PolonosJ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Παιδες καλησπερα εχω μια απορια. Εχω και τις δυο καρτες γραφικων του τιτλου αλλα δεν ξερω πια να κρατησω! Λιγο που κοιταξα benchmarks η r9 390 ειναι λιγο καλυτερη αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας
chrisde Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Η 390 είναι ελαφρώς καλύτερη αλλά η 480 είναι λιγότερο ενεργοβόρα με καλύτερη μεταπωλητική αξία. Το ποιά θα κρατήσεις εξαρτάται από παράγοντες όπως πόσο θα πουλήσεις τώρα αν θα πουλήσεις κάποια από τις 2 και σε τι κατάσταση είναι...
PolonosJ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 H rx 480 ειναι του αδερφου μου και σκεφτομουνα την τραμπα αλλα η δικια μου ειναι σε καλυτερη κατασταση και μου φαινεται και λιγο καλυτερη. Σκεφτομουνα να κανω Overclock την R9 390 αλλα το φοβαμαι μιας και δεν εχω ιδεα τι να ανεβασω και ποσο
chrisde Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε δεν αξίζει τότε τράμπα. Κράτα την 390 και ψάξε youtube ή google για oc με msi afterburner (ή και με radeon settings αν δεν θες τρίτα προγράμματα). Δεν είναι τίποτα, μην φοβάσαι. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από chrisde
Valous Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Εγώ θα κρατούσα την rx 480, είναι μια γενιά μετά, όλο και κάπου θα βοηθήσει αυτό στο μέλλον οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες που είδα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα