LabrakisG1992 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ενδιαφέρομαι για αγορά 1070/1080 αλλά επειδή δεν βρίσκω Μεταχειρισμένη(ή δεν προλαβαίνω κάποιες φορες)σκέφτομαι για καινούργια μάλλον 1070 λόγω budget. Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο να ρίξω μια ματιά (δεν θα πάρω από εκεί προφανώς απλά για να δω τι παίζει) Και μου είπε ένα φιλαράκι που δουλεύει εκεί να περιμένω μέχρι την Δευτέρα που ξεκινάνε οι εκπτώσεις. Και ερωτώ: πιστεύετεότι θα δούμε καμία διαφορά?οκ Πλαίσιο κωτσοβωλος κτλ πιθανόν να ρίξουν τις τιμές αλλά και πάλι θα είναι πιο ακριβά από πολλά σκρουτζομαγαζα.Σε αυτά πιστεύετε ότι θα δούμε διάφορα?
mindtrapper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Προσωπικά πιστεύω πιο πιθανό είναι να ανέβουν οι τιμές πάρα να πέσουν. Έχουν βγάλει και ανακοίνωση οι εταιρίες ότι θα ανεβάσουν τις τιμές και καλά λόγω μειωμένης διαθεσιμότητας ram.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 https://www.techpowerup.com/240260/mid-range-and-high-end-graphics-card-prices-could-rally-report
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα