Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Asrock z370 Killer ή κάτι εκεί γύρω στα 100/110

Μνήμες: ότι φθηνότερο βρεις 2666 είτε 3000 αν είναι μικρή η διαφορά τιμής

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 3
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Μνήμες: ότι φθηνότερο βρεις 2666 είτε 3000 αν είναι μικρή η διαφορά τιμής

Δές πρώτα όμως απο την σελίδα του κατασκευαστή εάν είναι δοκιμασμένες με την μητρική πρωτού αγοράσεις για να μήν τρέχεις μετά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Ropallous είπε

μπορειτε να μου προτίνετε μητρική και μνήμες για τα δυο αυτα i5 8400 & gtx 1050ti

Αν δεν τα έχεις αγοράσει, στα ίδια λεφτά θα έχεις καλύτερο gaming με r3 1200 & 1060 6GB , παρά με το σετ που γράφεις. https://youtu.be/Yk4VaWIbO9Y

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, leros2004 είπε

Αν δεν τα έχεις αγοράσει, στα ίδια λεφτά θα έχεις καλύτερο gaming με r3 1200 & 1060 6GB , παρά με το σετ που γράφεις. https://youtu.be/Yk4VaWIbO9Y

Το βίντεο που βάζεις, συγκρίνει ryzen 1200 overclocked @ 3,9GHz (απο 3,1GHz stock)  με i3 8100 (και όχι i5 8400)  .

Επεξ/σία από Dr_73
  • Like 1
Δημοσ.

Αν δεν το βιάζεσαι πάντως και είσαι αποφασισμένος για τον i5 8400  , σε 1-2 μήνες θα βγουν φθηνότερες μητρικές από τις Ζ370 , που δεν τις χρειάζεται ο i5 8400 .

• Like 1
Δημοσ.
15 minutes ago, Ropallous said:

@leros2004 μονο που δεν παιρνω επεξεργαστη μονο για gaming  και τα benchmarks εδειξαν οτι ειναι ανωτερος απο τους ryzen

Aμα δεν παιρνεις επεξεργαστη μονο για gaming τοτε πας σε R5 1600. Δηλαδη νταξει, ζησαμε να το ακουσουμε και αυτο.

Δημοσ.

@strawman  πολλοι λενε οτι ο ryzen ειναι για gaming μονο αλλοι λενε το αντιθετο εγω εχω καταληξει οτι ο i5 8400 ειναι για εμενα αμα θες να με βοηθησεις θα μπορούσες να μου προτίνεις καλες μνημες και motherboard για την καλυτερη αποδοση του i5 

Δημοσ.
1 minute ago, Ropallous said:

@strawman  πολλοι λενε οτι ο ryzen ειναι για gaming μονο αλλοι λενε το αντιθετο εγω εχω καταληξει οτι ο i5 8400 ειναι για εμενα αμα θες να με βοηθησεις θα μπορούσες να μου προτίνεις καλες μνημες και motherboard για την καλυτερη αποδοση του i5 

Τι να σου προτεινουμε ρε αδερφε οταν δεν γραφεις τι θες να κανεις με το PC? Αν θες για games καλυτερα σε 1060 + i3 8100 / R3 1200, αν δεν σε ενδιαφερουν τοσο τα games πας για R5 1600. Δυστηχως σε αυτο το budget δεν βγαζει τοσο νοημα ο 8400.

Δημοσ.
1 hour ago, Dr_73 said:

Το βίντεο που βάζεις, συγκρίνει ryzen 1200 overclocked @ 3,9GHz (απο 3,1GHz stock)  με i3 8100 (και όχι i5 8400)  .

Αφου τοσο παει με το stock cooler. Ας clokare και τον i3 8100. Oh wait....

Δημοσ.

@strawman αυτο που καταλαβες ειναι οτι δεν με ενδιαφερουν τα games; Με ενδιαφερουν παιζω και πολυ συχνα μαλιστα αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εχω επιλεξει εναν επεξεργαστη οπου εχει μεγαλυτερες επιδοσεις και σε αλλες δουλειες.

Δημοσ.
1 minute ago, Ropallous said:

@strawman αυτο που καταλαβες ειναι οτι δεν με ενδιαφερουν τα games; Με ενδιαφερουν παιζω και πολυ συχνα μαλιστα αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εχω επιλεξει εναν επεξεργαστη οπου εχει μεγαλυτερες επιδοσεις και σε αλλες δουλειες.

E ωραια, πες μας ρε ανθρωπε αναλυτικα τι δουλειες κανεις και τι games παιζεις, αλλιως πως να προτεινουμε κατι? Επισης τι monitor εχεις, αναλυση και refresh rate? 

Δημοσ.

Τι να δω βρε αδερφε, φασκεις και αντιφασκεις. Απτη μια σου λεμε με 1060 και i3 / r3 θα παιζεις καλυτερα και μας απαντας οτι δεν θες μονο για games, και ξαφνικα μου βαζεις gaming benchmarks...αποφασισε τι απο τα 2 ισχυει. Οσο για το benchmark, στα περισσοτερα games ο R5 βγαζει τα διπλασια frames απο οτι ειναι το refresh rate της οθονης σου...με λιγα λογια, και οι 2 overkill ειναι. 

Αυτο που σου λεω και δεν καταλαβαινει οτι αν θες παιχνιδια και με δεδομενο το budget σου καλυτερα να πας σε λιγο κατωτερο επεξεργαστη και 1060 παρα σε καλυτερο επεξεργαστη και 1050. Αν σε ενδιαφερουν περισσοτερο οι υπολοιπες εφαρμογες και multitasking παρα τα παιχνιδια τοτε καλυτερα να πας σε R5 1600. Ο 8400 σε τετοιο budget δεν εχει ιδιαιτερο νοημα. Νοημα εχει αν πας σε καρτα τυπου 1070 και πανω με 144hz monitor. Απο κει και περα, οτι νομιζεις κανε.

Οσο για mobo που ψαχνεις, πηγαινε στο φθηνοτερο z370. Z mobo σε κλειδωμενο επεξεργαστη δεν εχει νοημα, οποτε μην ξοδευτεις χωρις λογο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...