Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρόνια πολλά,

Έχω εδώ και 2 μήνες πρόβλημα με το PS4

Οταν ανοιγω το PS4 μου βγάζει μήνυμά ότι συνδεθείτε στο ίντερνετ,πηγαίνω στης ρυθμίσεις -δικτυο - διαμόρφωση σύνδεσης στο ιντερνετ  

χρήση καλωδίου LAN  -Ευκολη  -και μου βγάζει συνδέστε ενα καλώδιο LAN  στο PS4

πήγα στο αρχικοποίηση έκανα επαναφορά των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων και έβαλα email και κωδικούς μου παίζει κανονικά για 2 η 3 ημέρες και μετα ξανα τα ιδια,

πηρα και την Forthnet τηλ έβαλα χειροκίνητα της ρυθμίσεις όλες χειροκίνητα και ξανα τα ιδια....

πηρα και την sony τηλ της ειπα τι θεμα εχω, μου είπε πηγενε ρυθμίσεις -αρχικοποίηση αλλά αυτά τα ειχα κάνει απο μόνος μου πριν παρω τηλ την sony,, 

εχω 2 φωτογραφίες να βάλω άλλα μου λέει οτι μπορώ να ανεβάσω 2 mb

ειχα το ρουτερ της forthnet αλλα ειχα αποσυνδέσεις στο pc και πήρα ενα ρουτερ D-link άλλα ακόμα τα ίδια μου κάνει το PS4

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,οχι φίλε δυστυχώς δεν έχω βρει άκρη,αν πάω στο χρηση καλωδίου lan -προσαρμοσμένη σταματήσω στο Διακομιστής μεσολάβησής και βάλω την Διεύθυνσή  εγω και πατήσω επόμενο θα μου γράψει οι ρυθμίσεις του ιντερνέτ ενημερώθηκαν ,πατάω -Όμικρον - να πάω πίσω βγαίνω στο μενου στο αρχικό  ενεργεια  επανεκκίνησή του ps-4  και μπορεί να μου ανοιξει με την πρώτη μπορεί και με την δεύτερή επανεκκίνηση  ,

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, serafeim71 είπε

Καλησπέρα,οχι φίλε δυστυχώς δεν έχω βρει άκρη,αν πάω στο χρηση καλωδίου lan -προσαρμοσμένη σταματήσω στο Διακομιστής μεσολάβησής και βάλω την Διεύθυνσή  εγω και πατήσω επόμενο θα μου γράψει οι ρυθμίσεις του ιντερνέτ ενημερώθηκαν ,πατάω -Όμικρον - να πάω πίσω βγαίνω στο μενου στο αρχικό  ενεργεια  επανεκκίνησή του ps-4  και μπορεί να μου ανοιξει με την πρώτη μπορεί και με την δεύτερή επανεκκίνηση  ,

Εγώ παω για reset μπας και φτιάξει... πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κανω με την βλακεια. Ολες οι συσκευές συνδέονται και μονο αυτό δεν συνδέεται... Σκέφτομαι μηπως το παω και στην αντιπροσωπεία μιας και ειναι μέσα στην εγγύηση. Φοβάμαι μην έχει θέμα το μηχάνημα

Δημοσ.

Φιλε και reset  το έκανα μονός μου,

και την εταιρία πήρα μιλήσαμε ακριβώς μου είπε τα βήματά που έκανα και μονός μουμετα

όταν έκανα reset  το τεσταρια πχ το άνοιγα κάθε 2 ώρες η κάθε 5 ωρες και έμπαινε στο online από της 2 ημέρες ξανα έκανε τα ίδια, εμένα δυστυχώς δεν είναι στην εγγύησή ,άλλα αν ήξερα τι φταίει θα το πήγαινα στην sony, Αφου είσαι με εγγύησή πήγαινέ το και το πολύ πολύ θα είσαι καμιά εβδομάδα χωρίς ps-4,,Εγω επειδή τα κοίταξα άλλα σκέφτομαι να νοικιάσω ενα ps-4 απο τα seven να δω τι στον γερο άνεμο φταίει,, και ρουτερ που είχα στην fothnet τα ιδια μου έκανε ,και τα ιδια μου κάνει που αγόρασα αλλο ρουτερ

στο έκανε απο την αρχή που αγόρασες το ps-4  ..? η τώρα στο άρχισε να στο κάνει .?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, serafeim71 είπε

Φιλε και reset  το έκανα μονός μου,

και την εταιρία πήρα μιλήσαμε ακριβώς μου είπε τα βήματά που έκανα και μονός μουμετα

όταν έκανα reset  το τεσταρια πχ το άνοιγα κάθε 2 ώρες η κάθε 5 ωρες και έμπαινε στο online από της 2 ημέρες ξανα έκανε τα ίδια, εμένα δυστυχώς δεν είναι στην εγγύησή ,άλλα αν ήξερα τι φταίει θα το πήγαινα στην sony, Αφου είσαι με εγγύησή πήγαινέ το και το πολύ πολύ θα είσαι καμιά εβδομάδα χωρίς ps-4,,Εγω επειδή τα κοίταξα άλλα σκέφτομαι να νοικιάσω ενα ps-4 απο τα seven να δω τι στον γερο άνεμο φταίει,, και ρουτερ που είχα στην fothnet τα ιδια μου έκανε ,και τα ιδια μου κάνει που αγόρασα αλλο ρουτερ

στο έκανε απο την αρχή που αγόρασες το ps-4  ..? η τώρα στο άρχισε να στο κάνει .?

Μόλις το έκανα reset. Συνδέεται, αλλά οι ταχύτητές του είναι άθλιες... μιλάμε δεν ανοιγουν με τιποτα οι εφαρμογές... Θα το πάω στο Service μπας και μου το φτιάξουν. Πραγματικά δεν ξέρω τι σκατά συμβαίνει και έχω εκνευριστεί απίστευτα. Μου το κάνει απο όταν το αγόρασα, αλλά οχι σε τέτοιο επίπεδο. Του στυλ και καλά το σήμα απο το WiFi ηταν αδύναμο, όταν ολες οι άλλες συσκευές, πιάνουν μια χαρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σε ρωτήσω,θα σου ήταν εύκολο αύριο κάποια στιγμή να μηλουσαμε στο τηλ..?

Με το wifi συνδέεται η με το καλώδιο ethernet .?

Επεξ/σία από serafeim71
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
11 ώρες πριν, serafeim71 είπε

Καλησπερα Φιλε Gkostas2007 το πηγες το Ps 4 στην sony ..? ,

εβγαλες ακρη ..?

Δεν το πήγα. Εκανα απλά έκανα πάλι reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πλέον (πριν είχα επιλέξει την επιλογή για το γρήγορο reset, αλλά δεν έκανε κατι). Μου πήρε κανά 4ωρο για να γίνει. Η βλακεία ήταν οτι δεν είχα PS Plus Account, οπότε έχασα τα πάντα που ειχα αποθηκεύσει εκεί. Προς το παρόν συνδέεται κανονικά στο ιντερνετ (εδώ και 3 βδομάδες σχεδον). Με WiFi το έχω.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΣΤΗ ΚΟΝΣΟΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΛΕς ΤΙς ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΑΛΛΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ.ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...