z3et Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Λίστα από την Intel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mofori Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Εμεις που πληρωσαμε για ΧΕΟΝ μηπως τον πληρωσαμε για να παιζουμε πασιεντζα και να σερφαρουμε μονο στο ιντερνετ;; 30% μειωση που λεγεται πρεπει να σημαινει και 30% επιστροφη χρηματων για την υποβαθμιση και 30% μειωση τιμων.... , Αν ειχε τσιπα η ΙΝΤΕL . Ο,τι πληρωνεις πρεπει να παιρνεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drpaneas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Αν βάλετε το patch σε λίνουξ, τα 32-bit προγράμματα (βλ. Wine) κρασάρουν με το καλημέρα. Έχει ήδη γίνει γνωστό και έχουν ήδη ετοιμάσει patch για να το φτιάξουν. Γενικά προβλέπω μία σειρά από προβλήματα τα οποία θα προκύψουν αργότερα. Είδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) σε μηχάνηματα με xeon 54xx (Launch Date Q4'07) επάνω σε 775 μητρική αρκεί το update από την Ms η θα χρειαστεί και bios update? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από drdedus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/1/2018 στις 8:28 ΜΜ, Delos96 είπε Εμείς με τους core 2 quad στην απ'εξω? όχι ρε η intel θα δώσει μέχρι και για prescot μην αγχώνεσαι και θα δεις και ένα -10% στις επιδόσεις και θα τρέχεις με 5 fps λιγότερα το nfs underground τώρα. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από georgepppo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Τους πληρώνεις χρυσάφι και ξηγιούνται αλμυρό φιστίκι.... Αυτό πάει πολύ ρε σεις και 1% να πέσει η απόδοση είναι fail. Να μην πω για το security, βλέπω να πέφτουν ομαδικές μηνύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmakr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 2600Κ πλεον ειναι για πεταμα. Επειδη τους θελω για rendering να μου πειτε που θα τους πεταξετε να παω να τους παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsene Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 7 hours ago, musiccc444 said: αν δεν καλύψουν όλους τους επεξεργαστές και αφήσουν τους παλιότερους στην απ'εξω,ας μας στείλουν αυτοκολλητάκι "hacker inside" για να αντικαταστήσουμε το "intel inside" Έτοιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δλδ τωρα που εγινε το windows update ειμαστε καλυμμενοι ή πρεπει να κανουμε και κατι αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, elpaso1 είπε Δλδ τωρα που εγινε το windows update ειμαστε καλυμμενοι ή πρεπει να κανουμε και κατι αλλο; την προσευχη μας οτι δε θα σκασει τιποτα αλλο αργοτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musiccc444 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 @Tsene τo meltdown sticker είναι για αυτούς με την πτώση απόδοσης,όσοι έχουν παλιότερους επεξεργαστές θα πάρουν το spectre ,φούλ απόδοση με Ηacker Threading 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, elpaso1 είπε Δλδ τωρα που εγινε το windows update ειμαστε καλυμμενοι ή πρεπει να κανουμε και κατι αλλο; Και BIOS update χρειάζεται. Το αναφέρει η Microsoft και αν θυμάμαι και η Intel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragvirusnet Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 https://www.tweaktown.com/news/60411/heres-list-intel-cpus-affected-spectre-meltdown/index.html με βάση αυτή την λίστα, εγώ που έχω τους Pentium G4400 και δύο G4650 σε PCs μου, δεν με επηρεάζει ? (σε άλλο ένα έχω και τον ryzen5-1500x) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, VChris είπε Και BIOS update χρειάζεται. Το αναφέρει η Microsoft και αν θυμάμαι και η Intel Σε διαφορετική περίπτωση απλά μένει ανενεργό το patch των Windows??ρωτάω γιατί δεν καίγομαι και ιδιαίτερα να το εγκαταστήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτι ξέρω και μένω με τον γερολυκο X5670 και την 1366 μητρικουλα μου. Απ' το 2009 κερνάει τσαγακι. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από GeorgeSmirlis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα