Heatspreader Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Αν μπορείς τρέξε ένα bench xtu και πόσταρε screenshots να δούμε σκορ και peak temp στα 1.28 https://downloadcenter.intel.com/download/24075/Intel-Extreme-Tuning-Utility-Intel-XTU- Πρόσεχε μόνο με το offset γιατί αφαιρεί και από idle .Αν το κατεβάσεις πολύ μπορεί να έχεις bsods σε idle Ναι το ξέρω. Όταν το είχα βάλει -70 είχα θέματα. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από Heatspreader 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Mε το δικο μου offset αν μου εξηγησει κανεις τι γινεται. Βαζω -0.05, και γενικα δουλευει κομπλε, σε idle και σε gaming. Ουσιαστικα πρεπει να παει -0.05 απο το Vid, και τοσο παει. Οτνα ομως τρεξω ενα realbench ας πουμε, σε καποιες φασεις αντι να ειναι -0.05 απο το Vid ειναι +0.1, δηλαδη το vid ειναι κοντα στο 1.2 και το vcore στο 1.3. Τι διαολο γινεται? Επισης, παρατηρησα (ναι ξερω, ανακαλυψα την πυριτιδα) οτι οταν εχω τα c states ανοιχτα και κανει downclocks και downvolts οτι χανει λιγο σε επιδοσεις. Πρεπει να τρεξεις bench για δεις την διαφορα αλλα υπαρχει. Απο εκει και περα η gaming 7 την οποια φοβομουνα εχει βγει αστερι. Peak στα vrm εχει γραψει 61 το hwinfo, στα 5ghz με 1.29volts. Δεν ειναι κακο φανταζομαι. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα το VID λέει τα δικά του. Έχω -30mv Offset. Το Max Vcore με το Max Vid έχουν διαφορά 150mV. Φυσικά μπορεί να χάνεις λίγο σε επιδόσεις. Γι' αυτό λέγεται Maximum Performance. Το θέμα είναι πόσο χάνεις και πόσο κερδίζεις αλλού. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από Heatspreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, mcrae13 είπε Αν μπορείς τρέξε ένα bench xtu και πόσταρε screenshots να δούμε σκορ και peak temp στα 1.28 https://downloadcenter.intel.com/download/24075/Intel-Extreme-Tuning-Utility-Intel-XTU- Πρόσεχε μόνο με το offset γιατί αφαιρεί και από idle .Αν το κατεβάσεις πολύ μπορεί να έχεις bsods σε idle Ετοιμο ετρεξα απλα το benchmark. Το εβαλα στο 1.31 manual παραπανω δεν πηγε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 heybro θα αποφασίσεις με τι ρεύμα τελικά τρέχεις στον επεξεργαστή σου , κάθε φορά που γράφεις για το ρεύμα λες και διαφορετικό νούμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, birel-motosport είπε heybro θα αποφασίσεις με τι ρεύμα τελικά τρέχεις στον επεξεργαστή σου , κάθε φορά που γράφεις για το ρεύμα λες και διαφορετικό νούμερο Στα 1.28 με κόλλησε το συγκεκριμένο benchmark και το ανέβασα λίγο. Realbench έτρεξα 3 φορές στα 1.28 χωρίς θέμα για 2 ώρες. Δεν ξέρω γιατί. Οι θερμοκρασίες παραπάνω είναι στα 1.31 llc 6 πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Όσο ζεσταίνει ο καιρός, τόσο ξενερώνω με τα temps του 8700K. Θα το φάει το νυστέρι δεν την γλιτώνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Καποιο καταστημα για αγορα delid tool απο Ελλαδα ξερουμε; Ειτε Die mate 2 ειτε rockit 88. Το μονο καταστημα που το βρισκω εξω ειναι το caseking αλλα δεν ξερουν ποτε θα παραλαβουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 το caseking ειναι μανουλα σε κατι τετοια απο ελλαδα αμφιβαλω αν θα βρεις τιποτα ιδιαιτερο. υπομονη καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Ενώ σε όλα τα cores οι θερμοκρασίες είναι παραπλήσιες, το core 1 @#*(#@@( και είναι +10C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Η Ιντέλα δεν έχει βάλει αρκετή οδοντόπαστα εκεί φαίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Heatspreader είπε Η Ιντέλα δεν έχει βάλει αρκετή οδοντόπαστα εκεί φαίνεται! Στοιχιζει ρε φιλε βαλαμε colgate και ειναι ακριβη εξοδα πολλα.. Παντως θερμοκρασιακη αποκλιση ενος πυρηνα παρατηρειται συχνα στους πολυπυρηνους.. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Εμένα ο 3 γαμιεται λίγο είναι ο μόνος που μπορεί να έχει 70 και οι άλλοι 5 να είναι στα 60. 10 βαθμούς διαφορά σε load συνήθως. Όπως και να έχει 6 7 χρόνια τα έχουν άνετα οι συγκεκριμένοι επεξεργαστες και όσο βγαίνουν καλύτερες κάρτες τόσο πιο καλοί θα γίνονται γιατί ακόμα και με 1080ti αδικείται ο επεξεργαστής. Όταν κάνουν implement και 8 10 12 threads τότε θα ρίχνει και 10 20fps στον 8600k που τώρα είναι ισάξιοι σε gaming. Λέτε για τους ryzen ότι είναι κρύοι. Αν βάλουμε τον 8700k στα 4 all cores με 1volt και να δούμε τι θερμοκρασιες θα έχουμε. Γιατί στα 4 παίζουν οι ryzen max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοιτα οποιοι ειναι τοποθετημενοι πιο κοντα στο κεντρο του die λογικο ειναι να εχουν απο ελαχιστη εως αισθητα ανωτερη θερμοκρασια ειδικα αν κανεις o/c της ταξης του 30% και πανω εδω ερχονται ολα τα αλλα και κολλανε και κανουν πιο αισθητο το θεμα.. (tim vs soldering) Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Κοιτα οποιοι ειναι τοποθετημενοι πιο κοντα στο κεντρο του die λογικο ειναι να εχουν απο ελαχιστη εως αισθητα ανωτερη θερμοκρασια και εδω ερχονται ολα τα αλλα και κολλανε και κανουν πιο αισθητο το θεμα.. (tim vs soldering) Τωρα εξηγείται δεν γνωρίζω πως είναι φτιαγμένοι ακριβώς οι επεξεργαστές και από την αρχή μου φαινόταν περιεργες οι παραπάνω θερμοκρασίες. Κάποια στιγμή θέλει να βάλω καμία arctic πάστα στην ψύκτρα γιατί λογικά θα έχουν βάλει της nzxt και ίσως δούμε ακόμα πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Παιχνίδια παντως που είναι single thread οι 40 45 βαθμοί είναι το όριο τα multithreaded τον ξεσκιζουν λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις