Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, μετα απο 2 σελιδες ξαναεπανερχομαι. Επειδη Παρασκευη θα παω να αγορασω το mobo, ενω ειχαμε καταληξει γενικα σε taichi, τωρα μου μπαινουν 2ες σκεψεις για gaming 7. Το οικονομικο δεν ειναι προβλημα, το προβλημα ειναι οτι εχω διαβασει διαφορα στραβα, ασυγχωρητα κατ'εμε. Σε αλλους παρουσιαζει προβλημα στα VRM και θελει σφιξιμο το heatsink η / και αλλαγη pads, σε αλλους δεν κουμπωνει η 1080ti και θελει ξεβιδωμα το amp up πλαστικο που εχει στο audio κλπα κουλουβαχατα. Την εχει κανεις την mobo να μου πει τι περιπου ισχυει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, strawman είπε

Καλησπερα, μετα απο 2 σελιδες ξαναεπανερχομαι. Επειδη Παρασκευη θα παω να αγορασω το mobo, ενω ειχαμε καταληξει γενικα σε taichi, τωρα μου μπαινουν 2ες σκεψεις για gaming 7. Το οικονομικο δεν ειναι προβλημα, το προβλημα ειναι οτι εχω διαβασει διαφορα στραβα, ασυγχωρητα κατ'εμε. Σε αλλους παρουσιαζει προβλημα στα VRM και θελει σφιξιμο το heatsink η / και αλλαγη pads, σε αλλους δεν κουμπωνει η 1080ti και θελει ξεβιδωμα το amp up πλαστικο που εχει στο audio κλπα κουλουβαχατα. Την εχει κανεις την mobo να μου πει τι περιπου ισχυει?

Εσύ δεν είχες Ryzen 1600; 

Taichi ασυζητητί. Η Giga είχε κάποια θέματα με το πάχος των ψυχτρων ανάμεσα στα vrm υπήρχε κάποιο κενό χιλιοστών. Στα μουλοχτα έβγαλαν και revision αλλά δεν έχει εξαλειφθεί εντελώς

Επεξ/σία από 7nisiotis

2 minutes ago, 7nisiotis said:

Εσύ δεν είχες Ryzen 1600; 

Taichi ασυζητητί. Η Giga είχε κάποια θέματα με το πάχος των ψυχτρων ανάμεσα στα vrm υπήρχε κάποιο κενό χιλιοστών. Στα μουλοχτα έβγαλαν και revision αλλά δεν έχει εξαλειφθεί εντελώς

Nαι, ακομα Ryzen εχω.

Τα διαβασα αυτα τα θεματα και το παιζω ζαρια να το ρισκαρω, ποσο ατυχος να ειμαι

2 λεπτά πριν, strawman είπε

Nαι, ακομα Ryzen εχω.

Τα διαβασα αυτα τα θεματα και το παιζω ζαρια να το ρισκαρω, ποσο ατυχος να ειμαι

Gigabyte δε θα πήγαινα προσωπικά.

Κακό ιστορικό με τις τελευταίες Ζ σειρές από ότι διαβάζω. 

Asus + Asrock επιλέξω 

• Like 1

1 minute ago, 7nisiotis said:

Gigabyte δε θα πήγαινα προσωπικά.

Κακό ιστορικό με τις τελευταίες Ζ σειρές από ότι διαβάζω. 

Asus + Asrock επιλέξω 

Και γω ASUS ηθελα αλλα δεν βλεπω κατι καλο. Οι rog απλα πολυ ακριβες για αυτα που προσφερουν και η hero εχει τιμη στο θεο, δεν ψηνομαι καθολου.

Απλα ελεγα αν την ειχε κανεις εδω την gaming 7 να μου πει εντυπωσεις, αλλιως θα σηκωθω Παρασκευη πρωι και θα το παιξω ζαρια τι θα παρω :P

Όλες είχαν θέματα στο launch, οι Strix είχαν λάθος LLC πχ και από θέμα VRMs είναι μέτριες.

Σόρρυ strawman άλλα έχω την 5 γιατί ήθελα το wifi. :P Στα 230€ δεν θα το σκεφτόμουν πάντως για την 7.

18 minutes ago, Heatspreader said:

Asus Rog Strix Z370-F Gaming

https://www.skroutz.gr/s/12975122/Asus-Rog-Strix-Z370-F-Gaming.html

Θα πας από Ryzen 1600 σε Coffee Lake; Γιατί;

Για την επιστημη

2 minutes ago, 7nisiotis said:

@strawman Διάβασες το αντίστοιχο Ζ370/390 θέμα στο overclock.net

;

Ε οχι ολο. Γενικα ειδα θετικα για την taichi, απλα μου γυαλισε η gaming  7 σαν "top mainstream" ας πουμε

Pro AMD το κανάλι, όμως έχουν αξία κάποια στοιχεία που δίνει για τις oc δυνατότητες των 8700K. 99% πιάνουν τα 4,9Ghz(88%-99% τα κακά κομμάτια) μετά από delid. 88% τα 5 Ghz. 

Βέβαια αυτά δεν σημαίνουν ότι χωρίς το delid δεν θα μπορούν να επιτευχθούν οι ανωτέρω συχνότητες(όπως αφήνεται να εννοηθεί). Απλά θα υπάρχει πρόβλημα με υψηλά temps στα πολύ βαριά φορτία.

• Like 1

26 λεπτά πριν, Heybro είπε

Idle θερμοκρασιες. Που να γινει και delid

Screenshot_1.png

Το idle δεν λέει απολύτως τίποτα.  Ούτε θα μειωθεί με το delid. Σε loading καταστάσεις θα δεις διαφορά.  ;)

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...