Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε το led τσιρκο festival που εχει η Hero μου λες και ειμαι 10 χρονων να εχω rgb και στα ηχεια που λεει ο λογος.. Led τσιρκο ο φωτισμος της hero?Απο που και ως που? Απο το πανω αριστερα led το οποιο αν εχεις πισω φανακι δεν φαινεται καν? Απο το δευτερο σημα του republic που αν εχεις γομαρι καρτα επισης δεν πολυ φαινεται? Αν ειναι τσιρκο αυτος ο φωτισμος τοτε τι ειναι οι φωτισμοι σε Msi και κυριως Gigabyte? Ιδιο φωτισμο με την Asrock K6 εχει η hero πανω κατω. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Gigabyte = no no no απο εμενα σε boards.. Ποτε των ποτων για πολλους λογους διαχρονικα και την εχω πατησει και προσωπικα.. Η Asus σιγουρα προσφερει μεγαλυτερη σταθεροτητα και υποστηριξη για αυτο αλλωστε ζηταει και τα μαλλιοκεφαλα της και ειναι overpriced.. 185 πήρα την prime a έχουν ίδια phases με f e μοντέλα. Δεν τη λες overpriced και καλό oc σηκώνει και πολλές θύρες έχει και έχει πάρει 5 6 bios update μέχρι τώρα σε 5 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Led τσιρκο ο φωτισμος της hero?Απο που και ως που? Απο το πανω αριστερα led το οποιο αν εχεις πισω φανακι δεν φαινεται καν? Απο το δευτερο σημα του republic που αν εχεις γομαρι καρτα επισης δεν πολυ φαινεται? Αν ειναι τσιρκο αυτος ο φωτισμος τοτε τι ειναι οι φωτισμοι σε Msi και κυριως Gigabyte? Αν το δεις βραδυ θα καταλαβεις.. Βασικα εγω το απενεργοποιω γιατι σιχαινομαι razerοrgbκαταστασεις μου φερνουν αναγουλα.. Ξαναλεω ομως οτι το γουστο ειναι υποκειμενικο.. Μου αρεσει ο subtle φωτισμος χωρις μπιχλιμπιδια και αιντι μαλε καταστασεις.. 2 λεπτά πριν, Heybro είπε 185 πήρα την prime a έχουν ίδια phases με f e μοντέλα. Δεν τη λες overpriced και καλό oc σηκώνει και πολλές θύρες έχει και έχει πάρει 5 6 bios update μέχρι τώρα σε 5 μήνες. Overpriced ειπα την Asus.. Και δεν μιλησα για τα specs στα Gigabyte σε specs ειναι σουπερ συνηθως οπως και σε pricing.. Σε πραγματικη χρηση ειναι ισως τα πιο pita boards και προβληματικα διαχρονικα με σπαζ α rxidika bios(es).. Λες και βγαζει αλλη εταιρεια τα SKUs για τις καρτες γραφικων και αλλο τα boards ενα πραμα.. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Αν το δεις βραδυ θα καταλαβεις.. Βασικα εγω το απενεργοποιω γιατι σιχαινομαι razerοrgbκαταστασεις μου φερνουν αναγουλα.. Ξαναλεω ομως οτι το γουστο ειναι υποκειμενικο.. Μου αρεσει ο subtle φωτισμος χωρις μπιχλιμπιδια και αιντι μαλε καταστασεις.. Μα την εχω την μητρικη τι εννοεις αν την δω βραδυ? Εκτος αν εννοεις ο φωτισμος που συνεχιζει να ειναι ανοιχτος αν κλεισεις το pc.Σε αυτη την περιπτωση ναι ουτε εγω τον ηθελα και τον εχω σβησει. Αλλα μιλαω για τον κεντρικο φωτισμο αυτο καθαυτο. Εγω γιαυτο το λογο και προτιμησα εξ αρχης την asus επειδη ακριβως εχει πιο minimal φωτισμο απο την gigabyte. 4 λεπτά πριν, Heybro είπε 185 πήρα την prime a έχουν ίδια phases με f e μοντέλα. Δεν τη λες overpriced και καλό oc σηκώνει και πολλές θύρες έχει και έχει πάρει 5 6 bios update μέχρι τώρα σε 5 μήνες. Ειχα αναφερει πιο παλια το video του γνωστου στο oc κομματι απο oc3d που συγκρινε την Asus Prime A με την Hero. Στο τελος ειναι καθαρα ποσο βαθια μπορει να παει το χερι στην τσεπη για τα τοτε 100ευρω περιπου που ειχαν διαφορα. Στο κομματι 9:30 και μετα λεει την δικη του τελικη γνωμη σε αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Εννοω αυτο ακριβως και το ειχα γραψει και πιο πισω σε προηγουμενη σελιδα. Κοιτα ακρη αισθητικα και λειτουργικα δεν εχει νοημα να συζηταμε, αυτο ακριβως ειπα κιολας τα γουστα ειναι υποκειμενικα στο τι ειναι ανεκτο,αρεστο και αποδεκτο, προφανως γιατι εχουμε διαφορετικη αισθητικη σαν ανθρωποι ολοι μας.. Let's stick to specs καλυτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Fulgore είπε Προσωπικα δεν θα πηγαινα σε Asrock για 2 λογους. 1)2 χρονια εγγυηση με οτι αυτο συνεπαγεται(αλλους τους ενδιαφερει αλλους οχι). 2)bios updates και υποστηριξη. Νομιζω στο κομματι αυτο η Asus,ειδικα στις ακριβες καρτες εχει αποδειξει τελευταια οτι τα παει παρα πολυ καλα,βεβαια ζηταει και αρκετα παραπανω χρηματα. Τωρα μεταξυ Gigabyte και Asrock αν μιλαμε με βαση τις χαμηλοτερες τιμες του σκρουτζ,δηλαδη 200-210ευρω περιπου η Asrock και 230περιπου ευρω η gigabyte εγω προσωπικα θα πηγαινα σε gigabyte λογω 3 ετων εγγυησης. Φυσικα και σε vram ειναι πολυ καλη και εχει και επιπλεον επιλογες σε φωτισμο για να παιξεις μπαλα αν το κουτι σου εχει τζαμακι/TG ή φυσικα(και αν δεν σε ενδιαφερουν τα σβηνεις παντα). Επισης η Gigabyte εχει μια επισης πολυ αξιολογη μητρικη την Gigabyte Gaming 5 που σε αντιθεση με την 7 εχει αν δεν κανω λαθος και Wi Fi πανω. Βεβαια μιας και μιλαμε για Gigabyte εδω ισως η Asrock να ειναι καλυτερη στο κομματι των bios,αλλα προσωπικα το θεωρω απαραδεκτο να δινει 2χρονια εγγυηση στις μητρικες οταν ολοι οι αλλοι δινουν 3(γιατι μπορει πχ καποιος το 2020 να θελει να αλλαξει πλατφορμα λογω αρχιτεκτονικων,στην μια περιπτωση θα δωσεις μητρικη εκτος εγγυησης και στην αλλη εντος εγγυησης). 1) Έχεις link σχετικά με την εγγύηση; Βλέπω ότι δίνουν 2 χρόνια και σε ASUS τα καταστήματα. Έχει σημασία αυτό, γιατί πολλές φορές άλλα λέει ο κατασκευαστής και άλλα λένε αυτοί. 2) Ίσα ίσα, πολύ καλή υποστήριξη με τα BIOS. Στην 990FX Extreme 9 που είχα, έβγαλαν BIOS μετά από δύο χρόνια για NVMe Support. Τώρα με το Spectre Bug, απέσειραν το προβληματικό BIOS και έβγαλαν αυτό που έπρεπε όταν έπρεπε σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες της Intel. Η Gigabyte κάνει περίεργα με τα BIOS. Επίσης αν συγκρίνουμε την Gaming 5 και την K6, παρόλο που είναι πιο ακριβή η πρώτη υστερεί σε α) LAN, έχει ένα λιγότερο, β) Σε διακόπτες On/Off - Reset, c) λιγότερα Sata, d) δεν έχει στο τελευταίο PCIE μεταλλική ενίσχυση. Ωστόσο προσφέρει φωτισμό σε RAM και πάνω από το 24Pin καθώς και μερικά ακόμα σημεία και διαθέτει WiFi. Μικρή σημασία βέβαια έχουν όλα αυτά, αλλά βλέπεις ότι τσιγκουνεύονται features τα οποία τα προσφέρει ο ανταγωνισμός. Γι' αυτό κιόλας κατέληξα εκεί που κατέληξα. Οι ASUS είναι επιεικώς αστείες. Η λίστα με το τι δεν προσφέρουν είναι μεγάλη και βαριέμαι να γράφω. Υ.Γ.: Το ότι οι Gigabyte φαίνονται τσίρκο, είναι επειδή στις φωτογραφίες είναι ανοιχτά όλα τα LEDs, αυτό ρυθμίζεται και δεν είναι σαν τσίρκο. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Heatspreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Η Gigabyte είναι όντως περίεργη με τα bios, η Asus μου φαίνεται πιο καλή σ' αυτό το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν πάντως κάτι δεν σπάει και δεν χαλάει, λογικά είναι εδώ. supermicro https://www.supermicro.com/products/motherboard/Core/Z370/C7Z370-CG-L.cfm Τώρα όλες αυτές οι μητρικές που έχουμε είναι πάνω κάτω το ίδιο. Ένα λαμπάκι παραπάνω η μία, ένα sata παραπάνω η άλλη. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Heatspreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Heatspreader είπε 1) Έχεις link σχετικά με την εγγύηση; Βλέπω ότι δίνουν 2 χρόνια και σε ASUS τα καταστήματα. Έχει σημασία αυτό, γιατί πολλές φορές άλλα λέει ο κατασκευαστής και άλλα λένε αυτοί. 2) Ίσα ίσα, πολύ καλή υποστήριξη με τα BIOS. Στην 990FX Extreme 9 που είχα, έβγαλαν BIOS μετά από δύο χρόνια για NVMe Support. Τώρα με το Spectre Bug, απέσειραν το προβληματικό BIOS και έβγαλαν αυτό που έπρεπε όταν έπρεπε σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες της Intel. Η Gigabyte κάνει περίεργα με τα BIOS. Επίσης αν συγκρίνουμε την Gaming 5 και την K6, παρόλο που είναι πιο ακριβή η πρώτη υστερεί σε α) LAN, έχει ένα λιγότερο, β) Σε διακόπτες On/Off - Reset, c) λιγότερα Sata, d) δεν έχει στο τελευταίο PCIE μεταλλική ενίσχυση. Ωστόσο προσφέρει φωτισμό σε RAM και πάνω από το 24Pin και WiFi. Μικρή σημασία βέβαια έχουν όλα αυτά, αλλά βλέπεις ότι τσιγκουνεύονται features τα οποία τα προσφέρει ο ανταγωνισμός. Γι' αυτό κιόλας κατέληξα εκεί που κατέληξα. Οι ASUS είναι επιεικώς αστείες. Η λίστα με το τι δεν προσφέρουν είναι μεγάλη και βαριέμαι να γράφω. https://www.msystems.gr/index.php?category=1317&product=23393 https://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/mitrikes-kartes/mitriki-(motherboard)-asus-maximus-x-hero Αυτα απο επισημα καταστηματα και οχι απο το καθε ακυρο της γειτονιας που δεν φροντιζει να ενημερωνει το site του. 2)Μαρεσει που το τονισα κιολας αυτο λεγοντας'' Νομιζω στο κομματι αυτο η Asus,ειδικα στις ακριβες μητρικες εχει αποδειξει τελευταια οτι τα παει παρα πολυ καλα,βεβαια ζηταει και αρκετα παραπανω χρηματα. Και μου αναφερεις am3+μητρικη...... 3)Ειναι καθαρα τι απαιτησεις εχει ο καθενας και τι κοιταζει σε αυτα.Εγω ανεφερα τι κοιταζω εγω υπο την δικη μου σκοπια,μιας και ο αλλος ρωταει για γνωμες. Για μενα το σημαντικοτερο που με ενδιεφερει αρχικα ειναι η εγγυηση και ανεφερα πιο πανω το γιατι. Οσον αφορα τα vram αν οντως με ενδιεφεραν εκει θα κοιταζα σε αναλογες μητρικες οπως gaming 7 αντι για gaming 5. Να θυμισω οτι αρχικα οι διαφορες μεταξυ gaming 5 Και 7 ηταν κοντα 60-80ευρω(κοντα 220 η μια και κοντα 280-300 η αλλη),προφανως και αν αγοραζα τωρα θα πηγαινα στην gaming 7. Για Bios δεν εχω προσωπικη αποψη και δεν μπορω να πω κατι,ο παραπανω reviewer ουτως ή αλλως στην συγκριση του το τονισε οτι προτιμησε την Asus απο την gigabyte και για λογω bios στις αρχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Πάντως ακόμα και ένα mobo σαν την Hero είναι υπερβολή για τον μέσο χρήστη. Μέσα στο bios έχει ένα tab που λέγεται ''Tweaker's Paradise'' με ένα εκατομμύριο ρυθμίσεις που εγώ σαν απλός χρήστης με ένα normal O/C δεν θα ακουμπήσω καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 3 χρόνια δίνει και το Πλαίσιο πάντως για την Asrock. https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/motherboard-mitrikes/Asrock-Motherboard-Z370-Killer-SLI-Z370-1151-DDR4.htm Γι' αυτό ρώτησαν αν υπάρχει Link από τον εκάστοτε κατασκευαστή. Αγοράζοντας ένα προϊόν πάντα πρέπει να κοιτάμε τι έχει προσφέρει η εταιρία παλιότερα και πως έχει συμπεριφερθεί στους κατόχους των προϊόντων της. Ανέφερες ότι δεν θα πήγαινες σε Asrock για τα BIOS και την υποστήριξη και γι' αυτό σου απάντησα για παλιότερη πλατφόρμα. Επίσης στην Asrock αν στείλεις email για κάποιο πρόβλημα που ενδεχομένως έχεις, θα πάρεις απάντηση και μάλιστα άμεσα. Δεν λέω ότι αυτό δεν συμβαίνει με τις άλλες εταιρίες ωστόσο. Δεν νομίζω πως μία Asrock Extreme 4 υστερεί σε VRMs και δεν μπορεί να κάνει Overclock έναν 8700k πάντως. Η εγγύηση πράγματι για 1 έτος παραπάνω είναι αρκετά σημαντικό ειδικά αν μιλάμε για Intel πλατφόρμα όπου αν σου χαλάσει η μητρική μετά από 2 χρόνια, πρέπει να τα αλλάξεις όλα. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν η παραπάνω εγγύηση θα μπορέσει να σώσει κάποιον από αυτό. Θα του δώσουν ίδια μητρική ή θα πάρει καμιά επιστροφή χρημάτων και θα ψάχνεται για CPU μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Έλα έλα, βάλτε αγγελία τα σαπάκια σας και πάμε όλοι για Ryzen να τελειώνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Φίλος με Ryzen πάντως πριν 2 μήνες επέστρεψε την Gigabyte γιατί έκανε διάφορα κουλά και τον ενημέρωσαν από την Cosmodata πως όλη η παρτίδα είχε θέματα. Συμβαίνουν βέβαια αυτά. Εδώ οι ASUS είχε σκουριασμένα chokes πριν 8 χρόνια βέβαια. Απλά τα αναφέρω για να μην νομίζουμε ότι υπάρχει η γαμάτη εταιρία. Όλες λίγο πολύ κοροϊδεύουν και ειδικά αυτές που θεωρούνται οι καλύτερες όπως Corsair, ASUS, Intel, Apple, Sony, WD, κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 46 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μα την εχω την μητρικη τι εννοεις αν την δω βραδυ? Εκτος αν εννοεις ο φωτισμος που συνεχιζει να ειναι ανοιχτος αν κλεισεις το pc.Σε αυτη την περιπτωση ναι ουτε εγω τον ηθελα και τον εχω σβησει. Αλλα μιλαω για τον κεντρικο φωτισμο αυτο καθαυτο. Εγω γιαυτο το λογο και προτιμησα εξ αρχης την asus επειδη ακριβως εχει πιο minimal φωτισμο απο την gigabyte. Ειχα αναφερει πιο παλια το video του γνωστου στο oc κομματι απο oc3d που συγκρινε την Asus Prime A με την Hero. Στο τελος ειναι καθαρα ποσο βαθια μπορει να παει το χερι στην τσεπη για τα τοτε 100ευρω περιπου που ειχαν διαφορα. Στο κομματι 9:30 και μετα λεει την δικη του τελικη γνωμη σε αυτο. Για αυτό τελικά καλώς δεν έκανα το λάθος να πάω σε ακριβότερη μητρική που δεν θα εκμεταλλευομουν στην τελική. Tweakers paradise υπάρχει και στην prime ίδιο bios έχουν προφανώς μόνο vcore llc mce πειράζω ούτε ξέρω τι κάνουν τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Heatspreader είπε 3 χρόνια δίνει και το Πλαίσιο πάντως για την Asrock. https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/motherboard-mitrikes/Asrock-Motherboard-Z370-Killer-SLI-Z370-1151-DDR4.htm Γι' αυτό ρώτησαν αν υπάρχει Link από τον εκάστοτε κατασκευαστή. Αγοράζοντας ένα προϊόν πάντα πρέπει να κοιτάμε τι έχει προσφέρει η εταιρία παλιότερα και πως έχει συμπεριφερθεί στους κατόχους των προϊόντων της. Ανέφερες ότι δεν θα πήγαινες σε Asrock για τα BIOS και την υποστήριξη και γι' αυτό σου απάντησα για παλιότερη πλατφόρμα. Επίσης στην Asrock αν στείλεις email για κάποιο πρόβλημα που ενδεχομένως έχεις, θα πάρεις απάντηση και μάλιστα άμεσα. Δεν λέω ότι αυτό δεν συμβαίνει με τις άλλες εταιρίες ωστόσο. Δεν νομίζω πως μία Asrock Extreme 4 υστερεί σε VRMs και δεν μπορεί να κάνει Overclock έναν 8700k πάντως. Η εγγύηση πράγματι για 1 έτος παραπάνω είναι αρκετά σημαντικό ειδικά αν μιλάμε για Intel πλατφόρμα όπου αν σου χαλάσει η μητρική μετά από 2 χρόνια, πρέπει να τα αλλάξεις όλα. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν η παραπάνω εγγύηση θα μπορέσει να σώσει κάποιον από αυτό. Θα του δώσουν ίδια μητρική ή θα πάρει καμιά επιστροφή χρημάτων και θα ψάχνεται για CPU μετά; Αυτη ειναι εγγυηση Πλαισιου και οχι εταιρειας ομως. Εγω σου ανεφερα τα Msystems και You επειδη ειναι επισημοι συνεργατες με την Asus. Επισης μιλησα για bios καθαρα υπο την εννοια του τι εχω διαβασει απο χρηστες στο κομματι αυτο(τι προτιμανε δηλαδη και γιατι).Επισης αν δεν κανω λαθος απο τις κορυφαιες μητρικες στην am3+ πλατφορμα δεν ηταν της Asus η γνωστη Sabertooth?Τα καλυτερα λογια θυμαμαι και ανεφεραν ολοι,οπως και για την σειρα Hero επισης συνεχεια διαβαζω τα καλυτερα λογια ακομα και στην αντιστοιχη στους Ryzen. Τελος στο κομματι της εγγυησης που λες ενα ενδεχομενο ειναι αυτο που περιγραφεις.Ενα αλλο ειναι αν θες να αναβαθμισεις σε λιγοτερο απο 3χρονια οπως ανεφερα και παραπανω και εκει θα εχεις και καλυτερη μεταπωληση και θα φυγει και πιο γρηγορα. Εγω οπως ειχα γραψει και στο προηγουμενο θεμα πηγα σε ακριβη/καλη μητρικη καθαρα επειδη ειναι η πρωτη φορα που ασχοληθηκα με το oc και αρα ηθελα κατι καλο. Προφανως στο μελλον δεν θα ξαναδωσω τοσα χρηματα για μητρικη mainstream πλατφορμας και αν αγοραζα σημερα σιγουρα θα αγοραζα κατι τελειως διαφορετικο(ισως γενικα οχι asus μιας και σε φθηνοτερες μητρικες δεν μου γεμιζει το ματι). 5 λεπτά πριν, Heybro είπε Για αυτό τελικά καλώς δεν έκανα το λάθος να πάω σε ακριβότερη μητρική που δεν θα εκμεταλλευομουν στην τελική. Tweakers paradise υπάρχει και στην prime ίδιο bios έχουν προφανώς μόνο vcore llc mce πειράζω ούτε ξέρω τι κάνουν τα υπόλοιπα. Μαλλον δεν καταλαβες/εδωσες σημασια σε αυτο που ειπε για ποιοτητα μητρικης σε βαθος χρονου. Επισης πιστεψε με αλλα δεν ειναι παραλογο να εχεις καλη μητρικη οταν εχεις υδροψυξη 160ευρω..... Ουτως ή αλλως εσυ γενικα η αγορα που εκανες ηταν τελειως overkill για την χρηση που ηθελες οταν εφτιαξες το Pc(gaming 1080p σε βαθος 5ετιας). Και η ακριβη ψυκτρα που πηρες με αυτο το σκεπτικο ψιλο αχρηστη σου ηταν,δεν ειναι μονο στην μητρικη το πραγμα αυτο. 18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έλα έλα, βάλτε αγγελία τα σαπάκια σας και πάμε όλοι για Ryzen να τελειώνουμε ? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις