Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, james rod είπε 6750, msi 9600gt 512, 2gb geil. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε ? core2duo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Είναι έτσι αν έχεις και PC καλό όμως..Που κολλάει βέβαια τώρα αυτή η κουβέντα στο Coffee Lake/Z370 μόνο εσείς ξέρετε.. Εγω απλα απαντησα σε αυτα που γραφουν παραπανω. Προφανως και ειναι πολυ offtopic και η κουβεντα ξεκινησε απο εκει που ειπε ο fulgore Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 How to Choose the Right CPU for 1080p Gaming: 14 Processors Compared http://www.tomshardware.com/reviews/game-performance-bottleneck-cpu-gpu,5503.html Φρέσκο πράμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Ναι παιδια κοιταξτε ομως αν θελετε να κανετε τετοιες συγκρισεις για τοσες σελιδες ή θελετε να πειτε κατι που νιωθετε ή να το συζητησετε εκτενεστατα καλο θα ειναι να φτιαχνετε ενα καινουριο θεμα και οχι να γεμιζουμε το υπαρχον με αχρηστη πληροφορια συνεχεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μιας και αναφέρθηκε ο 5820K και η διαφορά του με τον 8700Κ αξίζει να δείτε το παρακάτω review για να καταλάβετε τη σημασία της αρχιτεκτονικής. Τελικά η αγόρα 4c/8t sky/kaby έναντι του πιο ψωμομένου 5820Κ δεν ήταν τόσο κακή επιλογή όσο φαινόταν τότε. Γίνεται επίσης αντιληπτό πόσο πολύ θα πληγούν οι επιδόσεις των 8700K όταν η ίντελ αλλάξει ριζικά arch και το software προσαρμοστεί πάνω του. Άσχετα αν τα 12 threads του εγγυώνται καλή αντοχή στο χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι το εχω δει αυτο το βιντεο.. Η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν μπορουσε να προβλεψει τοτε αν πραγματικα θα γινοταν το εξτρα βημα προς περισσοτερα threads σε περισσοτερες εφαρμογες.. Μονο μαντεψιες για το αμεσο μελλον. Φαινοταν μια πολυ καλη all around λυση για να αυξησω επιδοσεις και για τις adobe εφαρμογες που χρησιμοποιω (και ηταν περισσοτερο single threaded για αρκετα σεναρια) και encoding, χωρις να θυσιαζεις και επιδοσεις σε gaming σε σχεση με τους 4πυρηνους mainstream gaming.. Και αρχικα προσωπικα πηγαινα για 5930 γιατι ηθελα και 16/16x για το SLi config μου αλλα μου εκατσε μια καλη περιπτωση τοτε οικονομικα και πηρα τον 5820k.. Οχι οτι το μετανιωσα αλλα απογοητευτηκα απο το ποσο αργησε τελικα να ερθει η σωστη στιγμη για το gaming..Kαι οταν ηρθε παροτι εξαπυρηνος ηταν ηδη μια μετριων επιδοσεων cpu.. Aν και σε καποια SLi σεναρια οι περισσοτεροι πυρηνες βοηθουσαν απο τοτε παραπανω..Εγω το βλεπω και με αυτη την λογικη του SLi γιατι ειχα για χρονια.. Στην τεχνολογια το να κανεις λαθος επιλογη οσο και να εισαι ενημερωμενος συμβαινει αρκετες φορες και σιγουρα μπορει καλλιστα να αλλαξει σε χρονο 0 παλι.. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ο ένας τόνος motion blur που βάζουν, το ίδιο πράγμα ακριβώς είναι. Στο PC δε αν έχεις G-Sync και έχεις κολλημένο 30άρι, είναι πολύ πιο smooth και με αισθητά χαμηλότερο input lag. Όχι δεν είναι από αυτό. Το Motion Blur φαίνεται... Μπορεί να είναι λόγω της απόστασης που λέει ο Acmilangr2. 20 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Πολλες φορες τα 30 δεν ειναι καν 30.. Επισης ειναι πολυ κοντα τα min/max/avg framerates αν και τελευταια με τα ps4 pro vs ps4 και το ιδιο με τις εκδοσεις για xbox που σε αφηνει να ανεβασεις αναλυση ή να παιξεις με 60fps περιπου αντι για 30 στην ιδια αναλυση, υπαρχουν αρκετα παιχνιδια πλεον που εχουν θεματακια με το framerate και στις κονσολες.. Πάντα υπήρχαν FPS Drops. Από εποχή Playstation 1. Δεν θυμάμαι αν υπήρχαν και παλιότερα όπως στο SNES που ήταν η πρώτη μου κονσόλα. 20 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Αν βάλεις Vsync 30fps στο pc κάρφωμενα θα είναι το ίδιο. Επίσης στις κονσόλες συνήθως παίζουν σε μεγάλες τηλεοράσεις οπότε από απόσταση. Σε μεγαλύτερη απόσταση τα 30fps δεν ενοχλούν (τόσο) Ίσως να είναι αυτό. 7 ώρες πριν, Fulgore είπε Και δεν προκειται να το δεις ποτε για τον πολυ απλο λογο οτι καλως ή κακως η αγορα του pc ειναι τετοια που δεν πουλανε πολλα παιχνιδια. Περιμενε να δουμε το Final Fantasy XV σε ενα χρονο αν θα εχει πλησιασει εστω τις μισες πωλησεις απο αυτες των κονσολων.... Γιαυτο και δεν βγαινουν αναλογα παιχνιδια πλεον στο pc, γιατι βλεπουν οτι δυστηχως δεν πουλανε(οσο οι κονσολες),ειδικα οταν μιλαμε για single player παιχνιδια. Ακομα και το Witcher 3 επρεπε να περασουν κοντα 2 χρονια για να φτασει τις πωλησεις των κονσολων. Μονο σαβουρο online παιχνιδια πλεον πουλανε στο pc τυπου pubg. Το θεμα λοιπον δεν ειναι τι παπαδες μπορει να κανει το pc με το hardware που εχει αλλα οτι αυτους τους παπαδες δεν τους βλεπουμε στην πραξη. Και δεν ειναι μονο στις καρτες γραφικων. Βαλτε κατω και συγκρινετε τους coffeelake(για να ειμαστε καπως on point)με τον jaguar του ps4 και θα σας πιασουν τα γελια. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Και για να κλεισω και με την πιο πισω αναφορα στο Horizon,κερδισε και προσφατα βραβειο καλυτερης τεχνολογιας πανω απο το AC O που ορισμενοι δοξαζουν... https://www.gamespot.com/articles/legend-of-zelda-breath-of-the-wild-wins-another-ga/1100-6457600/?ftag=GSS-05-10aab8e&utm_campaign=trueAnthem%3A+Trending+Content&utm_content=5ab30aa39ebbef000914df42&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter Ακριβώς έτσι δυστυχώς... 3 ώρες πριν, Heybro είπε Οι κονσόλες αξίζουν για 5 10 παιχνίδια. Ps4 Uncharted Last of us Bloodborne Ratchet and clank Killzone Infamous Horizon Παίζεις αυτά και μετά κάθεσαι. Ο υπολογιστής έχει όλα τα multiplatform του ps4 συν όλα τα multiplatform της τελευταίας 30ετιας συν όλα τα παιχνίδια του ps2 wii wiiu κτλ. Σε έναν υπολογιστή με μια αλλαγή κάρτας των 300 ευρώ κάθε 3 4 χρόνια παίζεις τα πάντα. Καλές οι κονσόλες αλλά χωρίς τα exclusives δεν θα είχαν νόημα. Συμφωνώ. Το Ps4 μου είναι καινούριο. Έχω παίξει παιχνίδια μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Παίζω μόνο τα Exclusives. Δυστυχώς στο PC αν είχαμε περισσότερα παιχνίδια όπως αυτά των κονσολών και όχι αυτές τις online αηδίες, θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα κατά τη γνώμη μου. Ένα Doom μας έδωσαν και τρελαθήκαμε από τη χαρά μας. Τώρα περιμένουμε πάλι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 38 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ναι το εχω δει αυτο το βιντεο.. Η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν μπορουσε να προβλεψει τοτε αν πραγματικα θα γινοταν το εξτρα βημα προς περισσοτερα threads σε περισσοτερες εφαρμογες.. Μονο μαντεψιες για το αμεσο μελλον. Φαινοταν μια πολυ καλη all around λυση για να αυξησω επιδοσεις και για τις adobe εφαρμογες που χρησιμοποιω (και ηταν περισσοτερο single threaded για αρκετα σεναρια) και encoding, χωρις να θυσιαζεις και επιδοσεις σε gaming σε σχεση με τους 4πυρηνους mainstream gaming.. Και αρχικα προσωπικα πηγαινα για 5930 γιατι ηθελα και 16/16x για το SLi config μου αλλα μου εκατσε μια καλη περιπτωση τοτε οικονομικα και πηρα τον 5820k.. Οχι οτι το μετανιωσα αλλα απογοητευτηκα απο το ποσο αργησε τελικα να ερθει η σωστη στιγμη για το gaming..Kαι οταν ηρθε παροτι εξαπυρηνος ηταν ηδη μια μετριων επιδοσεων cpu.. Aν και σε καποια SLi σεναρια οι περισσοτεροι πυρηνες βοηθουσαν απο τοτε παραπανω..Εγω το βλεπω και με αυτη την λογικη του SLi γιατι ειχα για χρονια.. Στην τεχνολογια το να κανεις λαθος επιλογη οσο και να εισαι ενημερωμενος συμβαινει αρκετες φορες και σιγουρα μπορει καλλιστα να αλλαξει σε χρονο 0 παλι.. καλα μιλαμε για τρεις γενιες πισω επεξεργαστη haswell. ενδιαφερον θα ειχε επισης να μας δειξει ο μουσιας το frame time αλλα σιγα μη το δειξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Αν δεν κάνω λάθος οι κονσόλες χρησιμοποιούν μια τεχνολογία παρόμοια με του Freesync. Κάπου το είχα διαβάσει πριν κανα δυο χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 2 hours ago, pirmen56 said: Μιας και αναφέρθηκε ο 5820K και η διαφορά του με τον 8700Κ αξίζει να δείτε το παρακάτω review για να καταλάβετε τη σημασία της αρχιτεκτονικής. Τελικά η αγόρα 4c/8t sky/kaby έναντι του πιο ψωμομένου 5820Κ δεν ήταν τόσο κακή επιλογή όσο φαινόταν τότε. 2 hours ago, d4ydr33m3r said: Οχι οτι το μετανιωσα αλλα απογοητευτηκα απο το ποσο αργησε τελικα να ερθει η σωστη στιγμη για το gaming..Kαι οταν ηρθε παροτι εξαπυρηνος ηταν ηδη μια μετριων επιδοσεων cpu.. Oμολογω με μπερδεψατε. Αφου 5820k ειναι στο top 3 οπως φαινεται στο bench, πως ειναι μετριων επιδοσεων? Εκτος αν μιλαμε για stock καταστασεις οπου ναι okay, ολοι οι hedt εχουν χαμηλα clocks. Αν λαβουμε υποψιν οτι το hwunboxed τεσταρι σε σημεια που δεν διψανε για CPU, στα πιο βαρια σημεια ο 5820k παιρνει κεφαλι εναντι του 8600k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Λίγο άσχετο αλλά long live ο ανταγωνισμός, έτσι? Τρελές τιμούλες βλέπω στο skroutz. Οι ryzen συνεχίσουν ακάθεκτοι την πτωτική τους πορεία και από ότι βλέπω ξεκίνησαν να ακολουθούν οι intel (ειδικά ο 8400). 6core και από τις 2 εταιρίες στα 165€ (και βλέπουμε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, sir ImPeCaBlE είπε Λίγο άσχετο αλλά long live ο ανταγωνισμός, έτσι? Τρελές τιμούλες βλέπω στο skroutz. Οι ryzen συνεχίσουν ακάθεκτοι την πτωτική τους πορεία και από ότι βλέπω ξεκίνησαν να ακολουθούν οι intel (ειδικά ο 8400). 6core και από τις 2 εταιρίες στα 165€ (και βλέπουμε) Η γιατι πολυ απλα δεν πουλανε ουτε οι μεν,ουτε οι δε. Απο steam τουλαχιστον πολυ πεσμενα πραγματα αν και οι τιμες πιασανε χωμα στους 6πυρηνους αποτομα. Εγω και στο forum εδω βλεπω μια χαρα ποσοι μενουν ακομα στα αυγα τους με παλιοτερους 4πυρηνους γιατι πολυ απλα τους καλυπτουν στα παντα,παρολο που το κοστος αλλαγης σε 6πυρηνο ειναι μικρο(και οχι δεν υπαρχουν μονο οι ακριβοι i7). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η γιατι πολυ απλα δεν πουλανε ουτε οι μεν,ουτε οι δε. Απο steam τουλαχιστον πολυ πεσμενα πραγματα αν και οι τιμες πιασανε χωμα στους 6πυρηνους αποτομα. Εγω και στο forum εδω βλεπω μια χαρα ποσοι μενουν ακομα στα αυγα τους με παλιοτερους 4πυρηνους γιατι πολυ απλα τους καλυπτουν στα παντα,παρολο που το κοστος αλλαγης σε 6πυρηνο ειναι μικρο(και οχι δεν υπαρχουν μονο οι ακριβοι i7). Μπα, δε νομίζω να υπάρχει θέμα πωλήσεων. Οι προηγούμενοι 4πύρηνοι i5 δε θυμάμαι να είχαν τέτοια πορεία (εκτός των 7χχχ που έφαγαν ξύλο από τους Ryzen). Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από sir ImPeCaBlE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε Μπα, δε νομίζω να υπάρχει θέμα πωλήσεων. Οι προηγούμενοι 4πύρηνοι i5 δε θυμάμαι να είχαν τέτοια πορεία (εκτός των 7χχχ που έφαγαν ξύλο από τους Ryzen). Λεω οτι με τοσο χαμηλες τιμες θα περιμενα πολυ μεγαλυτερες πωλησεις ακομα και τωρα που οι τιμες στις μνημες εχουν ψιλο ομαλοποιηθει αλλα δεν βλεπω κατι τετοιο. 30 λεπτά πριν, strawman είπε Oμολογω με μπερδεψατε. Εγω παλι γιατι τον βλεπω να ειναι πισω μεχρι και απο τον i5 8400? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις