλει κινητά αλλά και πολλοί άλλοι... άντε να δούμε και την ντουρασελ.. αλλά ΕΛΕΟΣ με σναπ επεξεργαστή ρε παιδιά. ρε τι αηδίες είναι αυτές λεέμεεεε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...