Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους αρχικά. 

Ποσό που διαθέτουμε : 1350 ταβάνι 

Χρήση υπολογιστή :   gaming κυρίως και προγραμματισμός σε c, c++

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: autocad 2018 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Θέλω μια άνω των 75hz 24-27 ίντσες και  αν γίνεται 1ms. 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Ποντίκι και πληκτρολόγιο κατά προτίμηση αθόρυβα και rgb(όχι 16.7μ χρώματα, τα βασικά) . 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).
Ξάνθη. Εχω δει ότι η digital master προσφέρει 3% έκπτωση σε φοιτητές. 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Digital Master εκτός αν βγαίνουν πιο φθηνά από αλλού. 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Θα το στήσω εγώ 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο. 

Οχι

Μέχρι στιγμής σκέφτομαι για : ryzen 1600, 1tb wd blue, seasonic 520 gold modular, ripjaws v  3200 Cas 16 2x8gb, Asus rog b350f η asrock b350 pro4 atx, rx 580 λόγω freesync ή 1060, monitor Samsung C24fg70, phanteks p400s window

Θα ήθελα ένα κουτί το οποίο να χωράει υδροψυξη 240μμ στο πάνω μέρος και με τουλάχιστον 2 θέσεις για ανεμιστηρακια μπροστά . 

Δημοσ.

Καλημέρα. Μην πάρεις καινούριο μηχάνημα. Δεν συμφέρει. Δόξα το Θεό υπάρχουν άφθονες αγγελίες με καλά μηχανήματα να βρεις μια ευκαιρία. Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες μου αλλά και γενικά στο νήμα ολοκληρωμένα συστήματα και δε θα το μετανιώσεις. 

Αν έχεις κόλλημα και θες ντε και καλά να το φτιάξεις μόνος σου και πάλι γίνεται. Πάρτο ολοκληρωμένο διέλυσε το και στηστο ξανά από το μηδέν. Διπλή η χαρά!

Με 1300+ ευρώ που διαθέτεις θα πάρεις μηχάνημα που κοστίζει 2000+ και με εγγύηση. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AlexIord είπε

Καλή χρονιά σε όλους αρχικά. 

Ποσό που διαθέτουμε : 1350 ταβάνι 

Χρήση υπολογιστή :   gaming κυρίως και προγραμματισμός σε c, c++

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: autocad 2018 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Θέλω μια άνω των 75hz 24-27 ίντσες και  αν γίνεται 1ms. 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Ποντίκι και πληκτρολόγιο κατά προτίμηση αθόρυβα και rgb(όχι 16.7μ χρώματα, τα βασικά) . 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).
Ξάνθη. Εχω δει ότι η digital master προσφέρει 3% έκπτωση σε φοιτητές. 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Digital Master εκτός αν βγαίνουν πιο φθηνά από αλλού. 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Θα το στήσω εγώ 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο. 

Οχι

Μέχρι στιγμής σκέφτομαι για : ryzen 1600, 1tb wd blue, seasonic 520 gold modular, ripjaws v  3200 Cas 16 2x8gb, Asus rog b350f η asrock b350 pro4 atx, rx 580 λόγω freesync ή 1060, monitor Samsung C24fg70, phanteks p400s window

Θα ήθελα ένα κουτί το οποίο να χωράει υδροψυξη 240μμ στο πάνω μέρος και με τουλάχιστον 2 θέσεις για ανεμιστηρακια μπροστά . 

Αλέξανδρε καλή χρόνια, αν θες πέρασε την απορία σου και στο νήμα 

Δες τι θα σου προτείνουν και άλλοι φίλοι του φόρουμ πριν πετάξεις τα λεφτά σου είτε σε κάτι άχρηστο από δεύτερο χέρι, είτε σε κάτι καινούριο που υπερκαλύπτει τις ανάγκες σου και είναι ακριβότερο. Καλοδούλευτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Alexlord Άν σε ενδιαφέρει κυρίως fps gaming και πολλά hz-σε αυτό το budget, μπορείς να πας στην παρακάτω σύνθεση. Ips panel με πολλά hz δεν χωράει στο budget, αν θέλεις να ανέβεις λίγο πάντως πας και εδώ σε va-> https://www.skroutz.gr/s/10862959/Samsung-C24FG70.html

Από visionstudio.gr Θεσσαλονίκης, κάνουν και συναρμολόγηση.

visionstudio.jpg

edit : πληκτρολόγιο/ποντίκι : http://www.e-shop.gr/pliktrologio-coolermaster-devastator-3-combo-p-PER.817899

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...