Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, james rod είπε η συμπεριφορα στον δρομο δεν αλλαζει ειτε εχεις evo ειτε ιμπιζα. δε υπαρχει κανενας νομος που δινει προτεραιοτητα σε αυτον που εχει εβο. οι κανονες ισχυουν για ολους το ιδιο. Οταν ελεγα για συμπεριφορα στο δρομο εννοουσα προφανως για καγκουρες αλλα τελος παντων. Για το παραδειγμα σου περι i9/thread διαφωνω μονο και μονο γιατι δεν γνωριζω ολοι οι κατοχοι τους τι κανουν με τα συστηματα τους αρα δεν μπορω να μιλησω γενικα και αοριστα,χωρις βεβαια να αποκλειω το γεγονος οτι προφανως δεν τους αγοραζουν αυτους τους επεξεργαστες μονο οι hobb ιστες αλλα και επαγγελματιες(δεν το εγραψα ουτως ή αλλως και πουθενα αυτο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οταν ελεγα για συμπεριφορα στο δρομο εννοουσα προφανως για καγκουρες αλλα τελος παντων. Για το παραδειγμα σου περι i9/thread διαφωνω μονο και μονο γιατι δεν γνωριζω ολοι οι κατοχοι τους τι κανουν με τα συστηματα τους αρα δεν μπορω να μιλησω γενικα και αοριστα,χωρις βεβαια να αποκλειω το γεγονος οτι προφανως δεν τους αγοραζουν αυτους τους επεξεργαστες μονο οι hobb ιστες αλλα και επαγγελματιες(δεν το εγραψα ουτως ή αλλως και πουθενα αυτο). καλα εγω δεν ειπα οτι το εγραψες εσυ για τους I9. καταλαβα πολυ καλα τι εννοουσες και πιστευω οτι το ιδιο καγκουρας μπορει να εισαι με το evo, subaru, ferrari, και το ιδιο με το ιμπιζα, ραλι κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Με την διαφορά ότι με ιμπιζα, ραλι είσαι φτωχομπινές. Με Evo, Subaru και ειδικά με Ferrari έχεις εργαλεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Λατρευω παντως το insomnia γιατι παιζει να ειναι το μοναδικο site που ο ανθρωπος ειπε το θεμα του για τα power states και μονο για το Ελληνοτουρκικο θεμα και την μεταγραφη Κουβελη δεν μιλησαμε ακομη ;p Τίποτε από όλα αυτά δεν πλησιάζει το επικό post εκείνου που έγραφε ότι αντικατέστησε 6950X με amd apu (πριν βγούν οι ryzen apu) και τον κάλυψε καλύτερα ... από τον 6950X !!! Αυτό ήταν έπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Παιδιά αυτές είναι οι θερμοκρασίες μου μετά απο περίπου 1 ώρα BF 1. Είναι καλές; Μήπως έχω throttling;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 46 minutes ago, Dr_73 said: Τίποτε από όλα αυτά δεν πλησιάζει το επικό post εκείνου που έγραφε ότι αντικατέστησε 6950X με amd apu (πριν βγούν οι ryzen apu) και τον κάλυψε καλύτερα ... από τον 6950X !!! Αυτό ήταν έπος. Έχει γίνει τέτοιο πράγμα ; Χαχαχα, όλα θα τα δούμε στο insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Παιδιά αυτές είναι οι θερμοκρασίες μου μετά απο περίπου 1 ώρα BF 1. Είναι καλές; Μήπως έχω throttling;; Στους 75° τι throttling να έχεις... Στους 95 ή 100 γίνεται αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Στους 75° τι throttling να έχεις... Στους 95 ή 100 γίνεται αυτό. 75 είναι καλά όμως; Υπόψιν ότι στο BF 1 έχω 100% CPU usage όλη την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Ναι μια χαρα εισαι μην ανησυχεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Τα 80-85C είναι stadar-άκια όταν παίζω Siege, το παιχνίδι τον τεντώνει τον CPU για να βγάλω 120+ FPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Όμως ρε μάγκες άμα έχουμε τώρα τόσους βαθμούς Κελσίου το καλοκαίρι τι θα γίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Το καλοκαίρι τον βλέπω για delid τον CPU.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τα 80-85C είναι stadar-άκια όταν παίζω Siege, το παιχνίδι τον τεντώνει τον CPU για να βγάλω 120+ FPS. Στα πόσα τον έχεις τώρα; με τι ρεύμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 54 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Όμως ρε μάγκες άμα έχουμε τώρα τόσους βαθμούς Κελσίου το καλοκαίρι τι θα γίνει; Τίποτα (εκτός αν έχεις 10° τώρα στο δωμάτιο και θα έχεις 35+ το καλοκαίρι, τότε θα πέσει throttling). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 καλησπερα enthusiasts, θα ηθελα την γνωμη σας. εχω ενα συστημα z170 hd3p με i5 6500 και 8gb 2133 fury x single channel. παραγγειλα προσφατα και περιμενω σε λιγες μερες μια καρτα γραφικων γιατι ειμαι με τα ενσωματομενα προς το παρον. την gigabyte vega 56 gaming oc. το ερωτημα ο 6500 σε gaming καταστασεις μαζι με chrome youtube κτλπ θα με καλυψει η θα τρωμε μπουκαλι. και αν τρωμε μπουκαλι η μεταβαση σε 8700k Και z370 αξιζει? θελω 8700k για τα threads του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις