EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 meta tin apegatastasei tis aglikis ekdosis office 2003 kai tin egatastasi tis elinikis ekdoseis o internet explorer anoigei meta apo kamia ora . ti skata simvenei kai dimiourgithike auto to provlima ? eleos pia ! olo provlimata !
ThomasD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Kai se mena to idio simvainei. To office to egkatestisa xthes kai simera pou piga na anoikso ton explorer kanei xronia na anoiksei! Xthes den eixe provlima (ola kanonika) alla simera exei ginei spastiko
wizard Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 KΚαι εμένα το ίδιο μου έκανε μετά την εγγατάσταση των ελληνικών από το pc-mag και στη συνέχεια του update από την Micro$oft για το word. Το πρόβλημα λύθηκε με System Restore και ξανά εγκατάσταση χωρίς του update. Μήπως κάνατε και εσείς κάτι τέτοιο? Ή αν δεν κάνατε μήπως πρέπει να κατεβάσετε κανένα patch? Πάντως είναι τρομερά σπαστικό!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 exeis kai esi to office apo to pcmag .prolaves na to kaneis full ? ego pados oxi kai auto einai adiko .
wizard Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 YES!!!!! Βασικά, μην το βλέπεις σαν αδικία. Μάλλον περισσότερο σαν κωλοφαρδία μας. Και εμείς για 30 μέρες το πήραμε. Πάντως κάτι θα βρείτε να κάνετε και εσείς όπως θα έκανα και εγώ αν δεν ήμουν κωλόφαρδος... :wink:
africa_twin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Μήν ανησυχείτε πε παιδιά σε 30 μέρες σίγουρα θα υπάρχει κάποια λύση... :wink:
agiosall2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 to epatha kai ego ayto alla den eixa akoma egatastisi to sp1 molis to ekana to provlima lithike ego omos den eixa kolima mono ston explorer alla kai se alla programata
HexStatic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Paidia kante auto to tweak kai o ie tha anoigei akariaia ... dexi click sto shortcut pou exete gia ton ie, properties kai sto target aplws prostheste -nohome diladi h entolh na leei ("C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" -nohome) etsi o ie tha anoigei amesws. Plus tha anoigei xwris na kanei loading tin homepage pou exete orisei...
wizard Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 HexStatic, αυτό που λες δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα που λένε τα παιδιά. Έχει καμιά διαφορά αν απλώς πας Εργαλεία->Επιλογές Internet και στο tab Αρχική σελίδα επιλέξεις χρήση κενής? Δε νομίζω, και αυτό είναι και πιο απλό και μπορείς να ανοίξεις τον explorer και από άλλο shortcut. :wink: agiosall2, όντως κόλλαγαν και άλλα προγράμματα αλλά εμένα μόνο όσα είχαν σχέση με τον explorer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.