Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εμενα μου αρεσει που εγραψα σιγα να μην ρισκαρω να το ξαναεγκαταστησω και μολις το εκανα χαχα καμια απολυτος διαφορα ακομα ακουω το φορτομα του επεξεργαστη :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, sozz είπε

και εγω το ιδιο με f6g κανενα θεμα μεχρι τωρα σιγα μην ρισκαρω ξανα να κανω bios update.

επισεις πειραζει που εχω βαλει στον 8600k 4πιν συνδεση σε 8πιν με μετατροπεα?το τροφοδοτικο ειναι αυτο

http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-rs-620-realpower-m620-620w-p-PER.806617

δεν εχω τα καλοδια του κουτιου και ενα μαγαζι στην γειτονια μου μου λεει οτι δεν χρειαζετε να αγορασω το καλοδιο και οτι και ετσι οπως το εχω ειναι το ιδιο τι λετε εσεις?

Το τροφοδοτικό σου έχει 8pin CPU. Γιατί δεν το βάζεις;

2 φορες μεχρι τωρα εχω παθει να παταω τερματισμο και να κανει ρεσταρτ οσες φορες και να το πατησεις οταν το παθει το ιδιο θα κανει τερματισμο και ρεσταρτ

του εκανα ρεσταρτ και μετα τερματισμο και εφτιαξε ειναι γνωστο προβλημα η παει κατι λαθος?

Καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα αν μπορει να βοηθησει καποιος θα ημουν υποχρεος.  i5 8600Κ με Asrock Z370 Pro4 και  Corsair vengeance lpx DDR4 2X8GB 3000Mhz ολα ηταν μια χαρα οι μνημεσ τρεχαν στα 3000Mgz. Μετα απο update ΒΙΟS  απο 1.20 σε1.50 με την καμια δεν βλεπει τιs μνημεs σαν 3000Mhz  τις διαβαζει σαν 2132 Mhz den dexete to xmp profile που είχα πριν το update. υπαρχει σωτηρια η τσαμπα πληρωσα τις μνημες 3χιλιαρες? 

Αφού κάνεις το BIOS Update, μπαίνεις ξανά BIOS και βάζεις Load UEFI Defaults. Πατάς Save and Exit.
Μετά μπαίνεις ξανά BIOS. Βάζεις το BCLK στα 100MHz. Αν δεν σου εμφανίζει την επιλογή για τη συχνότητα της RAM, κάνεις Save και μπαίνεις ξανά. Βάζεις XMP Profile και επιλέγεις αν χρειαστεί τη συχνότητα στη RAM.

• Like 1

Εκανα αυτα που μου ειπες στο BLCK Μου βγαζει 100.0 και οχι 100Mhz  αλλα πιστευω ειναι το ιδιο  επιλεγω DDR 4 3000 save exit  δεν γινετε τιποτα! παλι 2132  τισ διαβαζει.  Υπαρχει περιπτωση το BIOS να μην εκατσε καλα? γιατι ενα βιντεακι που ειδα εκ των υστερων με την ιδια μητρικη που εκανε up date to BIOS απενεργοποιησε πρωτα το XMP και αφου περασε το καινουριο BIOS το ξαναεvεργοποιησε και διαβασε τις RAM σαν 3200 MHZ  εγω το περασα με ενεργοποιημενο το XMP που μεχρι εκεινη την στιγμη τις διαβαζε 3000.  Τι στο κερατο το ηθελα το update.

Εβγαλα την μια RAM απο την μητρικη  μπηκα στο ΒΙΟS ενεργοποιησα το XMP την διαβασε σαν 3000MHz αυτη που ηταν επανω στην μητρικη .  Απενεργοποιησα το ΧΜΡ τοποθετησα ξανα την  δευτερη RAM μπηκα ξανα στο BIOS ενεργοποιησα to XMP και επιτελους τις διαβαζει σαν 3000ΜΗz!

• Like 1

Τι να τραβήξει ο 8400 όταν με 180€ παίρνεις Ryzen 1600;

6 ώρες πριν, BERBIS είπε

Εβγαλα την μια RAM απο την μητρικη  μπηκα στο ΒΙΟS ενεργοποιησα το XMP την διαβασε σαν 3000MHz αυτη που ηταν επανω στην μητρικη .  Απενεργοποιησα το ΧΜΡ τοποθετησα ξανα την  δευτερη RAM μπηκα ξανα στο BIOS ενεργοποιησα to XMP και επιτελους τις διαβαζει σαν 3000ΜΗz!

Οι RAM είναι τοποθετημένες στα σωστά Slots;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Επιστροφή στην κορυφή. Παραδόξως ο 8400 δεν φαίνεται να τραβάει εμπορικά.

https://wccftech.com/intel-cpus-outselling-amd-cpus-2018/

iwuW17X.png

Που ακριβώς βοηθάει αυτό είπαμε;

Α ναι σωστά στο portfolio μας, αλλά για μισό λεπτό... Δεν έχουμε μετοχές καρδιά μου . Εγώ τις έδωσα με το που έσκασε η βόμβα.

Intel Coffee Lake και Z370 chipset(Part 2)

Επεξ/σία από ~Palpatin~
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...