kin® Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα, Ανοίγω ένα θέμα στο οποίο γίνεται μεγάλη "φασαρία". Ο λόγος είναι για τις γνωστές Funko POP! φιγούρες. Εγώ προσωπικά είμαι fun και έχω αγοράσει πολλές.
dalain Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Γουστοζικες ειναι και απ'οτι εχω δει ειναι αμετρητες!!απο που τις παιρνεις;κοστος;
kin® Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα dalain! Ναι είναι φανταστικές. Λόγω το ότι είναι πολλές μαζεύω συγκεκριμένες, όπως Marvel και Star Wars. Οι τιμές κυμαίνονται κοντά στα 15 ευρώ. Αγοράζω κυρίως από Village Movie Store στο Mall και Wizbox.
orck Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Αθηνα, nerdom.gr epicloot.gr gamescom.gr Θεσσαλονικη e-fantasy.gr wizbox.gr απο εξωτερικο zavvi.com (Αγγλια) Περνω μονο gaming, αν και ξεφυγα με τον Αντεντοκουμπο και το Rick απο το rick and morty Προφανος δεν δουλευω σε κανεναν απο αυτους ουτε ειμαι μετοχος.
Se7en92 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 ξεκινη κ γω το αθλημα-αρρωστια δεν υπαρχει κανενα ελληνικο φορουμ?
Dazed_and_confused Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Υπάρχουν κάποια groupakia στο facebook! Πόσα funko pop έχετε στη συλλογή σας; Εγώ μόλις ξεκινησα με την φιγούρα Rick στην τουαλέτα
theo93 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξέρετε που μπορώ να βρω την φιγούρα Hercules σε λογική τιμή; Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από theo93
-WISE- Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Dazed_and_confused είπε Υπάρχουν κάποια groupakia στο facebook! Πόσα funko pop έχετε στη συλλογή σας; Εγώ μόλις ξεκινησα με την φιγούρα Rick στην τουαλέτα Εγώ έχω σχεδόν ολοκληρώσει τη horror συλλογή μου. Και λέω σχεδόν γιατί όλο και κάτι άλλο θα βγει που θα θέλω να πάρω. 😛
Dazed_and_confused Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, theo93 είπε Ξέρετε που μπορώ να βρω την φιγούρα Hercules σε λογική τιμή; Στα ελληνικά με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα κάτι, τσεκ εδω: https://www.popinabox.co.uk/merch-figures/disney-hercules-funko-pop-vinyl/11586214.html Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από Dazed_and_confused 1
Dazed_and_confused Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Τελευταίο funko pop που τσίμπησα ήταν baby yoda από Mandalorian ❤️ https://www.skroutz.gr/s/23060882/Pop-Television-Star-Wars-Mandalorian-The-Child-with-Cup-378.html
arkanis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Στις 5/1/2018 στις 8:09 ΜΜ, kin® είπε Καλησπέρα σε όλη την ομάδα, Ανοίγω ένα θέμα στο οποίο γίνεται μεγάλη "φασαρία". Ο λόγος είναι για τις γνωστές Funko POP! φιγούρες. Εγώ προσωπικά είμαι fun και έχω αγοράσει πολλές. Είναι πραγματικά μια πανδημία γύρω από το θέμα, εγώ προσωπικά είμαι συλλέκτης. Τώρα αναμένουμε τα exclusives από το SDCC 2023. Κάποια έχουν ήδη διαρρεύσει. https://funkostories.com/exclusive-sdcc-2023-funko-pops-stranger-things-001-spotted-on-target/ . Ο καθένας με την τρέλα του λένε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα