Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδικά σε σπίτια χωρίς aircondition like mine η επιστροφή σε πολυ πιο χαμηλό oc το καλοκαίρι ή απλά αραγμα εκτός σπιτιού η ιδανική/επιτακτική επιλογή/ανάγκη. Εξάλλου κ δροσερή να είναι μια καλοκαιρινή μέρα με τη ζέστη που βγαίνει από το μηχάνημα έγινες παπί κολλημένο στη καρέκλα. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, _Theo_ είπε

75 είναι καλά όμως; Υπόψιν ότι στο BF 1 έχω 100% CPU usage όλη την ώρα.

H ψύκτρα εκείνη την ώρα δουλεύει στο max ?

Σε έναν 8600Κ default που είχα σπίτι πριν λίγες ημέρες δεν είδα τέτοια θερμική συμπεριφορά.

Βέβαια δεν φορούσε intel ψύκτρα.

Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την διαχείριση των στροφών σε συνάρτηση με την θερμοκρασία και η ψύκτρα κρατάει στροφές για μείωση θορύβου ?

Επεξ/σία από adtakhs

26 λεπτά πριν, adtakhs είπε

H ψύκτρα εκείνη την ώρα δουλεύει στο max ?

Σε έναν 8600Κ default που είχα σπίτι πριν λίγες ημέρες δεν είδα τέτοια θερμική συμπεριφορά.

Βέβαια δεν φορούσε intel ψύκτρα.

Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την διαχείριση των στροφών σε συνάρτηση με την θερμοκρασία και η ψύκτρα κρατάει στροφές για μείωση θορύβου ?

Ναι. Αλλά αν το απενεργοποιήσω αυτό και η ψύκτρα δουλεύει στο 100% τότε κάνει πολύ θόρυβο. Όπως το έχω τώρα είναι ανεκτός ο ήχος που παράγεται. Από τη στιγμή που είπε ο @Psycho_Warhead ότι έχει 80-85 C σε full load ησύχασα.:P

1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Ναι. Αλλά αν το απενεργοποιήσω αυτό και η ψύκτρα δουλεύει στο 100% τότε κάνει πολύ θόρυβο. Όπως το έχω τώρα είναι ανεκτός ο ήχος που παράγεται. Από τη στιγμή που είπε ο @Psycho_Warhead ότι έχει 80-85 C σε full load ησύχασα.:P

Ε τότε για αυτό πιάνεις τέτοια εποχή 75 βαθμούς.

Το καλοκαίρι απλά η ψύκτρα θα κάνει υπερωρίες στο 100% για να κρατήσει τις θερμοκρασίες χαμηλά, ενώ τώρα η διαχείριση δεν το θεωρεί απαραίτητο.

Πάρε και εσύ μια ψύκτρα βρε παιδί. Είναι κάτι που μένει και σε γλυτρώνει από πολλά.

Εγώ με τον FX στο 80% της χρήσης του PC έχω το σύστημα να δουλεύει χωρίς τους ανεμιστήρες να δουλεύουν καν !!!

Θα βρεις την υγειά σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Ε τότε για αυτό πιάνεις τέτοια εποχή 75 βαθμούς.

Το καλοκαίρι απλά η ψύκτρα θα κάνει υπερωρίες στο 100% για να κρατήσει τις θερμοκρασίες χαμηλά, ενώ τώρα η διαχείριση δεν το θεωρεί απαραίτητο.

Πάρε και εσύ μια ψύκτρα βρε παιδί. Είναι κάτι που μένει και σε γλυτρώνει από πολλά.

Εγώ με τον FX στο 80% της χρήσης του PC έχω το σύστημα να δουλεύει χωρίς τους ανεμιστήρες να δουλεύουν καν !!!

Θα βρεις την υγειά σου.

Πρέπει. Απλώς επειδή δεν ασχολούμαι με το OC σκέφτηκα ότι δεν ήταν απαραίτητο. Τελικά μάλλον είναι...

Επεξ/σία από _Theo_

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, johnmt2 είπε

και αν τρωμε μπουκαλι η μεταβαση σε 8700k Και z370 αξιζει? θελω 8700k για τα threads του

Αφου θες τον 8700κ για τα threads του,γιατι μας ρωτας αν αξιζει η αναβαθμιση?

Προφανως αξιζει αν και θα πρεπει να σου τονισω οτι θα πρεπει να αλλαξεις τροφοδοτικο ,γιατι το συγκεκριμενο που εχεις δεν κανει για vega 56 και 8700k.

9 ώρες πριν, _Theo_ είπε

75 είναι καλά όμως; Υπόψιν ότι στο BF 1 έχω 100% CPU usage όλη την ώρα.

Εαν η stock ψυκτρα της Intel(και των προηγουμενων fx)ηταν τοσο καλες θα ειχαν κλεισει ολες οι εταιρειες που εβγαζαν αεροψυξεις.Αν ειχες 75βαθμους με μια γνωστη αεροψυξη τοτε εκει θα υπηρχε θεμα.

Προφανως και η stock ψυκτρα της intel ειναι αυτο που λεμε για τα βασικα.

Με την πρωτη ευκαιρια πρεπει να κοιταξεις να βρεις μια στα 30περιπου ευρω(παραπανω δεν χρειαζεσαι)α και φυσικα απο παστα μια arctic mx4 που ειναι φθηνη και συμφερει(εκτος αν εχει μια αξιολογη παστα η ψυκτρα που θα παρεις αρα δεν θα χρειαστει να αγορασεις ξεχωριστα ψυκτρα).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1

11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Με την διαφορά ότι με ιμπιζα, ραλι είσαι φτωχομπινές. Με Evo, Subaru και ειδικά με Ferrari έχεις εργαλεία.

η ουσια ειναι οτι ειτε εχεις το ενα ειτε το αλλο πρεπει να ξερεις να τα χρησιμοποιεις. επισης ξερω πολλους φτωχομπινεδες που επαιρναν evo και subaru. κυριως το subaru ειχε γινει "αυτοκινητο του λαου" σε καποια στιγμη στην ελλαδα. οταν βεβαια εσκασε η κριση εκει ξεχωρισαν οι πραγματικοι λεφταδες με τους αλλους τους δηθεν που δεν ειχαν δεκαρικο για να βαλουν βενζινη. :P

1 λεπτό πριν, james rod είπε

η ουσια ειναι οτι ειτε εχεις το ενα ειτε το αλλο πρεπει να ξερεις να τα χρησιμοποιεις. επισης ξερω πολλους φτωχομπινεδες που επαιρναν evo και subaru. κυριως το subaru ειχε γινει "αυτοκινητο του λαου" σε καποια στιγμη στην ελλαδα. οταν βεβαια εσκασε η κριση εκει ξεχωρισαν οι πραγματικοι λεφταδες με τους αλλους τους δηθεν που δεν ειχαν δεκαρικο για να βαλουν βενζινη. :P

Τώρα τελευταία όποτε ακούω τη λέξη "φτωχομπινές"  μου έρχεται στο μυαλό ο @Psycho_Warhead.  :P  Τους μισεί κανονικά ο τύπος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, james rod είπε

Πως ήρθε η συζήτηση στα αυτοκίνητα ?

Και εγώ ένας φτωχομπινές είμαι με ένα Fabia του 2004 ... :P

Βέβαια με

-bilstein sprint κίτρινα -3cm

-eibach ελατήρια

-silent block από seat ibiza cupra / Fabia RS

-Χταπόδι 4/1 με αφαίρεση προκαταλύτη. (Βελτίωση αντιπροσωπειας)

-Bucket καθίσματα Fabia RS .

-Τελικό brossspeed ( αντιπροσωπείας)

- Πρόγραμμα FABIA Sport edition (1.4CC bbz , 116ps+)

- Προφυλακτήρες μπρος πίσω RS.

- Αντιστρεπιτικη δοκό.

- 16" Fabia RS

- Continental Sport contact 2

Και ένα σωρό καλούδια άνεσης .

Δεν μπορώ να πω πως έχω ένα Fabia του λαού .... :P

Ένα αντίγραφο αυτού.

Αλλά είμαι φτωχομπινές ... γιατί εν έχω Ferrari .:lol:

733a4e72630191d5cfa7b664fb9a31d7--fabia-

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 2

3 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Βέβαια με

-eibach ελατήρια

- Πρόγραμμα FABIA Sport edition (1.4CC bbz , 116ps)

- Προφυλακτήρες μπρος πίσω RS

- Αντιστρεπιτικη δοκό.

- 16" Fabia RS

δεν μετρανε ολα αυτα γιατι τα εχεις βαλει σε φαμπια. :P

Μόλις τώρα, james rod είπε

δεν μετρανε ολα αυτα γιατι τα εχεις βαλει σε φαμπια. :P

Ενώ αν ήταν polo θα είχε άλλη χάρη ....

Τεσπα , απλά ήθελα να πω πως enthusiast είσαι όταν ψάχνεις σε κάθε price segment το κάτι παραπάνω.

Το αυτοκινητάκι όταν το πήρα ήταν βάρκα γιαλό . Τώρα είναι το πιο καλοστημένο αυτοκίνητο που οδηγώ.  Και ας μην έχει 1,8t μοτέρ ή TSI κ.λ.π.

8 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Βέβαια με

-eibach ελατήρια

- Πρόγραμμα FABIA Sport edition (1.4CC bbz , 116ps+)

- Προφυλακτήρες μπρος πίσω RS.

- Αντιστρεπιτικη δοκό.

- 16" Fabia RS

Ένα αντίγραφο αυτού.

Αλλά είμαι φτωχομπινές ... γιατί εν έχω Ferrari .:lol:

733a4e72630191d5cfa7b664fb9a31d7--fabia-

Άμα έβαζες 5-10 € βενζίνη θα ήσουν. :P Αστειεύομαι. Έχουν μπερδέψει κάποιοι την επιδειξιομανία με τη φτωχομπινιά. Φτωχομπινές είναι ο τσιγκούνης, αυτός που κάνει το σκατό του παξιμάδι και υπολογίζει τα λεπτά του ευρώ.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Ενώ αν ήταν polo θα είχε άλλη χάρη ....

Τεσπα , απλά ήθελα να πω πως enthusiast είσαι όταν ψάχνεις σε κάθε price segment το κάτι παραπάνω.

Το αυτοκινητάκι όταν το πήρα ήταν βάρκα γιαλό . Τώρα είναι το πιο καλοστημένο αυτοκίνητο που οδηγώ.  Και ας μην έχει 1,8t μοτέρ ή TSI κ.λ.π.

αυτο ακριβως υποστηριζω και εγω.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...