Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 hours ago, Fulgore said:

Και δεν το λεω μονο στο wow αλλα και στο overwatch το ιδιο.Οσο περιμενω 1-2λεπτα κανω alt tab και κοιταζω αλλα πραγματα ναι,αλλα μετα με το που μπω σε παιχνιδι μονο την σελιδα που κοιταζα τελευταια να εχω ανοιχτη και το παιχνιδι,αντε και κανενα skype αν παιζω με αλλον μαζι αλλιως ουτε αυτο.

Eχεις μονο 1 οθονη, γιαυτο. Παρε 2η / 3η να εχεις διπλα και θα εχεις πολυ πραμα ανοιχτο

2 hours ago, music_lover said:

Και επειδή θα μου πείτε μα ακομα και στα 75fps η διαφορά είναι εμφανής και θα συμφωνήσω, δεν είναι απαραίτητη όμως προϋπόθεση για τίποτα, ουτε για more fun, ουτε για competitive gaming, ούτε must have για να παίξεις.

Δηλαδη αν καταλαβα καλα, τιποτα δεν ειναι must have εκτος απο τα 60hz που παιζεις εσυ, σωστα? Εγω που εχω 144αρα οθονη δεν ειναι must have, αλλα και ο κονσολακιας που παιζει στα 30 θα σου πει οτι και τα δικα σου 60 δεν ειναι must have. Δεν υπαρχει must have, hobby ειναι, οπως την βρισκει ο καθενας διασκεδαζει. Εγω σε 60hz πλεον δυστηχως δεν μπορω να παιξω, δεν το απολαμβανω το game.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, strawman είπε

Eχεις μονο 1 οθονη, γιαυτο. Παρε 2η / 3η να εχεις διπλα και θα εχεις πολυ πραμα ανοιχτο

Για ποιο λογο να το κανω αυτο?Οταν αποφασισω να παιξω στρεφω ολη μου την προσοχη στο παιχνιδι,ειδικα αν ειναι online.

2η οθονη θα ειχα αν εκανα stream να διαβαζα σχολια του κοσμου ή αν ηθελα να φτιαξω τριπλο monitor setup στα παιχνιδια ξερω γω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, strawman είπε

Δηλαδη αν καταλαβα καλα, τιποτα δεν ειναι must have εκτος απο τα 60hz που παιζεις εσυ, σωστα? Εγω που εχω 144αρα οθονη δεν ειναι must have, αλλα και ο κονσολακιας που παιζει στα 30 θα σου πει οτι και τα δικα σου 60 δεν ειναι must have. Δεν υπαρχει must have, hobby ειναι, οπως την βρισκει ο καθενας διασκεδαζει. Εγω σε 60hz πλεον δυστηχως δεν μπορω να παιξω, δεν το απολαμβανω το game.

Τίποτα δεν είναι must have για να διασκεδάσεις, δεν υπάρχουν κανόνες διασκέδασης, το game αυτο καθεαυτό σε διασκεδάζει με το gameplay του, οχι τα fps του, καλύτερα τωρα?

Επεξ/σία από music_lover

3 minutes ago, Fulgore said:

Για ποιο λογο να το κανω αυτο?Οταν αποφασισω να παιξω στρεφω ολη μου την προσοχη στο παιχνιδι,ειδικα αν ειναι online.

2η οθονη θα ειχα αν εκανα stream να διαβαζα σχολια του κοσμου ή αν ηθελα να φτιαξω τριπλο monitor setup στα παιχνιδια ξερω γω.

E παρε 2η οθονη και θα με θυμηθεις. Σε ολα χρησιμευει. Ειδικα αν δουλευεις κιολας στο PC θα δεις μεγαλη διαφορα. Εγω αισθανομαι εγκλωβισμενος με 1 monitor :P

22 λεπτά πριν, strawman είπε

ο κονσολακιας που παιζει στα 30 θα σου πει οτι και τα δικα σου 60 δεν ειναι must have.

Ο κονσολας θα στο πει αυτο γιατι ειναι ημιμαθης(γιατι υπαρχουν και στις κονσολες παιχνιδια που τρεχουν σε 60fps)και απλα αποδεχεται οτι δεν εχει αλλη επιλογη απο το να παιζει σε fixed fps που του οριζει ο δημιουργος. Γιατι δεν εχει δει πως ειναι να τρεχει το ιδιο παιχνιδι σε 30 και το ιδιο σε 60 διπλα διπλα.

Το ιδιο ειναι και οι περισσοτεροι που απαξιωνουν τα  144+hz στο pc. Ας κατσουν 1 εβδομαδα να παιξουν αναλογα παιχνιδια σε 60 και αλλη μια εβδομαδα τα ιδια παιχνιδια(κυριως πρωτου προσωπου)σε 144+hz και ξαναλεμε αν θα σου πουν ή οχι αν υπαρχει διαφορα.

Εννοειται οτι οπως αναφερθηκε πιο πισω ηταν πολυ κακη αγορα ο 8700κ με 1060 3gb και ας αγοραστει αργοτερα αλλη καρτα.

Γιαυτο οταν γινει αυτο το αργοτερα μπορει να ειχε επιπλεον επιλογες στο κομματι επεξεργαστη απο τωρα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πάλι δεν μπορώ να παίξω σε 1080p, το θεωρώ υποχώρηση απο τα 1440p, εδω κοντεύω να μην μπορώ τα non hdr games που βρήκα άφθονα στο ps4 γιατί βλέπεις χρώματα που πρίν αγνοούσες οτι υπαρχουν, οπως συνηθίσει κανείς, αν έβαζα όμως μια σειρά προτίμησης στην οθονη αυτή θα ήταν: αντίθεση μαύρου>μέγεθος>ανάλυση>hdr>hrz

Πολύ ωραίο το 144hrz gaming δεν λέω αλλά δεν το θεωρώ προτεραιότητα, παίζω και για χαβαλέ και το κυριότερο ειναι οτι δεν το συνήθισα, ξου ξου μακριά απο την..τσέπη μου! ;)

Επεξ/σία από music_lover

1 minute ago, Fulgore said:

Εννοειται οτι οπως αναφερθηκε πιο πισω ηταν πολυ κακη αγορα ο 8700κ με 1060 3gb και ας αγοραστει αργοτερα αλλη καρτα.

Γιαυτο οταν γινει αυτο το αργοτερα μπορει να ειχε επιπλεον επιλογες στο κομματι επεξεργαστη απο τωρα.

Διαφωνω καθετος και πλαγιος. Εφοσον υπαρχει 144hz monitor μια χαρα ειναι και η 1060. Απο τοτε που πηρα το monitor **εστηκα για τα γραφικα, τα βαζω ολα οσο χαμηλα χρειαζεται για να πιασω 144. Ολα αυτα με 1060, και μαλιστα σε uw αναλυση. Βεβαια οπου ναναι θα κουμπωσω την ti πανω μαζι με 8700k να δουμε τι ψαριες ψαρευει :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, strawman είπε

Διαφωνω καθετος και πλαγιος. Εφοσον υπαρχει 144hz monitor μια χαρα ειναι και η 1060. Απο τοτε που πηρα το monitor **εστηκα για τα γραφικα, τα βαζω ολα οσο χαμηλα χρειαζεται για να πιασω 144. Ολα αυτα με 1060, και μαλιστα σε uw αναλυση. Βεβαια οπου ναναι θα κουμπωσω την ti πανω μαζι με 8700k να δουμε τι ψαριες ψαρευει :P

fps να ναι και οτι να ναι ε?

Τι να πω, υπάρχει και αυτού του είδους το..gaming

Οπως την βρίσκει ο καθενας ή περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ;)

Τι παιχνίδια παίζεις αν επιτρεπεται? Να υποθέσω κυρίως first person shooters?

Επεξ/σία από music_lover

2 minutes ago, music_lover said:

fps να ναι και οτι να ναι ε?

Τι να πω, υπάρχει και αυτού του είδους το..gaming

Οπως την βρίσκει ο καθενας ή περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ;)

Tι να κανω ρε αδερφε, καλυτερα ultralow παρα να παθω ναυτια με τα 60. Να παιξουμε ειπαμε, οχι να πονοκεφαλιασουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, strawman είπε

Tι να κανω ρε αδερφε, καλυτερα ultralow παρα να παθω ναυτια με τα 60. Να παιξουμε ειπαμε, οχι να πονοκεφαλιασουμε.

χαχα δλδ το 99% των gamers που παίζουν στα 60hrz πονοκεφαλιαζουν? Το διαβασαμε και αυτο..μάλλον έχεις σε πολύ μεγάλη εκτίμηση περαν του δέοντος το 144hrz gaming..ευτυχώς δεν είναι holy grale. Ασε που με αυτην την λογική τα 1080p είναι πόνος στα ματιας μας..

Επεξ/σία από music_lover

1 minute ago, music_lover said:

χαχα δλδ το 99% των gamers που παίζουν στα 60hrz πονοκεφαλιαζουν? Το διαβασαμε και αυτο..μάλλον έχεις σε πολύ μεγάλη εκτίμηση περαν του δέοντος το 144hrz gaming..ευτυχώς δεν είναι holy grale.

Oχι γιατι δεν εχουν κατσει σε 144hz να το συνηθισουν. Και γω καποτε επεζα σε 30 και ημουν ενταξει, μετα εκατσα σε 60 και αναρωτιομουν πως τη παλευα τοσο καιρο. Ε κατι αντιστοιχο συνεβη και τωρα με τα 144.

1 hour ago, music_lover said:

Ωραία οπότε σύμφωνα με το guru3d αν παω απο 4690k σε 8700k στο 1440p gaming θα παρω:

13 fps στο hitman

7 fps στο rise of the tomb raider

6 fps στο wildlands

2 fps στο deus x

4 fps στο watch dogs 2 και

3 fps στο resident evil 7

Δεν μπορώ να πω, τρομερή διαφορά και bottleneck..τρεχω για 8700k!

http://www.guru3d.com/articles_pages/intel_core_i7_8700k_processor_review,18.html

Και σε test που έγιναν με gtx1080..ναι σε 1080p θα φαω σκονη αλλά ελα μου ντε που παίζω σε 1440p.

Γιατί πάτε μακριά ; Έχω ανεβάσει εγώ συγκριτικό εδώ μέσα 3570K vs 8700K. Οι διαφορές στα FPS(Πέραν των min σε κάποια όπως το RoTR) ήταν ανύπαρκτες. Μεγάλη διαφορά είχα στο Gears of War 4 και στο Rainbow Six: Siege. Το AC: Origins όμως παίζει εντελώς ομαλά με τον 8700Κ ενώ με τον 3570Κ είχε τσιμπηματάκια, το ίδιο και στο Forza Horizon 3 που πλέον θέλει threads για να τρέξει ομαλά.

• Like 1

17 λεπτά πριν, strawman είπε

Σε τι ακριβως διαφωνεις δεν καταλαβα?Ποιο 144hz monitor υπαρχει?

Ειδες ο συμφορουμιτης στο παραδειγμα του πιο πισω να μιλησε για 144hz monitor που ανεφερε την συγκριση μεταξυ i5 4690k και 1070 vs 8700k και 1060?Τι με ενδιαφερει τι Monitor πηρες και πως παιζεις?

Αναφερθηκε συγκεκριμενη συγκριση μεταξυ δυο συστηματων πανω στην οποια και απαντησα......

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Γιατί πάτε μακριά ; Έχω ανεβάσει εγώ συγκριτικό εδώ μέσα 3570K vs 8700K. Οι διαφορές στα FPS(Πέραν των min σε κάποια όπως το RoTR) ήταν ανύπαρκτες. Μεγάλη διαφορά είχα στο Gears of War 4 και στο Rainbow Six: Siege. Το AC: Origins όμως παίζει εντελώς ομαλά με τον 8700Κ ενώ με τον 3570Κ είχε τσιμπηματάκια, το ίδιο και στο Forza Horizon 3 που πλέον θέλει threads για να τρέξει ομαλά.

Προσωπικά δεν το γνώριζα, ευχαριστώ για το link :)

Λύνει παρα πολλές απορίες!

Επεξ/σία από music_lover

Δεν είναι αρκετή η GTX1070 να δείξει μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο ακόμα και σε 1080P. Θες 1080Ti και άνω για μεγάλες διαφορές.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...