stratos_lag Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και καλη χρονια σε ολους! Εχει παρει το μάτι μου μερικα καφαο Wind. Εχω ακουσει και αυτες τις διαφημίσεις (AC DC Thunderstruck) για οπτικές οινες κλπ αλλα δεν το πολυ πιστευα για το λογο οτι απο προσωπική εμπειρια αλλα λενε και υπόσχονται και αλλα μπορούν να παρέχουν! Τελικά περνάνε δικα τους καλώδια? Θα ερθει ημερα που δεν θα εχουν αναγκη την CosmOte??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Περνάνε όπτικές ίνες και βάζουν δικά τους καφαο, τα οποία συνδέονται με τα καφάο του ΟΤΕ για να έρθουν μέχρι το σπίτι με το χαλκό του ΟΤΕ. Κάποια θα είναι και με οπτικές μέχρι το σπίτι/κτήριο. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mDiPB0wHyVtkrSpzS5ypq0J8qGyMJERbrPP5xWM9a5U/edit#gid=390961627 Δες καρτέλα Wind, υπάρχει και Vodafone.
vagmouk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Πάντως στη γειτονία μου ΄έχουν σκάψει εδώ και πολλούς μήνες και μπροστά στην πόρτα μου καταλήγει το έργο σε ένα φρεάτιο που στο καπάκι του έχει το σήμα της wind.Τώρα τι έχουν μέσα στο φρεάτιο και στη γραμμή μου τραβήξανε δεν ξέρω.Ισως να έχει σχέση με κάτι που διάβασα για πιλοτικό δίκτυο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.Μένω Αγιο Δημήτριο στα όρια με Νέα Σμύρνη και η γραμμή που σκάψανε από το φρεάτιο πάει κάπου μέσα στην Ανω Νεα Σμύρνη.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Και η Wind και η vodafone εχουν βαλει δικα τους καφαο.στην ουσια μπαινει κοντα στου οτε.οπτικη ινα φτανει μεχρι το καφαο και μετα ενωνεται με ζευκτικο καλωδιο το καφαο του οτε που εχει τα απερχομενα με το kv της wind>και σου δινουν ιντερνετ απο εκει.τα φρεατια ειναι για τις ινες και συνηθως κατω απο τα φρεατια ειναι οι μουφες (ενωσεις ) των ινων που μπορει να δινουν και αλλου.απο τις ινες βεβαια καποιος θα μπορουσε να περασει και ftth αφου τις εχει ριξει ηδη απλα θα πρεπει να τις επεκτεινει μεχρι τον πελατη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα