Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά ναι, εγώ έτσι και αλλιώς διαφωνώ εν μέρη με το θέμα της μεταπώλησης.

Αγοράζουμε Hardware, όχι οικόπεδο εντός σχεδίου. Μην τρελαθούμε εντελώς. Έτσι όπως έπεσαν κιόλας οι τιμές, η μεταπώληση πήγε περίπατο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Heatspreader είπε

Καλά ναι, εγώ έτσι και αλλιώς διαφωνώ εν μέρη με το θέμα της μεταπώλησης.

Αγοράζουμε Hardware, όχι οικόπεδο εντός σχεδίου. Μην τρελαθούμε εντελώς. Έτσι όπως έπεσαν κιόλας οι τιμές, η μεταπώληση πήγε περίπατο.

Μα ουτε εγω συμφωνω με την μεταπωληση αλλα αλλος την εφερε στο τραπεζι.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

:o:o:o:o 

Kλαινε τα κανιστρα του Kingpin 

Αυτός δεν είναι Enthusiast απ' ότι έχω καταλάβει από τα Video που έχω δει και λόγω αυτών που κάνει. 

Extreme Overclocker είναι. Είναι άλλο πράγμα αυτό. Οι γνώσεις του είναι διαφορετικές ενδεχομένως. 

Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Μα ουτε εγω συμφωνω με την μεταπωληση αλλα αλλος την εφερε στο τραπεζι.

Ναι εντάξει. Καλά έκανες και το ανέφερες.

Επεξ/σία από Heatspreader

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λατρευω παντως το insomnia γιατι παιζει να ειναι το μοναδικο site που ο ανθρωπος ειπε το θεμα του για τα power states και μονο για το Ελληνοτουρκικο θεμα και την μεταγραφη Κουβελη δεν μιλησαμε ακομη ;p

4 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Αυτός δεν είναι Enthusiast απ' ότι έχω καταλάβει από τα Video που έχω δει και λόγω αυτών που κάνει. 

Extreme Overclocker είναι. Είναι άλλο πράγμα αυτό. Οι γνώσεις του είναι διαφορετικές ενδεχομένως. 

Ε για να εισαι extreme o/cer προυποθετει να κατεχεις το αθλημα σφαιρικα και καλα απο θεμα γνωσεων και εξοπλισμου.. Κατι θα κανει καλα δεν μπορει..

Βασικα αυτος δεν ειναι enthusiast.. Αυτος θετει τις βασεις για τους enthusiasts μεχρι και τα marketing τμηματα των εταιρειων τους συμβουλευονται για μελλοντικα προιοντα πλεον ;)

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι οκ τότε είμαστε όλοι Enthusiast. Θα τα δει αυτά κανένας με 7900X, 1080Ti SLI και κάνα πανάκριβο μονιτορ και θα γελάει μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Σοβαρευτείτε.

Όχι όλοι.

Αυτός που ψάχνει την μοναδικότητα ή το εξεζητημένο σε κάθε price range είναι enthusiast. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ε για να εισαι extreme o/cer προυποθετει να κατεχεις το αθλημα σφαιρικα και καλα απο θεμα γνωσεων και εξοπλισμου.. Κατι θα κανει καλα δεν μπορει.. ;)

Χμμμ, κανονικά ναι.
Θέλω να δω το Setup που δουλεύει καθημερινά πως είναι στημένο για να έχω λίγο καλύτερη εικόνα.

Οι γνώσεις ηλεκτρονικών και Overclocking δεν συνεπάγονται με γνώσεις αγοράς, απαραίτητα.

Αν φύγουμε από τον συγκεκριμένο, μπορώ να φέρω στο μυαλό μου πολλές εικόνες από Overclokers με LN2 που ουσιαστικά δεν έχουν Setups. Είναι πάντα σ' ένα Bench Table με έναν πανικό να επικρατεί σε αυτό. Ασχολούνται με αυτό (καλά τώρα δεν ξέρω με τι ασχολούνται) και έχουν ένα Laptop για να διαβάζουν.

Είναι άλλο πράγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Χμμμ, κανονικά ναι.
Θέλω να δω το Setup που δουλεύει καθημερινά πως είναι στημένο για να έχω λίγο καλύτερη εικόνα.

Οι γνώσεις ηλεκτρονικών και Overclocking δεν συνεπάγονται με γνώσεις αγοράς, απαραίτητα.

Αν φύγουμε από τον συγκεκριμένο, μπορώ να φέρω στο μυαλό μου πολλές εικόνες από Overclokers με LN2 που ουσιαστικά δεν έχουν Setups. Είναι πάντα σ' ένα Bench Table με έναν πανικό να επικρατεί σε αυτό. Ασχολούνται με αυτό (καλά τώρα δεν ξέρω με τι ασχολούνται) και έχουν ένα Laptop για να διαβάζουν.

Είναι άλλο πράγμα.

Ποιο απο ολα τα setup του; :P

Τι να το κανει το setup αυτος ρε συ, αυτος ασχολειται επαγγελματικα με το o/c και στην προκειμενη οχι απλα ειναι ενας απο τους κορυφαιους o/cers αλλα και πολυ καλος στο να προωθει τον εαυτο του και τα προιοντα του με τις συνεργασιες που κανει με κορυφαιες εταιρειες του χωρου. Εχει τις καλυτερες cpu/gpu και γενικα cherry picked hardware που του δινεται να κανει την δουλεια του..

Η δικη του δουλεια ειναι αλλη και σε αυτη ειναι πολυ καλος αποδεδειγμενα σε καθε τομεα. Αλλιως σε αυτο τον χωρο χανεσαι ευκολα αν δεν εχεις γνωσεις σφαιρικες,υπομονη,τεχνογνωσια, επαγγελματικο πλανο και δεν εισαι και εξυπνος. Προφανως και ειχε και ρευστο αρκετα για να ξεκινησει ολο αυτο το κολπο αλλα δεν αρκει μονο αυτο.. 

υ.γ Αλλο ενα off topic spin :P

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Υπάρχουν άνθρωποι που με λίγα χρήματα έχουν ψάξει την δουλειά και έχοντας κάνει σωστή μελέτη έχουν στήσει πολύ καλά και ψαγμενη συστήματα για να ξεζουμισουν , αφαιρέσουν κάθε bottleneck του συστήματος. 

Με ψαγμενη ssd, ψαγμενη μνήμες, φτηνές μητρικές αλλά με καλά VRM και εξωτερικούς controller, ποιοτικά τροφοδοτικα, κουτάκια με καλό αερισμό .

Ε, αυτοί είναι entusiast.  

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ποιο απο ολα τα setup του; :P

Τι να το κανει το setup αυτος ρε συ, αυτος ασχολειται επαγγελματικα με το o/c και στην προκειμενη οχι απλα ειναι ενας απο τους κορυφαιους o/cers αλλα και πολυ καλος στο να προωθει τον εαυτο του και τα προιοντα του με τις συνεργασιες που κανει με κορυφαιες εταιρειες του χωρου. Εχει τις καλυτερες cpu/gpu και γενικα cherry picked hardware που του δινεται να κανει την δουλεια του..

Η δικη του δουλεια ειναι αλλη και σε αυτη ειναι πολυ καλος αποδεδειγμενα σε καθε τομεα. Αλλιως σε αυτο τον χωρο χανεσαι ευκολα αν δεν εχεις γνωσεις σφαιρικες,υπομονη,τεχνογνωσια, επαγγελματικο πλανο και δεν εισαι και εξυπνος. 

υ.γ Αλλο ενα off topic spin :P

Δεν διαφωνώ με αυτά.
Μια χαρά είναι ο άνθρωπος αν και μου είναι αδιάφορο το όλο άθλημα.

Σε θέμα χρήσης του υπολογιστή του και του Setup του λέω αν θέλουμε να ακριβολογούμε. Δεν λέω ότι κάνει κάτι λάθος. Λέω ότι δεν ξέρω και πως η δουλειά που κάνει δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ασχολείται με PC, Setups, έχει έναν ωραίο χώρο που παίζει τα Games, βλέπει ταινίες και κάνει ότι κάνει. Ότι είναι χομπίστας και γουστάρει τα PC πέρα από το Overclocking με λίγα λόγια.

Ένας μηχανικός της Intel δεν σημαίνει ότι ασχολείται με PCs. Αυτό λέω.

10 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Υπάρχουν άνθρωποι που με λίγα χρήματα έχουν ψάξει την δουλειά και έχοντας κάνει σωστή μελέτη έχουν στήσει πολύ καλά και ψαγμενη συστήματα για να ξεζουμισουν , αφαιρέσουν κάθε bottleneck του συστήματος. 

Με ψαγμενη ssd, ψαγμενη μνήμες, φτηνές μητρικές αλλά με καλά VRM και εξωτερικούς controller, ποιοτικά τροφοδοτικα, κουτάκια με καλό αερισμό .

Ε, αυτοί είναι entusiast.  

Ο ορισμός δόθηκε προηγουμένως στην αγγλική γλώσσα. Από εκεί και πέρα ο καθένας μας μπορεί να σκεφτεί και άλλα πράγματα με βάση αυτόν.

Δεν ξερω ποσος χρονος του μενει για να ασχοληθεί με αυτά, λογικα οι προτεραιότητες του που εδω και χρόνια ειναι ταυτοσημες επαγγελματικα με το χομπυ του απαιτούν πολύ χρονο και συνεχείς δοκιμες. 

Εν πάση περιπτώσει το σχόλιο μου ηταν χιουμοριστικο δεν ειχε σχέση με το setup του

Ναι βρε, το κατάλαβα.
Απλά το ανέφερα ώστε να καταλάβουμε όπως λες και εσύ πως ο χρόνος και το κομμάτι που δουλεύουν είναι τέτοιο που είναι πιθανό να μην τους επιτρέπουν να κάνουν πράγματα που κάνουν άλλοι απλοί χρήστες.

παντελως ακυρη η προσεγγιση οτι πρεπει να εχεις i9 18c για να εισαι χομπιστας κλπ. δηλαδη αν το μεταφερουμε στα αυτοκινητα, τοτε πρεπει να εχεις φεραρι ή gtr για να εισαι χομπιστας(enthousiast). προφανως εχετε παρεξηγησει καποια πραγματα μερικοι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, james rod είπε

παντελως ακυρη η προσεγγιση οτι πρεπει να εχεις i9 18c για να εισαι χομπιστας κλπ. δηλαδη αν το μεταφερουμε στα αυτοκινητα, τοτε πρεπει να εχεις φεραρι ή gtr για να εισαι χομπιστας(enthousiast). προφανως εχετε παρεξηγησει καποια πραγματα μερικοι.

Οχι οταν μιλαμε για pc(hardware αντε ας το γραψω και αυτο μπας και)enthusiast.Ο i9 ηταν τυχαιο παραδειγμα(γιαυτο ανεφερα μετα και ολοκληρες τις πλατφορμες πιο πολυ για το παραδειγμα που αναφερθηκε με τον ryzen 3.

Και στο παραδειγμα σου προφανως και δεν χρειαζεσαι υποχρεωτικα και τετοια αυτοκινητα(σε αξια και δυναμη)αλλα οπως και να εχει καπως πρεπει να διαφοροποιηθουν και αυτοι απο τον Ελληνα με το seat ibiza με 80αλογα που του βαζει μια μπουκα απο πισω και νομιζει(και συμπεριφερεται και ετσι στον δρομο) οτι εχει evo.

Επεξ/σία από Fulgore

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Οχι οταν μιλαμε για pc(hardware αντε ας το γραψω και αυτο μπας και)enthusiast.Ο i9 ηταν τυχαιο παραδειγμα(γιαυτο ανεφερα μετα και ολοκληρες τις πλατφορμες πιο πολυ για το παραδειγμα που αναφερθηκε με τον ryzen 3.

Και στο παραδειγμα σου προφανως και δεν χρειαζεσαι υποχρεωτικα και τετοια αυτοκινητα(σε αξια και δυναμη)αλλα οπως και να εχει καπως πρεπει να διαφοροποιηθουν και αυτοι απο τον Ελληνα με το seat ibiza με 80αλογα που του βαζει μια μπουκα απο πισω και νομιζει(και συμπεριφερεται και ετσι στον δρομο) οτι εχει evo.

η συμπεριφορα στον δρομο δεν αλλαζει ειτε εχεις evo ειτε ιμπιζα. δε υπαρχει κανενας νομος που δινει προτεραιοτητα σε αυτον που εχει εβο. οι κανονες ισχυουν για ολους το ιδιο. το θεμα ειναι αν εισαι χομπιστας. πχ ο αλλος μπορει να παρει μια αλφα ρομεο των '70ς και να την κανει καινουργια. αυτος ειναι χομπιστας. στην αμερικη αγοραζουν ακομα τις παλιες μαστανγκ και τις φτιαχνουν/ συντηρουν κλπ.

αυτοι που δουλευουν σε μηχανηματα με i9 ή χεον, οι περισσοτεροι δε ξερουν καν τι εχει μεσα το μηχανημα γιατι δε τους ενδιαφερει. θα παει ο αλλος να κανει τη δουλεια του - πχ το ρεντερινγκ - και δε τον νοιαζει καν με τι μηχανημα δουλευει. αυτος ειναι επαγγελματιας δεν ειναι χομπιστας. αυτοι που δουλευουν στην f1 και κανουν προσομειωσεις αεροδυναμικης και δουλευουν με κατι τερατα, πιστευεις οτι ξερουν με τι μηχανηματα δουλευουν ή εχουν χρονο για να ρωτησουν? ακραιο το παραδειγμα αλλα θελω να σου πω.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...