rofl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) τι φαστ με τετοια γραμμη. 100% χειροτερα θα πηγαινεις, και gamer να σαι δεν αξιζει Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από rofl 1
bill987 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μπορείς σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις αυτό ?? Δοκίμασα στο παιχνίδι που παίζω και όλα οκ, το πινγκ επιτέλους σε φυσιολογικά πλαίσια! Τι μεγάλο λάθος βλέπεις?
rofl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ξερω γω? οτι εχεις αποσυνδεσεις, προφανως επειδη μαζευονται τα απειρα errors στη γραμμη. και ακομα κι αν δεν εχεις πλεον αποσυνδεσεις δεν ειναι σιγουρο οτι η συνδεση αποδιδει σωστα? επειδη αν τωρα που εχεις και voip αν φας αποσυνδεση θα σου πεσει και η κληση. οποτε ενας λογος λιγοτερος να ρισκαρεις τη σταθεροτητα της γραμμης. αλλα αφου εισαι τωρα ικανοποιητικα πασο. αλλα αν εχεις θεματα τελικα μην το σκεφτεσαι καν. 7-8 ms ειναι μηδενικη διαφορα, εκτος κι αν καποιος βγαζει το ψωμι του απο τα games που και παλι απειροελαχιστο τσικ ειναι. σε ενα παιχνιδι με 100 fps το δευτερολεπτο εισαι 0.7 frame πισω Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από rofl 1
bill987 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Όχι πλέον σταμάτησαν οι αποσυνδέσεις και εννοείται ότι απλά ξεκλέβω λίγο χρόνο και παίζω ενα παιχνίδι που μου αρέσει, είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι.... Το θέμα είναι ότι τώρα στην 24άρα γραμμή έχω download 4...... Αυτό με ενοχλεί, να με πήγαιναν στα 6 δεν θα με πείραζε καθόλου αλλά στα 4 είναι κάπως....
rofl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 για μενα αν ησουν 8 και εχεις παει στα 4 για σταθερο fast path, δεν αξιζει καθολου τον κοπο. βεβαια ο καθενας εχει τις απαιτησεις του 1
heros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Να παρέμβω λίγο με το δικό μου πρόβλημα που είναι παρόμοιο όπου σε μία vdsl 50/5 ενώ έχω fastpath στο upload.... στο download έχω interleave debth ...1935... πολύ δεν είναι? βλέπω ότι οι άλλοι εδώ έχουν 2-63... Υποψη η γραμμή είναι πλήρως σταθερή στα 50/5 καθώς είμαι 20 μέτρα από την καμπινα με attainable 125mb/50mb 18.2snr margin download.. Πήρα σάββατο την τεχνική υποστήριξη της wind και μου είπαν μετα από μία ώρα ότι βρήκαν πρόβλημα στον βρόγχο(!) και τώρα που έγραφα το μύνημα μου το γύρισαν σε fastpath και το download!!! Το snr margin πήγε 21db και το attanable download επεσε στα 106mb.... ενοειτε η γραμμη εξακολουθεί να είναι 50/5.. Ξεκινησα να το ψάχνω επειδή είχα υψηλά ping (200) όταν φίλοι μου είχαν 80... Τελικά έφταιγε αυτό???
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 On 10/1/2018 at 6:42 PM, bill987 said: Ενημέρωση του θέματος: Το θέμα που είχα φτιάχτηκε, είπαμε οκ να γίνει μια μείωση της ταχύτητας αλλά όχι και στην μέση ... 4άρι πλέον το κατέβασμα... Τι κάνω?? Το αφήνω ως έχει ? σου εκανα αυτο που ειχα γραψει πιο πανω αλλα το παρακαναν.σου βαλαν Fast path μεν αλλα μεγαλο Margin (Σε κλειδωσαν στα 4 mbit) για να παιζεις σταθερα.ουτε καν στα 8 Mbit για δοκιμη On 10/1/2018 at 10:57 PM, rofl said: τι φαστ με τετοια γραμμη. 100% χειροτερα θα πηγαινεις, και gamer να σαι δεν αξιζει στο gaming φτανουν τα 4mbit δεν θα παει χειροτερα αλλα ναι απο 8-10 να πας στα 4 ειναι βλακεια για ενα fast On 11/1/2018 at 12:11 AM, bill987 said: Μπορείς σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις αυτό ?? Δοκίμασα στο παιχνίδι που παίζω και όλα οκ, το πινγκ επιτέλους σε φυσιολογικά πλαίσια! Τι μεγάλο λάθος βλέπεις? ναι μεν εισαι σταθερος αλλα εχασες αρκετα σε ταχυτητα.για gaming δεν ειναι ασχημα βεβαια On 11/1/2018 at 12:39 AM, rofl said: ξερω γω? οτι εχεις αποσυνδεσεις, προφανως επειδη μαζευονται τα απειρα errors στη γραμμη. και ακομα κι αν δεν εχεις πλεον αποσυνδεσεις δεν ειναι σιγουρο οτι η συνδεση αποδιδει σωστα? επειδη αν τωρα που εχεις και voip αν φας αποσυνδεση θα σου πεσει και η κληση. οποτε ενας λογος λιγοτερος να ρισκαρεις τη σταθεροτητα της γραμμης. αλλα αφου εισαι τωρα ικανοποιητικα πασο. αλλα αν εχεις θεματα τελικα μην το σκεφτεσαι καν. 7-8 ms ειναι μηδενικη διαφορα, εκτος κι αν καποιος βγαζει το ψωμι του απο τα games που και παλι απειροελαχιστο τσικ ειναι. σε ενα παιχνιδι με 100 fps το δευτερολεπτο εισαι 0.7 frame πισω θα αποδωσει σωστα με τοσο μεγαλο Margin αλλα μεχρι 4mbit. ισα που τωρα δεν θα εχει αποσυνδεσεις. On 11/1/2018 at 10:52 AM, bill987 said: Όχι πλέον σταμάτησαν οι αποσυνδέσεις και εννοείται ότι απλά ξεκλέβω λίγο χρόνο και παίζω ενα παιχνίδι που μου αρέσει, είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι.... Το θέμα είναι ότι τώρα στην 24άρα γραμμή έχω download 4...... Αυτό με ενοχλεί, να με πήγαιναν στα 6 δεν θα με πείραζε καθόλου αλλά στα 4 είναι κάπως.... μπορεις να πεις να σε κλειδωσουν στα 8 για να δεις αν εκει με fast Θα εισαι οκ ή στα 6 αν πριν με Fast ησουν 8.η ευκολη λυση βεβαια να αλλαξουν Profile απο το να δοκιμασουν αλλο ζευγαρι χαλκου. On 15/1/2018 at 8:25 AM, heros said: Να παρέμβω λίγο με το δικό μου πρόβλημα που είναι παρόμοιο όπου σε μία vdsl 50/5 ενώ έχω fastpath στο upload.... στο download έχω interleave debth ...1935... πολύ δεν είναι? βλέπω ότι οι άλλοι εδώ έχουν 2-63... Υποψη η γραμμή είναι πλήρως σταθερή στα 50/5 καθώς είμαι 20 μέτρα από την καμπινα με attainable 125mb/50mb 18.2snr margin download.. Πήρα σάββατο την τεχνική υποστήριξη της wind και μου είπαν μετα από μία ώρα ότι βρήκαν πρόβλημα στον βρόγχο(!) και τώρα που έγραφα το μύνημα μου το γύρισαν σε fastpath και το download!!! Το snr margin πήγε 21db και το attanable download επεσε στα 106mb.... ενοειτε η γραμμη εξακολουθεί να είναι 50/5.. Ξεκινησα να το ψάχνω επειδή είχα υψηλά ping (200) όταν φίλοι μου είχαν 80... Τελικά έφταιγε αυτό??? το fast σωστα σου ριξε το attainable και το margin. επισης υπαρχουν διαφορα επιπεδα σε Fast/interleave.αλλα και παλι η διαφορα απο interleave σε Fast θα ειναι 20 ms.δηλαδη σε adsl με fast ειχα 8-9 Ms με Dns και με Interleave κοντα στα 30.δηλαδη πανω κατω 20 ms διαφορα.επισης καλο ειναι να εισαι με ethernet οχι ασυρματα.αλλα 200ms ειναι παραξενο.αν θες μπορω να δω ποσο εχω σπιτι αρκει να το δειχνει και να κανω ενα Ping και να σου πω ποσο μου βγαζει.ειμαι Fast up /interleave down. τωρα τι Ping εχεις που εισαι σε Fast? 1
bill987 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Στα 8 έχω αποσυνδέσεις, μου είπαν δεν υπάρχει προφίλ 6 αρι... Ισχύει ???? Συνεχίζω να πληρώνω για 24άρα γιατί δεν έχει προσφορά στα 4 και βγαίνει ίδια τιμή!! Lol Που το θυμήθηκες το θέμα??
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 αν κλειδωνουν την ταχυτητα με βαση τα Mbit της ταχυτητας δηλαδη 4 και 8 ναι μαλλον δεν εχουν ΦΤΙΑΞΕΙ κατι ενδιαμεσα.αλλοι παροχοι δεν παιζουν με βαση την ταχυτητα αλλα με βαση το margin οποτε εκει εχεις παραπανω επιλογες. εκει θελει δοκιμη ειτε με αλλο παροχο ειτε με vdsl αν μπορεις να βαλεις. 6 minutes ago, bill987 said: Στα 8 έχω αποσυνδέσεις, μου είπαν δεν υπάρχει προφίλ 6 αρι... Ισχύει ???? Συνεχίζω να πληρώνω για 24άρα γιατί δεν έχει προσφορά στα 4 και βγαίνει ίδια τιμή!! Lol Που το θυμήθηκες το θέμα?? 1
bill987 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς μένω σε χωριό και δεν έχουμε επιλογές σε θέμα πάροχου - vdsl.... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από bill987
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 4 minutes ago, bill987 said: Δυστυχώς μένω σε χωριό και δεν έχουμε επιλογές σε θέμα πάροχου - vdsl.... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! τοτε μονο αν τους πεισεις να δοκιμασουν αλλο ζευγαρι το οποιο να παιζει καλυτερα ωστε να εισαι οπως ησουν στην αρχη που επαιζαν ολα ενταξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα