meletis_m Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ο υπολογιστής είναι αρκετά παλιός. Για τη χρήση που το θέλει ο ιδιοκτήτης τον καλύπτεί, και του έχει αλλάξει ηδη μια φορά μπαταρία. Με ρώτησε για αλλαγη δίσκου και εαν μπορω να τον βοηθήσω. Ειμαι υπο σκέψη να του προτείνω αγορά Ssd των 240 Gb Αρχικά έχω στο μυαλο καποια οικονομική σειρά π.χ https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/m/620/Patriot.html?new_search=among ή τον Samsung 850. Δέν μας ενδιαφέρουν ταχύτητες αναγνωσης/εγγραφής τόσο. Το πιο σημαντικο , ψαχνουμε να βρουμε το κάλλυμα της οθόνης λόγω φθοράς. Με ψαξιμο στο Ebay βρηκα το εξής: https://www.ebay.com/itm/Dell-Latitude-E5500-Displaygehause-Displaydeckel-Deckel-LCD-Screen-Top-Lid-Cover/263400761644?hash=item3d53e8a92c:g:UJcAAOSw8axaFWvW Οποιδήποτε βοηθεια δεκτή. Η χρήση που κάνει είναι πλοηγηση στο ιντερνετ, word , excel, και σπάνια κάποια ταινία. Οπότε τον καλύπτει.
SPANK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ο 850 οσο αφορά τον ssd ειναι πολύ καλός δίσκος οποτε αν θέλει / μπορεί να δώσει αυτα τα χρήματα ας το κάνει αλλιώς για την λειτουργία που το θέλει σαφώς και ενας οικονομικότερος δίσκος θα κάνει την δουλειά μια χαρά. Τώρα για το κάλλυμα βλέπω οτι το εχεις βρεί οποτε οκ ειναι για το μοντέλο αυτο , απλα προσοχή στο ξελύσιμο και λύσιμο του
meletis_m Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, SPANK είπε Ο 850 οσο αφορά τον ssd ειναι πολύ καλός δίσκος οποτε αν θέλει / μπορεί να δώσει αυτα τα χρήματα ας το κάνει αλλιώς για την λειτουργία που το θέλει σαφώς και ενας οικονομικότερος δίσκος θα κάνει την δουλειά μια χαρά. Τώρα για το κάλλυμα βλέπω οτι το εχεις βρεί οποτε οκ ειναι για το μοντέλο αυτο , απλα προσοχή στο ξελύσιμο και λύσιμο του Για ποιο οικονομικο Ssd τι να του έλεγα , π.χ Kingston ή Patriot;
SPANK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, meletis_m είπε Για ποιο οικονομικο Ssd τι να του έλεγα , π.χ Kingston ή Patriot; Kingston θα έλεγα , patriot προσωπικά δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε
meletis_m Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, SPANK είπε Kingston θα έλεγα , patriot προσωπικά δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε Εγω απο SSD εχω δοκιμάσει Intel & Samsung στους δικους μου υπολογιστες. Θα του πω για: -Kingston UV 400 120 ή 240 Gb Kingston A400 120 ή 240 Gb Oi τιμές κυμαινονται απο 42 εώς 85 ευρω Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από meletis_m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα