Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα reboot αν δεν κάνω λάθος αφορούν μόνο Broadwell και Haswell. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 εμενα μου αρεσει που εγραψα σιγα να μην ρισκαρω να το ξαναεγκαταστησω και μολις το εκανα χαχα καμια απολυτος διαφορα ακομα ακουω το φορτομα του επεξεργαστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, sozz είπε και εγω το ιδιο με f6g κανενα θεμα μεχρι τωρα σιγα μην ρισκαρω ξανα να κανω bios update. επισεις πειραζει που εχω βαλει στον 8600k 4πιν συνδεση σε 8πιν με μετατροπεα?το τροφοδοτικο ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-rs-620-realpower-m620-620w-p-PER.806617 δεν εχω τα καλοδια του κουτιου και ενα μαγαζι στην γειτονια μου μου λεει οτι δεν χρειαζετε να αγορασω το καλοδιο και οτι και ετσι οπως το εχω ειναι το ιδιο τι λετε εσεις? Το τροφοδοτικό σου έχει 8pin CPU. Γιατί δεν το βάζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 γτ εχω χασει την κουτα με ολα τα καλοδια που ειχε μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 φορες μεχρι τωρα εχω παθει να παταω τερματισμο και να κανει ρεσταρτ οσες φορες και να το πατησεις οταν το παθει το ιδιο θα κανει τερματισμο και ρεσταρτ του εκανα ρεσταρτ και μετα τερματισμο και εφτιαξε ειναι γνωστο προβλημα η παει κατι λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BERBIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα αν μπορει να βοηθησει καποιος θα ημουν υποχρεος. i5 8600Κ με Asrock Z370 Pro4 και Corsair vengeance lpx DDR4 2X8GB 3000Mhz ολα ηταν μια χαρα οι μνημεσ τρεχαν στα 3000Mgz. Μετα απο update ΒΙΟS απο 1.20 σε1.50 με την καμια δεν βλεπει τιs μνημεs σαν 3000Mhz τις διαβαζει σαν 2132 Mhz den dexete to xmp profile που είχα πριν το update. υπαρχει σωτηρια η τσαμπα πληρωσα τις μνημες 3χιλιαρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Αφού κάνεις το BIOS Update, μπαίνεις ξανά BIOS και βάζεις Load UEFI Defaults. Πατάς Save and Exit. Μετά μπαίνεις ξανά BIOS. Βάζεις το BCLK στα 100MHz. Αν δεν σου εμφανίζει την επιλογή για τη συχνότητα της RAM, κάνεις Save και μπαίνεις ξανά. Βάζεις XMP Profile και επιλέγεις αν χρειαστεί τη συχνότητα στη RAM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BERBIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστω για την απαντιση θα το δοκιμασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BERBIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εκανα αυτα που μου ειπες στο BLCK Μου βγαζει 100.0 και οχι 100Mhz αλλα πιστευω ειναι το ιδιο επιλεγω DDR 4 3000 save exit δεν γινετε τιποτα! παλι 2132 τισ διαβαζει. Υπαρχει περιπτωση το BIOS να μην εκατσε καλα? γιατι ενα βιντεακι που ειδα εκ των υστερων με την ιδια μητρικη που εκανε up date to BIOS απενεργοποιησε πρωτα το XMP και αφου περασε το καινουριο BIOS το ξαναεvεργοποιησε και διαβασε τις RAM σαν 3200 MHZ εγω το περασα με ενεργοποιημενο το XMP που μεχρι εκεινη την στιγμη τις διαβαζε 3000. Τι στο κερατο το ηθελα το update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BERBIS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Εβγαλα την μια RAM απο την μητρικη μπηκα στο ΒΙΟS ενεργοποιησα το XMP την διαβασε σαν 3000MHz αυτη που ηταν επανω στην μητρικη . Απενεργοποιησα το ΧΜΡ τοποθετησα ξανα την δευτερη RAM μπηκα ξανα στο BIOS ενεργοποιησα to XMP και επιτελους τις διαβαζει σαν 3000ΜΗz! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Επιστροφή στην κορυφή. Παραδόξως ο 8400 δεν φαίνεται να τραβάει εμπορικά. https://wccftech.com/intel-cpus-outselling-amd-cpus-2018/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Τι να τραβήξει ο 8400 όταν με 180€ παίρνεις Ryzen 1600; 6 ώρες πριν, BERBIS είπε Εβγαλα την μια RAM απο την μητρικη μπηκα στο ΒΙΟS ενεργοποιησα το XMP την διαβασε σαν 3000MHz αυτη που ηταν επανω στην μητρικη . Απενεργοποιησα το ΧΜΡ τοποθετησα ξανα την δευτερη RAM μπηκα ξανα στο BIOS ενεργοποιησα to XMP και επιτελους τις διαβαζει σαν 3000ΜΗz! Οι RAM είναι τοποθετημένες στα σωστά Slots; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, pirmen56 είπε Επιστροφή στην κορυφή. Παραδόξως ο 8400 δεν φαίνεται να τραβάει εμπορικά. https://wccftech.com/intel-cpus-outselling-amd-cpus-2018/ Που ακριβώς βοηθάει αυτό είπαμε; Α ναι σωστά στο portfolio μας, αλλά για μισό λεπτό... Δεν έχουμε μετοχές καρδιά μου . Εγώ τις έδωσα με το που έσκασε η βόμβα. Intel Coffee Lake και Z370 chipset(Part 2) Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από ~Palpatin~ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Heatspreader είπε Τι να τραβήξει ο 8400 όταν με 180€ παίρνεις Ryzen 1600; Αν δεν κάνω λάθος ο i5-8400 είναι καλύτερος όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 το γραφημα δειχνει την καθιζηση της ιντελ στις πωλησεις, μεσα σε εναν χρονο περιπου, δηλαδη απο την αφιξει των ryzen και μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις