strawman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Καλησπερα, μετα απο 2 σελιδες ξαναεπανερχομαι. Επειδη Παρασκευη θα παω να αγορασω το mobo, ενω ειχαμε καταληξει γενικα σε taichi, τωρα μου μπαινουν 2ες σκεψεις για gaming 7. Το οικονομικο δεν ειναι προβλημα, το προβλημα ειναι οτι εχω διαβασει διαφορα στραβα, ασυγχωρητα κατ'εμε. Σε αλλους παρουσιαζει προβλημα στα VRM και θελει σφιξιμο το heatsink η / και αλλαγη pads, σε αλλους δεν κουμπωνει η 1080ti και θελει ξεβιδωμα το amp up πλαστικο που εχει στο audio κλπα κουλουβαχατα. Την εχει κανεις την mobo να μου πει τι περιπου ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, strawman είπε Καλησπερα, μετα απο 2 σελιδες ξαναεπανερχομαι. Επειδη Παρασκευη θα παω να αγορασω το mobo, ενω ειχαμε καταληξει γενικα σε taichi, τωρα μου μπαινουν 2ες σκεψεις για gaming 7. Το οικονομικο δεν ειναι προβλημα, το προβλημα ειναι οτι εχω διαβασει διαφορα στραβα, ασυγχωρητα κατ'εμε. Σε αλλους παρουσιαζει προβλημα στα VRM και θελει σφιξιμο το heatsink η / και αλλαγη pads, σε αλλους δεν κουμπωνει η 1080ti και θελει ξεβιδωμα το amp up πλαστικο που εχει στο audio κλπα κουλουβαχατα. Την εχει κανεις την mobo να μου πει τι περιπου ισχυει? Εσύ δεν είχες Ryzen 1600; Taichi ασυζητητί. Η Giga είχε κάποια θέματα με το πάχος των ψυχτρων ανάμεσα στα vrm υπήρχε κάποιο κενό χιλιοστών. Στα μουλοχτα έβγαλαν και revision αλλά δεν έχει εξαλειφθεί εντελώς Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, 7nisiotis said: Εσύ δεν είχες Ryzen 1600; Taichi ασυζητητί. Η Giga είχε κάποια θέματα με το πάχος των ψυχτρων ανάμεσα στα vrm υπήρχε κάποιο κενό χιλιοστών. Στα μουλοχτα έβγαλαν και revision αλλά δεν έχει εξαλειφθεί εντελώς Nαι, ακομα Ryzen εχω. Τα διαβασα αυτα τα θεματα και το παιζω ζαρια να το ρισκαρω, ποσο ατυχος να ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε Nαι, ακομα Ryzen εχω. Τα διαβασα αυτα τα θεματα και το παιζω ζαρια να το ρισκαρω, ποσο ατυχος να ειμαι Gigabyte δε θα πήγαινα προσωπικά. Κακό ιστορικό με τις τελευταίες Ζ σειρές από ότι διαβάζω. Asus + Asrock επιλέξω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 1 minute ago, 7nisiotis said: Gigabyte δε θα πήγαινα προσωπικά. Κακό ιστορικό με τις τελευταίες Ζ σειρές από ότι διαβάζω. Asus + Asrock επιλέξω Και γω ASUS ηθελα αλλα δεν βλεπω κατι καλο. Οι rog απλα πολυ ακριβες για αυτα που προσφερουν και η hero εχει τιμη στο θεο, δεν ψηνομαι καθολου. Απλα ελεγα αν την ειχε κανεις εδω την gaming 7 να μου πει εντυπωσεις, αλλιως θα σηκωθω Παρασκευη πρωι και θα το παιξω ζαρια τι θα παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Asus Rog Strix Z370-F Gaming https://www.skroutz.gr/s/12975122/Asus-Rog-Strix-Z370-F-Gaming.html Θα πας από Ryzen 1600 σε Coffee Lake; Γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Όλες είχαν θέματα στο launch, οι Strix είχαν λάθος LLC πχ και από θέμα VRMs είναι μέτριες. Σόρρυ strawman άλλα έχω την 5 γιατί ήθελα το wifi. Στα 230€ δεν θα το σκεφτόμουν πάντως για την 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 @strawman Διάβασες το αντίστοιχο Ζ370/390 θέμα στο overclock.net ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 18 minutes ago, Heatspreader said: Asus Rog Strix Z370-F Gaming https://www.skroutz.gr/s/12975122/Asus-Rog-Strix-Z370-F-Gaming.html Θα πας από Ryzen 1600 σε Coffee Lake; Γιατί; Για την επιστημη 2 minutes ago, 7nisiotis said: @strawman Διάβασες το αντίστοιχο Ζ370/390 θέμα στο overclock.net ; Ε οχι ολο. Γενικα ειδα θετικα για την taichi, απλα μου γυαλισε η gaming 7 σαν "top mainstream" ας πουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Νέο BIOS για την Asrock K6 και όχι μόνο. https://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty Z370 Gaming K6/#BIOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Το asus z370 Prime-A; δεν λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Heatspreader είπε Νέο BIOS για την Asrock K6 και όχι μόνο. https://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty Z370 Gaming K6/#BIOS Asrock και ξερό ψωμί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Pro AMD το κανάλι, όμως έχουν αξία κάποια στοιχεία που δίνει για τις oc δυνατότητες των 8700K. 99% πιάνουν τα 4,9Ghz(88%-99% τα κακά κομμάτια) μετά από delid. 88% τα 5 Ghz. Βέβαια αυτά δεν σημαίνουν ότι χωρίς το delid δεν θα μπορούν να επιτευχθούν οι ανωτέρω συχνότητες(όπως αφήνεται να εννοηθεί). Απλά θα υπάρχει πρόβλημα με υψηλά temps στα πολύ βαριά φορτία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Idle θερμοκρασιες. Που να γινει και delid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, Heybro είπε Idle θερμοκρασιες. Που να γινει και delid Το idle δεν λέει απολύτως τίποτα. Ούτε θα μειωθεί με το delid. Σε loading καταστάσεις θα δεις διαφορά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις