Heatspreader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα σου λέει ότι του άρεσε εμφανισιακά η συγκεκριμένη AIO. Δεν πιστεύω ότι την πήρε με μοναδικό γνώμονα τις επιδόσεις της. Ναι φυσικά. Άλλος αγοράζει ακριβότερη μητρική επειδή έτσι του αρέσει. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Heatspreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 47 λεπτά πριν, Heybro είπε Για αυτό τελικά καλώς δεν έκανα το λάθος να πάω σε ακριβότερη μητρική που δεν θα εκμεταλλευομουν στην τελική. Tweakers paradise υπάρχει και στην prime ίδιο bios έχουν προφανώς μόνο vcore llc mce πειράζω ούτε ξέρω τι κάνουν τα υπόλοιπα. Εγραψε το παραπανω ο συμφορουμιτης και εγω αυτο που του απαντησα ειναι οτι οτι παραπανω του προσφερει η εν λογω ψυξη για τα παραπανω χρηματα που ζηταει(ειδικα για την χρηση που θελει),το ιδιο προσφερει πχ μια ακριβοτερη ψυξη οπως της Maximus hero που αναφερθηκε σε σχεση με μια φθηνοτερη οπως η Asus Prime A. Ανεβασα και σχετικο video πιο πισω για να γινω και πιο συγκεκριμενος,αλλα τιποτα. Τελος παντων παμε παρακατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αγοραζε στα ιδια χρηματα i7 8700 κλειδωμενο με φθηνοτερη αεροψυξη και μητρικη και χωραγε ανετα μια 1080ti. Αυτα σε ιντελ μερια,χωρις να αναφερουμε αντιστοιχους ryzen. Αυτο που προσπαθω να του πω αλλα δεν μπορει(ή δεν θελει)να καταλαβει ειναι οτι ετσι οπως διαλεξε αυτος την ακριβοτερη ψυξη λογω εμφανισης πχ,μπορει καποιος αλλος να διαλεξει μια ακριβοτερη μητρικη για τον ιδιο λογο οπως και για το οτι αντεχει και καλυτερα σε βαθος χρονου το overclock. 300 ευρώ διαφορά η 1070ti με την αντίστοιχη σε 1080ti. Προσπάθησα να τα κολλήσω αλλά δεν γίνονταν. Δεν με χάλασε όμως το oc του επεξεργαστή όντως δίνει πολύ καλύτερα min fps σε gaming και σε mining επίσης πάει εξαιρετικά. Η ψυκτρα σίγουρα έπαιξε ρόλο η ομορφιά έχει δίκιο ο heat αλλά για 70 80 ευρώ διαφορα με μια u14 ούτε τα σκέφτηκα. 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγραψε το παραπανω ο συμφορουμιτης και εγω αυτο που του απαντησα ειναι οτι οτι παραπανω του προσφερει η εν λογω ψυξη για τα παραπανω χρηματα που ζηταει(ειδικα για την χρηση που θελει),το ιδιο προσφερει πχ μια ακριβοτερη ψυξη οπως της Maximus hero που αναφερθηκε σε σχεση με μια φθηνοτερη οπως η Asus Prime A. Ανεβασα και σχετικο video πιο πισω για να γινω και πιο συγκεκριμενος,αλλα τιποτα. Τελος παντων παμε παρακατω. Δεν το είδα το βίντεο όταν λες ψύξη δεν κατάλαβα τι ψύξη προσφέρει η μητρική μόνη της στην cpu? Πχ με ίδια ψυκτρα άλλη μητρική έχουμε άλλες θερμοκρασίες στις ίδιες συχνότητες και volt? 13 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Κάτσε ρε 'συ, και τι να έπαιρνε; 1080Ti με 8600K; Καλά θα πήγαινε, αλλά ποιος ο λόγος να μην πάρει και τον καλύτερο όπως θεωρείται Gaming CPU; Την ψύξη άσε την, μην του τη λες. Η ψύξη είναι αυτή που είναι επειδή του αρέσει εμφανισιακά. Προσφέρει επίσης καλές επιδόσεις (αμφιβάλω ωστόσο αν είναι καλύτερες από μία κορυφαία αερόψυξη) και έχει και την εγγύηση. Η κορυφαία αεροψυξη είναι η d15 που είναι τεράστια και όχι δεν έχει καλύτερες επιδόσεις σύμφωνα με το review παρακάτω. http://www.guru3d.com/articles_pages/nzxt_kraken_62_review,11.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Εγώ φεύγοντας από AIO και πηγαίνοντας σε κορυφαία ψύξη αέρα, είδα χαμηλότερο θόρυβο και το πιο σημαντικό συντονισμούς. Με το ψυγείο να στηρίζεται μπροστά και τους ανεμιστήρες να ανεβοκατεβαίνουν σε στροφές, κάποιες φορές είχαν συντονισμούς. Το θέμα βλάβης εννοείται έπαιξε ρόλο. Δεν σπάει δεν χαλάει ο αέρας. Εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο μία AIO πάντως. Έκανα αυτή την αλλαγή και στο μέλλον βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Μα σου λέει ότι του άρεσε εμφανισιακά η συγκεκριμένη AIO. Δεν πιστεύω ότι την πήρε με μοναδικό γνώμονα τις επιδόσεις της. Ναι φυσικά. Άλλος αγοράζει ακριβότερη μητρική επειδή έτσι του αρέσει. Συνδιασμοι μπορούν να γίνουν άπειροι. Καλύτερη μητρική χειρότερη ψυκτρα χειρότερη ψυκτρα επεξεργαστής καλύτερη κάρτα γραφικών κτλ κτλ. Το θέμα είναι τι ικανοποιεί τον κάθε χρήστη και τι συμβιβασμούς μπορεί να κάνει ώστε να δώσει τα χρήματα σε άλλο part. 1 λεπτό πριν, Heatspreader είπε Εγώ φεύγοντας από AIO και πηγαίνοντας σε κορυφαία ψύξη αέρα, είδα χαμηλότερο θόρυβο και το πιο σημαντικό συντονισμούς. Με το ψυγείο να στηρίζεται μπροστά και τους ανεμιστήρες να ανεβοκατεβαίνουν σε στροφές, κάποιες φορές είχαν συντονισμούς. Το θέμα βλάβης εννοείται έπαιξε ρόλο. Δεν σπάει δεν χαλάει ο αέρας. Εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο μία AIO πάντως. Έκανα αυτή την αλλαγή και στο μέλλον βλέπουμε. Μία όμορφη ψυκτρα αέρα θα την σκεφτόμουν. Αλλά είναι πολύ μεγάλες ρε γαμωτο. Ο θόρυβος σε ίδιες στροφές AIO air cooler δεν είναι ίδιος? Να πω την αλήθεια έβγαλα τον hdd όλα σε silence ακούγεται ελάχιστα το pump στα 10 εκατοστά και αν κλείσω τον υπολογιστή ακούω τον γείτονα. Πάντα κάτι θα υπερισχύει. Όταν παιζω και στις 1000 στροφές να είναι οι ανεμιστήρες ο ήχος του παιχνιδιού υπερισχύει στα πάντα. Με ακουστικά όλα φουλ πάλι δεν ακούς τίποτα. Είδα μερικούς τραβάνε hdmi 20 μέτρα βάζουν τον υπολογιστή σε καμία αποθήκη όλα φουλ και έχουν ησυχία στο δωμάτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Όμορφη ψύξη σε αέρα αν εξαιρέσεις τις άσχημες Noctua, όλες είναι πάνω κάτω στα ίδια. Ναι είναι μεγάλες και για να βάλεις χέρι στο εσωτερικού του PC, πρέπει να την ξηλώσεις. Το θέμα μου με την αντλία είναι για πόσο θα παραμείνει αθόρυβη. Μήπως στα 2 χρόνια αρχίσει να τραγουδάει; Με την Macho x2 είμαι στις 500rpm-600rpm και μπορώ να πω ότι είναι dead silent. https://gamezoom.net/artikel/Thermalright_Macho_X2_Test_Review-33811-2 Το PC δεν το κλείνω όταν κοιμάμαι και η ησυχία είναι από τα πρώτα πράγματα που θέλω. Όπως είπαμε, είναι ο καθένας τι θέλει. Και εγώ μπορεί κάποια στιγμή να θέλω AIO. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Heatspreader 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Όμορφη ψύξη σε αέρα αν εξαιρέσεις τις άσχημες Noctua, όλες είναι πάνω κάτω στα ίδια. Ναι είναι μεγάλες και για να βάλεις χέρι στο εσωτερικού του PC, πρέπει να την ξηλώσεις. Το θέμα μου με την αντλία είναι για πόσο θα παραμείνει αθόρυβη. Μήπως στα 2 χρόνια αρχίσει να τραγουδάει; Με την Macho x2 είμαι στις 500rpm-600rpm και μπορώ να πω ότι είναι dead silent. https://gamezoom.net/artikel/Thermalright_Macho_X2_Test_Review-33811-2 Το PC δεν το κλείνω όταν κοιμάμαι και η ησυχία είναι από τα πρώτα πράγματα που θέλω. Όπως είπαμε, είναι ο καθένας τι θέλει. Και εγώ μπορεί κάποια στιγμή να θέλω AIO. Το καλο με τις αεροψυξεις ειναι οτι μονο θετικα εχουν και το μονο πραγματικα αρνητικο τους ειναι ο χωρος,κυριως στις πιο μεγαλες γομαρο ψυξεις. Φθηνοτερες(κυριολεκτικα καλυπτουν ολες τις τσεπες,και δεν χρειαζεται να αγορασεις εξτρα πραγματα οπως κανουν πολλοι με τις AIO που αγοραζουν εξτρα φανακια της Noctua πχ). Δεν σε πολυ νοιαζει για την εγγυηση(παρα μονο σε ψυξεις τυπου noctua επειδη το φανακι ειναι ακριβο,αλλα σου δινει 6χρονια). Προσωπικα ειχα την H110 και την εστειλα πισω επειδη ειχε προβλημα στο βιδωμα με τα φανακια.Και επειδη γενικα ολο προβληματα διαβαζω στις υδροψυξεις γιαυτο και πηγα σε αεροψυξη να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Και μαλλον πρεπει να ειμαι στους λιγους που δεν με πειραζει η εμφανιση των noctua,ισα ισα που την βρισκω πολυ ομορφη και σοβαρη,ακριβως γιατι γνωριζω οτι πληρωνω καθαρα ποιοτητα(ισως το καλυτερο προιον στην κατηγορια του στο κομματι αυτο)και οχι χαζο led ακια . Βεβαια για να πω και την αληθεια αναγκαστικα την καρτα γραφικων την συνδεσα στο δευτερο pci slot γιατι ειναι δυσκολο να την βαλω/βγαλω λογω της ψυκτρας,το ιδιο και στο μπροστα slot με τις ram,αρα ναι καταλαβαινω γιατι το θεμα χωρου αναφερεται συχνα. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Η αληθεια ειναι πως μετα απο 7 χρονια με την noctua ΝΗ-D14 ειμαι τερμα ευχαριστημενος. Ησυχη οσο δεν παει και παρομοιες επιδοσεις με ΑΙΟ διπλασιας τιμης. Το μονο που με κουρασε και αυτο δεν ειναι το χρωμα των fan, ειναι ο ογκος. Που πραγματικα κρυβει εντελως ολη την μητρικη και μετα απο καποια χρονια κουραζει. Και αυτος ειναι ο λογος που μου στριψε και οπου να ναι παω σε custom loop. Προς απαντηση στον Heybro, οχι ο θορυβος στις ιδιες στροφες αναμεσα σε ΑΙΟ και σε αερα δεν ειναι ιδιος και βγαζω εντελως στην απεξω την αντλια. Και αυτο επειδη τα radiator εχουν πολυ περισσοτερα FPI. Δημιουργει περισσοτερο θορυβο ο αερας που συμπιεζεται αναμεσα στα fin του radiator. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από kaklikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Αν συναντήσω κάποιο θέμα θα το συζητήσουμε. Dead silent είναι και οι AIO με ένα ήχο του pump αν βάλεις το αυτί σου δίπλα. Τι ανεμιστήρες θέλουν οι AIO? Επειδή δεν θές να δώσεις χρήματα σε καλές ψύκτρες και συμβιβάζεσαι με την u14 δεν χρειάζεται να βρίσκουμε αρνητικά εκεί που δεν υπάρχουν. Πέρα από εμφάνιση οι θερμοκρασίες είναι 5 με 10 βαθμούς χειρότερες οπότε και εκεί υπάρχει μεγάλη διαφορά. Τα 70 80 ευρώ διαφορά δεν είναι τίποτα πάντως. 90 η d15 160 η x62. 3 λεπτά πριν, kaklikos είπε Η αληθεια ειναι πως μετα απο 7 χρονια με την noctua ΝΗ-D14 ειμαι τερμα ευχαριστημενος. Ησυχη οσο δεν παει και παρομοιες επιδοσεις με ΑΙΟ διπλασιας τιμης. Το μονο που με κουρασε και αυτο δεν ειναι το χρωμα των fan, ειναι ο ογκος. Που πραγματικα κρυβει εντελως ολη την μητρικη και μετα απο καποια χρονια κουραζει. Και αυτος ειναι ο λογος που οπου να ναι παω σε custom loop. Προς απαντηση στον Heybro, οχι ο θορυβος στις ιδιες στροφες αναμεσα σε ΑΙΟ και σε αερα δεν ειναι ιδιος και βγαζω εντελως στην απεξω την αντλια. Και αυτο επειδη τα radiator εχουν πολυ περισσοτερα FPI. Δημιουργει περισσοτερο θορυβο ο αερας που συμπιεζεται αναμεσα στα fin του radiator. Μέχρι 550 στροφές ειναι αθόρυβα παραπάνω αρχίζουν να ακούγονται. Μέχρι πόσες στροφές πας την d14 ώστε να αρχίσει να ακούγεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Στο θέμα των μητρικών: η micro atx της υπογραφής (gigabyte) παίζει απροβλημάτιστα και την έχω 5 χρόνια. Βέβαια, δεν έχω πλέον bios updates, αλλά μιλάμε για παλαιά μητρική (δεν ξέρω αν κυκλοφορεί πλέον). Οπότε, έχω θετικές εμπειρίες από gigabyte. Οι τωρινές της μητρικές, όμως, είναι υπερβολικές όσον αφορά τα rgb. Επίσης, αυτό το πορτοκαλί χρώμα μού κάθεται στον λαιμό. Εμφανισιακά και μόνο δεν θα πήγαινα σ' αυτές. Περιμένω τη μητρική του @Heatspreader. Πρώτη φορά που αγοράζω asrock. Θα μπορούσα να πάρω και την extreme 4, αλλά έδωσα 15 ευρώ παραπάνω για την εμφάνιση της k6. Γούστα είναι αυτά και πληρώνονται. Θεωρώ ότι οι μητρικές των 150-200 ευρώ καλύπτουν απόλυτα τον μέσο χρήστη. Π.χ., μεταξύ της K6 και της msi gaming 5, διάλεξα την πρώτη, γιατί έχουν ίδια features (καλύτερα vrm η asrock), αλλά η k6 κόστιζε λιγότερο. Από κεί και πέρα, ο καθένας αγοράζει αυτό που θέλει. Αν το ευχαριστιέται, δεν μας πέφτει λόγος. Διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικά κριτήρια, διαφορετικοί στόχοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Στο θέμα των μητρικών: η micro atx της υπογραφής (gigabyte) παίζει απροβλημάτιστα και την έχω 5 χρόνια. Βέβαια, δεν έχω πλέον bios updates, αλλά μιλάμε για παλαιά μητρική (δεν ξέρω αν κυκλοφορεί πλέον). Οπότε, έχω θετικές εμπειρίες από gigabyte. Οι τωρινές της μητρικές, όμως, είναι υπερβολικές όσον αφορά τα rgb. Επίσης, αυτό το πορτοκαλί χρώμα μού κάθεται στον λαιμό. Εμφανισιακά και μόνο δεν θα πήγαινα σ' αυτές. Περιμένω τη μητρική του @Heatspreader. Πρώτη φορά που αγοράζω asrock. Θα μπορούσα να πάρω και την extreme 4, αλλά έδωσα 15 ευρώ παραπάνω για την εμφάνιση της k6. Γούστα είναι αυτά και πληρώνονται. Θεωρώ ότι οι μητρικές των 150-200 ευρώ καλύπτουν απόλυτα τον μέσο χρήστη. Π.χ., μεταξύ της K6 και της msi gaming 5, διάλεξα την πρώτη, γιατί έχουν ίδια features (καλύτερα vrm η asrock), αλλά η k6 κόστιζε λιγότερο. Από κεί και πέρα, ο καθένας αγοράζει αυτό που θέλει. Αν το ευχαριστιέται, δεν μας πέφτει λόγος. Διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικά κριτήρια, διαφορετικοί στόχοι. Μεταξύ Extreme4 και K6 υπάρχουν οι εξής διαφορές: 1. 20 ευρω διαφορά απο την Extreme4 2. Power και Reset Buttons 3. XMP Profile Button 4. Dual Ethernet Port 5. Fatality Mouse Port 6. Καλύτερη εμφάνιση αν και αυτο είναι υποκειμενικό 7. Κάτι που η Asrock λέει Ultra USB Power και υποθέτω πως είναι κάποια τροφοδοσία στις usb όταν το pc μένει κλειστό ώστε να φορτίζεις κινητά κτλ (δεν υπάρχει στην Taichi) 8. Creative Sound Blaster™ Cinema 3 αντί για dts connect στην Extreme4 και Taichi (σιγά τα λάχανα δλδ) 9. Μια Dr. Debug with LED οθόνη Η Taichi επιπλέον έχει: 1. 35 ευρώ διαφορά απο την K6 1. Τρεις M2 slots αντί για δυο 2. Wifi 3. Bluetooth 4. Minimal εμφάνιση Απο επιδόσεις (πλην oc) μια απο τα ίδια, ακόμα και η φθηνότερη Killer SLI στα 120 ευρώ έχει τις ιδιες επιδοσεις με την Taichi.. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από music_lover 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Heatspreader είπε Όμορφη ψύξη σε αέρα αν εξαιρέσεις τις άσχημες Noctua, όλες είναι πάνω κάτω στα ίδια. Ναι είναι μεγάλες και για να βάλεις χέρι στο εσωτερικού του PC, πρέπει να την ξηλώσεις. Το θέμα μου με την αντλία είναι για πόσο θα παραμείνει αθόρυβη. Μήπως στα 2 χρόνια αρχίσει να τραγουδάει; Με την Macho x2 είμαι στις 500rpm-600rpm και μπορώ να πω ότι είναι dead silent. https://gamezoom.net/artikel/Thermalright_Macho_X2_Test_Review-33811-2 Το PC δεν το κλείνω όταν κοιμάμαι και η ησυχία είναι από τα πρώτα πράγματα που θέλω. Όπως είπαμε, είναι ο καθένας τι θέλει. Και εγώ μπορεί κάποια στιγμή να θέλω AIO. Αυτό δεν το ξέρω υπάρχει περίπτωση να βαρέσει το pump και αργότερα να έχουμε θέμα? Λογικά δεν στην αλλάζει η εταιρεία αν υπάρξει τέτοιο πρόβλημα? Η macho είναι πολύ όμορφη αλλά τεράστια αν την έβαζα στο κουτί θα έκρυβε ram και γενικά τα πάντα στη μητρική. Όπως δεν θα πάω να πάρω ένα καφέ αμάξι έτσι και στον υπολογιστή όταν είναι δίπλα στο γραφείο θες ένα κορυφαίο αποτέλεσμα. Όλα μετράνε για την ψυχική ηρεμία του χρήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Dear Alexandros, 2 years are standard guarantee on high-end motherboard by manufacturer, sometimes shops gives you longer guarantee. You should best try to call the shop and ask them directly. Best Regards, Semir Niksic Απάντηση της Asrock πριν λίγο στο Facebook..για αυτό βλέπουμε ορισμένα καταστήματα να δίνουν 3 έτη και άλλα 2 έτη. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από music_lover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 6 hours ago, Fulgore said: Αυτο που προσπαθω να του πω αλλα δεν μπορει(ή δεν θελει)να καταλαβει ειναι οτι ετσι οπως διαλεξε αυτος την ακριβοτερη ψυξη λογω εμφανισης πχ,μπορει καποιος αλλος να διαλεξει μια ακριβοτερη μητρικη για τον ιδιο λογο οπως και για το οτι αντεχει και καλυτερα σε βαθος χρονου το overclock. Μιας και για μενα γινεται ο λογος με τις μητρικες, προσωπικα τουλαχιστον την λιγο πιο ακριβη μητρικη την θελω για 2 λογους. Πρωτον, γιατι αν κατσεις σε μπανανα chip και εχεις και κακη μητρικη δεν κλοκαρις με τιποτα. Τρανταχτο παραδειγμα ο 1600 που εχω τωρα, που για τα 4ghz θελει 1.4v στην strix και μολις 1.31 στην hero. Δευτερον, γιατι ακομα και αν η μετρια μητρικη σηκωσει τα κλοκια που θες δεν θα ημουν ησυχος να τον αφησω ολο το βραδυ να δουλευει για παραδειγμα clockarismeno στα 4.8-5ghz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Eight core Coffee Lake Procs Finally Spotted? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις