Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, kaklikos είπε

Με 80 ευρω ψυκτρα ειμαι και τρεχω στα 5γζ με 1.24 ταση και οι θερμοκρασιες μου ειναι πολυ καλες. Οσον αφορα το delid αξιζει και με το παραπανω εαν εχεις σκοπο να κρατησεις τον επεξεργαστη για χρονια.

1.24 για 8700k στα 5? Δεν έχω ξανά δει τέτοιον 8700k πρέπει να είναι golden εφόσον περνάει κανονικά realbench με τέτοια τάση. Λογικό να έχεις καλές θερμοκρασίες η τάση είναι πάρα πολύ καλή. Η τάση ανεβάζει τις θερμοκρασίες εγώ παιζω 1.28 με llc 7 1.296 στα 5ghz. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αγορινα τα ειχαμε πει και στο προηγουμενο θεμα αν θυμαμαι καλα ! Περναει κανονικα realbench kai intel burn test στο very high. Τωρα ειμαι στην αναμονη για delid tool και καστομ λουπα και μετα θα τον τσιτωσω να δω τα ταβανια του. :D

• Like 2

Αντε γειά chip πέτυχες αν του χώσεις delid πας άνετα 1.35 με 5.2 5.3 πιστεύω με καλές θερμοκρασίες. Και βλέπω άλλους παίζουν 4.9 στα 1.39 και δεν είναι stable. 

Intel πρώτα από όλα εγγύηση στο quality control. Ηξερα ότι 1.28 είναι άψογα για 5 εσύ το πηγες ακόμα παραπάνω βάλτο στο reddit να πάθουν κολομπλοκο οι καμμένοι εκεί. 

Για του λογου το αληθες ειναι 1.245 με LLC 6. Σε stress κανει overshoot 1.248 me 1.264. Εχω καιρο να ασχοληθω με τις ρυθμισεις γιατι ειπα να περιμενω να παιξω μια και καλη οταν τον κανω delid. Παντως εμεινα ικανοποιημενος μετα τον 2500κ που ειχα και ετρωγε bottleneck σε ορισμενα παιχνιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αυτα που ακριβως τα εχεις διαβασει ?

Μια noctua U14s των 65ευρω ειναι παραπανω απο ικανη να ψυξει τον  8700k για oc στα 4.8-4.9ghz.

5.0GHz εδω παρακαλω με την D14 δουλευω και εγω για 24/7 καραstable  και με βαριες εφαρμογες οχι παιχνιδακια και μικροεφαρμογες.. Με θερμοκρασιες παρομοιες με υδροψυξη AIO.. Συνεχιστε την κουβεντα σας..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

Ενταξει τοτε οι reviewers ψεύδονται, παραδίνομαι. Αν ψεύδονται να μην δεχτούμε τίποτα ομως ως δεδομένο απο αυτούς, ουτε τον τιτλο "the best gaming cpu" για τον 8700k. Δεν μπορεί απο την μια να δέχεσαι το ποσο καλα παιζει τα games και οταν κάτι δεν σου αρεσει να λες δεν ισχύει. Και δεν αμφιβάλω οτι τους δουλεύετε oc στα 5.0ghz με air cooler. Αναφέρθηκα στα reviews και στο "με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω". ή τα δεχομαστε ή οχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτσε να 'ρθει το καλοκαίρι και θα δεις πως θα κατέβουν τα 5άρια σ' αυτούς που δεν είναι delidded.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1

Απο την στιγμη που μπορουμε να επιβεβαιωσουμε το οτιδηποτε μιας και εχουμε οι ιδιοι το προιον,οι reviewers που ακριβως κολλανε?

Συγνωμη αλλα αυτα τα γραφαμε απο τον Οκτωβριο που πρωτοβγηκαν οι εν λογω επεξεργαστες.

Την noctua u14s την ανεφερα

1)επειδη την εχω εγω

2)επειδη ειναι φθηνοτερη απο την μεγαλυτερη D σειρα,ακριβως για να δωσω βαση στο κοστος.

Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Κάτσε να 'ρθει το καλοκαίρι και θα δεις πως θα κατέβουν τα 5άρια σ' αυτούς που δεν είναι delidded.

Και να πεσεις απο τα 5 στα 4.8 που ειναι το θεμα αφου διαφορα στα παιχνιδια δεν υπαρχει?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν είσαι καρά stable και οχι επιλεκτικά stable δεν παίζει να πεσεις απο το δεδομένο o/c που έχεις. Τρέχοντας ενα stress test πιανεις δεδομένα τις υψηλοτερες θερμοκρασίες για πολύ  ωρα οποτε αν το καλοκαιρακι δεν είναι καποιος stable μαλλον πρέπει να αναθεωρησει το τι θεωρει stable.. Αλλο ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες (που και αυτο συζητησιμο ειναι λογω a/c το καλοκαιρι δεν παλεύεται αλλιως) και αλλο ειμαι unstable 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

@musiclover  Έχω την ίδια ψύκτρα που πήρα για τον 6350, που μετά πήγε στον 4770Κ και τώρα στον 8700Κ. O 8700K είναι πιο δροσερός απ'τον 4770Κ με +50% πυρήνες και +10% ρολόγια με την ίδια ψύκτρα, οπότε γιατί "χρειάζεται" 150€ για ακριβή υδρόψυξη; Επίσης, είπε κάνας reviewer ότι στα 4.8 πχ παύει να είναι η καλύτερη gaming cpu;

Και με το καλοκαίρι τι παίζει ρε παίδες, δηλαδή το χειμώνα έχετε 15° στο δωμάτιο και 30° το καλοκαίρι; Μιλάμε για 4-5° διαφορά, εκτός αν δεν έχετε θέρμανση/κλιματισμό αντίστοιχα και σε αυτή την περίπτωση εγώ θα ανησυχούσα περισσότερο για τον χρήστη και λιγότερο για το PC...

@Acmilangr2 Πολύ ζεστός για 8600Κ, με τι ρεύμα τον έχεις; Μήπως δεν έχεις σωστό airflow στο κουτί;

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...