zoiskarl Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Τσέκαρε αν έχεις κατεβάσει chipset drivers για ryzen καθώς και το power plan των ryzen ώστε να είναι ενεργοποιημένο.Scannare για corrupted files το installation των windows.Δες και εδώ πηγή 1 πηγή 2 πηγή 3 .Ξαναδοκίμασε format.Ακόμα δεν ξέρω αν θα έχει κάποια σχέση αλλά τσέκαρε τα σλοτς των ram.Βάλτες από την τέρμα δεξιά πλευρά ανά δύο.Και δες συνδεσμολογία καλωδίων στο pc.Τέλος δες μία εδώ .
DeathStalkerGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, atheatos said: Το προβλημα σου μοιαζει εντονα GPU προβλημα ή PSU προβλημα. Αφου λες οτι η μητρικη ειναι εντάξει με τις default ρυθμισεις επρεπε να παιξει, ας ειναι και πιο κατω σε ταχυτητα η ram. Eχω 2 τροφοδοτικά, corsair ενα 430 και ενα 550. Το 550αρι ολοκαινουργιο. Το ιδιο θεμα μου βγαζει και με τα δυο. Η GPU μου παιζει αψογα στον i52500 και την μυθολογικη μου MOBO. Επισης δοκιμασα να τρέξω μια μια τις ραμ , στα παιχνιδια, πλεον κρασάρει πολυ πιο αργά, αλλα το κανει, σε μια φαση νομιζα το ελυσα. Η δευτερη στικ μνημης οταν την βαζω μονη της δεν εχω εικόνα. Ανοιγει το μηχανημα και δεν κανει post ποτέ. Αν τις βαλω μαζι τις βλεπει και τις δυο. Ρεκόρ γκαντεμιας και "οτι να'ναι".
sistah Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια διαβαστε τις προηγουμενες σελιδες, του τα εχω πει ηδη περι chipset drivers... Υποθετω οτι το εχει κανει ηδη αν και δεν ενημερωσε. Ουτε ενημερωσε ποιες Windows version εβαλε ουτε και ποιους GPU drivers. Επισης εχει αλλαξει PSU.... Θα δοκιμαζα και windows 7, ενα μονο στικ ram σε ολες τις θεσεις, driver verifier και να κανω minimal installation στους gpu drivers. Ακομα δεν γνωριζω τι κακο εχουν οι native drivers των windows και δεν το αφηνεις στην ησυχια του... Εdit: Δεν ποσταρει ουτε στην καινουρια mobo? Μem test κανεις ενα ενα τα στικ οχι μαζι. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από sistah
DeathStalkerGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 18 minutes ago, zoiskarl said: Τσέκαρε αν έχεις κατεβάσει chipset drivers για ryzen καθώς και το power plan των ryzen ώστε να είναι ενεργοποιημένο.Scannare για corrupted files το installation των windows.Δες και εδώ πηγή 1 πηγή 2 πηγή 3 .Ξαναδοκίμασε format.Ακόμα δεν ξέρω αν θα έχει κάποια σχέση αλλά τσέκαρε τα σλοτς των ram.Βάλτες από την τέρμα δεξιά πλευρά ανά δύο.Και δες συνδεσμολογία καλωδίων στο pc.Τέλος δες μία εδώ . Τα εχω κανει ολα αυτα τουλαχιστον 7-10 φορές.
atheatos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μαλλον η asrock σου εχει καποιο θεμα με τις μνημες. Το ειχα ξανασυναντησει παλαιοτερα σε asrocκ με intel.
DeathStalkerGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, sistah said: Ρε παιδια διαβαστε τις προηγουμενες σελιδες, του τα εχω πει ηδη περι chipset drivers... Υποθετω οτι το εχει κανει ηδη αν και δεν ενημερωσε. Ουτε ενημερωσε ποιες Windows version εβαλε ουτε και ποιους GPU drivers. Επισης εχει αλλαξει PSU.... Θα δοκιμαζα και windows 7, ενα μονο στικ ram σε ολες τις θεσεις, driver verifier και να κανω minimal installation στους gpu drivers. Ακομα δεν γνωριζω τι κακο εχουν οι native drivers των windows και δεν το αφηνεις στην ησυχια του... Σορρυ αν δεν εχω ενημερωσει περιεκτικα για τα αλλα. Τα εχω κανει ολα. Δεν θυμάμαι ποια GPU Drivers εβαλα αλλα ηταν απειρα. Δηλαδή απο αρχές του 2017 εως και του Δεκεμβρη τον Adrenalin. Στον RYZEN δεν δουλευει κανεις, στον i5 2500 ολοι αψογα, ειδικα ο adrenalin. Chipset και ΜΟΒΟ updates, ολα τα εχω κανει. Πλεον δεν μπορω να κανω OS installation γιατι σημερα μου ψόφησε το stickάκι , γιατι ετσι γουσταρε μαλλον, και δεν μπορω να το ξαναφλασαρω με τα διαφορα εργαλεια. Εβαλα Windows 10 latest, (1709) αλλα και 1703 αλλα και τελος και τον 1607. Τίποτα δεν δουλεψε. Οπως ειπα και παραπανω, μια μια αν δοκιμασω τις μνημες με την μια δουλευει αλλα βγαζει ξανα το σφάλμα, πιο αργά , και νομιζα οτι το εφτιαξα, με το αλλο στικ δεν κανει ποτέ POST. Just now, atheatos said: Μαλλον η asrock σου εχει καποιο θεμα με τις μνημες. Το ειχα ξανασυναντησει παλαιοτερα σε asrocκ με intel. Πλεον *αγόρασα* και PRIME PLUS. :/ Τα ιδια.
sistah Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ενα usb εχεις μονο? Επειδη μαλλον δεν προλαβες να δεις το edit μου, και στην νεα mobo δεν ποσταρει το ενα στικ? Kαντο μονο του ενα memtest.
Chrysostomos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 το ότι βλέπει και τα δύο μαζί,δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχει θέμα με το ένα από τα δύο από την στιγμή που με το ένα δεν σου ποστάρει. 1
DeathStalkerGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 16 minutes ago, Chrysostomos said: το ότι βλέπει και τα δύο μαζί,δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχει θέμα με το ένα από τα δύο από την στιγμή που με το ένα δεν σου ποστάρει. Αυτο σκεφτηκα και εγώ. Μαλλον η μια ειναι κατα λιγο ελλατωματικη και η αλλη κατα πολυ. Τυχη βουνο ! Θα προσπαθησω να βρω φιλους με DDR4 μνημες να δοκιμασουμε, και θα ποσταρω τοτε.
zoiskarl Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, sistah είπε Ρε παιδια διαβαστε τις προηγουμενες σελιδες, του τα εχω πει ηδη περι chipset drivers... Υποθετω οτι το εχει κανει ηδη αν και δεν ενημερωσε. Ουτε ενημερωσε ποιες Windows version εβαλε ουτε και ποιους GPU drivers. Επισης εχει αλλαξει PSU.... Θα δοκιμαζα και windows 7, ενα μονο στικ ram σε ολες τις θεσεις, driver verifier και να κανω minimal installation στους gpu drivers. Ακομα δεν γνωριζω τι κακο εχουν οι native drivers των windows και δεν το αφηνεις στην ησυχια του... Εdit: Δεν ποσταρει ουτε στην καινουρια mobo? Μem test κανεις ενα ενα τα στικ οχι μαζι. Chillare την πέτσα σου μαν.Προτάσεις κάνουμε.Άλλαξε mobo και μπορεί να τα είχε ξεχάσει.Τέσπα δες ram και τσέκαρε καλώδια.
Chrysostomos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 τι λίγο,τι πολύ,αν έχει θέμα η ραμ θα στα σκάει συχνά πυκνά. Τώρα γιατί περνάει τα mem test...
DeathStalkerGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 34 minutes ago, sistah said: Ρε παιδια διαβαστε τις προηγουμενες σελιδες, του τα εχω πει ηδη περι chipset drivers... Υποθετω οτι το εχει κανει ηδη αν και δεν ενημερωσε. Ουτε ενημερωσε ποιες Windows version εβαλε ουτε και ποιους GPU drivers. Επισης εχει αλλαξει PSU.... Θα δοκιμαζα και windows 7, ενα μονο στικ ram σε ολες τις θεσεις, driver verifier και να κανω minimal installation στους gpu drivers. Ακομα δεν γνωριζω τι κακο εχουν οι native drivers των windows και δεν το αφηνεις στην ησυχια του... Εdit: Δεν ποσταρει ουτε στην καινουρια mobo? Μem test κανεις ενα ενα τα στικ οχι μαζι. Aυτο με το Μemtest και ενα στικ τη φορα δε το ηξερα, αλλα πλεον ανακαλυψα οτι ενα στικ καν δεν postαρει το μηχανημα. Οποτε ναι. 2 minutes ago, zoiskarl said: Chillare την πέτσα σου μαν.Προτάσεις κάνουμε.Άλλαξε mobo και μπορεί να τα είχε ξεχάσει.Τέσπα δες ram και τσέκαρε καλώδια. Τα καλωδια τα εχω τσεκαρει απειρες φορες και εχω αλλαξει και πολλες φορες, πχ SATA ή HDMI και DVI.
sistah Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, zoiskarl said: Chillare την πέτσα σου μαν.Προτάσεις κάνουμε.Άλλαξε mobo και μπορεί να τα είχε ξεχάσει.Τέσπα δες ram και τσέκαρε καλώδια. Και πολυ καλα κανεις απλα το παιδι απανταει στα ιδια και τα ιδια.Δεν ειναι πολλες οι σελιδες... Οσον αφορα τις ram, μου εχουν βγει καθαρες μνημες στο παρελθον και οταν τις τεσταρα μια μια, βγηκε το error στο 10 λεπτο. Ιδανικα τεσταρεις μια μια τις Ram σε ολα τα σλοτς ωστε να αποκλεισεις και πιθανο slot προβλημα της mobo. Εφοσον ειναι ολοκαινουρια mobo, θα εκανα skip το δευτερο part. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από sistah
DeathStalkerGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 53 minutes ago, sistah said: Ενα usb εχεις μονο? Επειδη μαλλον δεν προλαβες να δεις το edit μου, και στην νεα mobo δεν ποσταρει το ενα στικ? Kαντο μονο του ενα memtest. Nαι φιλτατε μονο ενα USB στικ δυστυχως xD . Τωρα επαιξα το tutorial του MAFIA 2 με ενα stick , το λειτουργικο στικ, και μου εβγαλε το σφαλμα αυτο απειρες φορες μεν , αλλα δεν κρασαρε η εφαρμογη Mafia2.exe. Και εφοσον εστρωσε δουλευε το παιχνιδι προβληματικα μεν (με τακτά Driver failures) ανα περιπου 5 λεπτά. Παλαιοτερα ολο το συστημα ετρωγε hang η εκλεινε μια και καλη η εφαρμογη, η ηταν fully unresponsive. Με την αλλη RAM οπως ειπα δεν κανει ποστ. Τρίτη απογευμα θα ερθει ενα φιλαράκι με DDR4 μνημες να τις δουμε στο μηχανημα και να βγαλουμε επιτελους πορισμα αν φταινε οι μνημες μου. Ετσι φαινεται αλλα με την Οδύσεια που περναω ολα ειναι πιθανά. Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ, εναν προς εναν για τις πραγματικα πολυτιμες πληροφοριες, και αν εχετε τιποτα νεο ριχτε το δε βλαπτει. Τώρα θα βαλω το παλιο μου συστημα μπας και παιξω κανενα ματσάκι PES 18. Καλο απογευμα σε ολους.
SeXBOX Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Just now, DeathStalkerGR said: Τρίτη απογευμα θα ερθει ενα φιλαράκι με DDR4 μνημες να τις δουμε στο μηχανημα και να βγαλουμε επιτελους πορισμα αν φταινε οι μνημες μου. Αν δεν λυθεί τότε σου προτείνω να το ξεστήσεις το pc μέχρι και την τελευταία βίδα και να το ξαναστήσεις προσεκτικά βίδα, βίδα από πλαστικό προστατευτικό αγωγό και να είναι από επαφή της μητρικής σε μεταλλική βίδα χωρίς το προστατευτικό, να ακουμπά μέχρι και στο στο κουτί και άλλαξε ότι καλώδιο PSU ή Sata ή ακόμα και ψήκτρα. Τα πάντα μπορεί να είναι. οπότε το ξεστήνεις ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ και ξανά στήνεις από το 0. Δεν σου έμειναν ούτως η άλλος και πολλές επιλογές μιας και άλλος φίλος σου με το ίδιο σύστημα είναι μακριά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα