Προς το περιεχόμενο

Μικτή ασφάλεια για καινούργιο

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περιμένοντας το καινούργιο αμάξι της γυναίκας μου , πρέπει να δω τι ασφάλεια θα γίνει. 

Η διαφορά της φουλ με την μικτή είναι περίπου 300€ το χρόνο ( 350 vs 650).

Αξίζει η μικτή με δεδομένο ότι είναι συντηρητική οδηγός και κινείτε εκτός πόλης κατά 95% ?

Όταν λέει απαλλαγή 1000€ τι σημαίνει? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η μικτή ασφάλεια καλύπτει τα πάντα ακόμα και ζημιά που μπορεί να προκαλέσει ο ίδιος ο οδηγός (στην δικιά σου περίπτωση η γυναίκα σου). Καλό είναι να έχεις μικτή εάν μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά και γενικά νομίζω είναι μία σωστή λύση για καινούργιο αυτοκίνητο για 2-3 χρόνια, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Η απαλλαγή 1000€ σημαίνει ότι εάν προξενήσεις μόνος σου ζημιά έως 1000 ευρώ στο αμάξι τότε την πληρώνεις εσύ εξ ολοκλήρου από την τσέπη σου. Για παράδειγμα, εάν κοπανήσεις μόνος σου το αμάξι και πάθεις ζημιά 1400 ευρώ, τότε τα 1000 ευρώ θα τα βάλεις από την τσέπη σου και τα υπόλοιπα θα τα πληρώσει η ασφαλιστική, εάν προξενήσεις 3000 ευρώ ζημιά πάλι θα βάλεις εσύ τα 1000 και τα υπόλοιπα η ασφαλιστική. Γενικά κοίτα αν μπορείς την απαλλαγή να την μειώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί οι περισσότερες ζημιές που γίνονται στα αυτοκίνητα είναι χαμηλής αξίας οπότε η μικτή θα είναι δώρο άδωρο αφού θα τα βάζεις από την τσέπη σου. 

• Like 2

Ευχαριστώ για την απάντηση

Δώρο άδωρο τότε με την απαλλαγή. 

Το προηγούμενο 9 χρόνια που το έχει, μονο μικρές ζημιές κάτω των 200 ευρώ.

13 λεπτά πριν, paylidis είπε

1000€ Απαλλαγή είναι πολλά. Η μικτή αξίζει φουλ. Κ εγώ έχω μικτή στην Hellas direct με 500 απαλλαγή 

Αναλόγως την αξία του αυτοκινήτου που ασφαλίζεις,αν είναι 10Κ όντως είναι πολλά αν είναι όμως 30Κ δεν είναι και άσχημα.

22Κ είναι η αξία (kodiaq 1.4) θα το κοιτάξω τότε να ρίξω την απαλλαγή. Για τα πρώτα 3 χρόνια δεν είναι τόσο τραγικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, amagawd είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση

Δώρο άδωρο τότε με την απαλλαγή. 

Το προηγούμενο 9 χρόνια που το έχει, μονο μικρές ζημιές κάτω των 200 ευρώ.

Δες οπωσδήποτε και Hellas Direct. Ίσως εκεί να είναι μικρότερη η απαλλαγή.

Αλλά γενικά ζητάει τα λιγότερα ασφάλιστρα και είναι και πολύ αξιόπιστη στην εξυπηρέτηση και την αποζημίωση όπου μπορεί να χρειαστεί ( ο μη γένοιτο )!

Αυτά τα λέω από προσωπική πείρα, χωρίς να έχω καμμία σχέση με την εταιρεία, σαν ικανοποιημένος πελάτης.

Και όταν σου βγάλει το τελικό ασφάλιστρο, βάλε και τον κωδικό που ζητάει για να πάρεις ένα έξτρα 15% έκπτωση.

Επεξ/σία από Green Dragon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχει και πολυ νοημα αφου λογω απαλλαγης ουσιαστικα δεν θα καλυψει ποτε τις συνηθισμενες μικροζημιες που θα παθεις σε καινουργιο αμαξι και θα σε νοιαζει να τις φτιαξεις (γρατζουνιες, βαθουλωματα απο παρκαρισματα κλπ, αντε και κανενα μικροτρακαρισμα που θα σου κανει ζημια σε προφυλακτηρα ή φτερο κλπ).

Οποτε ενας συντηρητικος οδηγος που προσεχει και γενικα ξερει να κινειται μεσα στην πολη, για μενα δεν εχει νοημα να κανει μικτη. Θα ειχε νοημα αν η απαλλαγη ηταν 0 ευρω.

Ενας ατζαμης οδηγος ναι, σε καινουργιο αμαξι κανει μικτη εννοειται.

Θα μου πεις και προσεκτικος να εισαι , 1 δευτερολεπτο αρκει για να γινει η ζημια. Δεν διαφωνω, αλλα οι πιθανοτητες δεν παθουν να ευνοουν την ασφαλιστικη παρα εσενα.

Γενικα ζητημα πιθανοτητων ειναι. Τωρα αμα σου περισσευουν τα δινεις σε μικτη και ληγει το θεμα.

Επεξ/σία από YourTrueLegend

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γυναίκα και καινούριο αυτοκίνητο δεν το συζητώ καν μόνο μεικτή..... εγώ σκεφτόμουν στο δικό μου μια περίοδο να την κόψω την μεικτή και να αφήσω μόνο της γυναίκας μου που έχει και πιο καινούριο αυτόκινητο .....καλά που δεν το έκανα διότι αν και σχεδόν πότε δεν παίρνει το δικό μου αμάξι διότι δυσκολεύεται με το χειροκίνητο σασμάν και τον όγκο του αυτοκινήτου, την μία σπάνια φορά που το πήρε μου έσπασε τον καθρέπτη του οδηγού κόστος αντικατάστασης 890€ επείδη έχει πάνω κάμερα και το σύστημα για αλλάγη λωρίδων συν 150€ επιπλέον για τον μαύρο καθρέπτη....έλεος να μην έχεις μεικτή να τραβάς τα μαλλιά σου.

Επεξ/σία από lakisss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...